Son bölümde kurtlar vadisinde tilki andreyi canlandıran adam oynadı özlemişim bu adamın oyunculuğunu
quote:
Orjinalden alıntı: oBLoOd
Son bölümde kurtlar vadisinde tilki andreyi canlandıran adam oynadı özlemişim bu adamın oyunculuğunu
Orhan Edip Ertürk.
Bu arada 1.bölümde Sipsi'nin kurduğu tezgah müthişti...Hele de Hakkı Baba...
Güzel Bir Dizi Nekadarda Özenti Olsa
quote:
Orjinalden alıntı: kemal_raul
quote:
Orjinalden alıntı: Hard-Fi
Lethal Weapon(Cehennem Silahı) adlı filmin klonudur bu dizi.
ewt aynen katılıyorum.bu kadarda çakma olmazki...
mani manyağım yha hani ben piskopatım ya o yüzden ben önden gidicem..bu lafı duyunca koptum vallahi.kendini mel gibson zannediyor
Güzel dizi o dolandırıcı eleman iyi
Sipsi adamım
quote:
Orjinalden alıntı: TheM
Sipsi adamım
Bu akşamki bölümü baştan sona izledim. Ki ilk bölümden sonra izlememiştim. Bölüm berbattı afedersiniz. Saçmalık diz boyuydu. Normalde koşa koşa elvan abeylegesse'yi yakalayan bir aslan polis kıytırık bi kadını yakalayamadı 2 kez.
quote:
Orjinalden alıntı: TheM
Sipsi adamım
+1 Eleman Süper ya Acaipp işler ßuluo kendine. ßöle dolandırıcı görmedim
quote:
Orjinalden alıntı: PHI
Bu akşamki bölümü baştan sona izledim. Ki ilk bölümden sonra izlememiştim. Bölüm berbattı afedersiniz. Saçmalık diz boyuydu. Normalde koşa koşa elvan abeylegesse'yi yakalayan bir aslan polis kıytırık bi kadını yakalayamadı 2 kez.
Böyle bir dizi ile utanmadan karşımıza çıkıyorlar ya şaşıyorum. Tesadüfü bu kadar bol olunca filmin iğrençleştiğini göremiyorlar mı? Dizide 3-4 kişi var. Kötü insan nereye gitse bu 3-4 kişiyle karşılaşıyor. Gazeteci kız ayrı bi salak. Rehine al beni diye gitti kıadının kucağına.
quote:
Orjinalden alıntı: mewluth
quote:
Böyle bir dizi ile utanmadan karşımıza çıkıyorlar ya şaşıyorum. Tesadüfü bu kadar bol olunca filmin iğrençleştiğini göremiyorlar mı? Dizide 3-4 kişi var. Kötü insan nereye gitse bu 3-4 kişiyle karşılaşıyor. Gazeteci kız ayrı bi salak. Rehine al beni diye gitti kıadının kucağına.
O değil de. Asıl olay daha garip.
Teröristlerde muhteşem güçlü bir zehirli gaz var. Dediklerine göre sarin gazından daha tehlikeli. İstanbulu komple öldürebilecek bi gaz. Yani öylesine önemli olduğunu vurguluyorlar.
Ama operasyon dizinin kadrosundaki 5-6 kişiden oluşuyor. Bu ne ya? Dizi mi şimdi bu? Koskoca istanbul tehlikede. Bu adamlar kafasına göre iş çeviriyor.
He valla. Kadın trene binmeyi başardı diye kaçabileceğini sanabiliyor. O sahneden sonra devamını seyretmedim. Trenle kaçtıktan sonra ne oldu acaba?
quote:
He valla. Kadın trene binmeyi başardı diye kaçabileceğini sanabiliyor. O sahneden sonra devamını seyretmedim. Trenle kaçtıktan sonra ne oldu acaba?
Aslan Gazeteci Kızı Hastahaneye götürdü.Kız kurtuldu vs.O teröristte Trene bindi gitti.Kaçırdılar yani ellerinden.ßaştan sona bütün bölümlerini izledim eksiksiz en kötüsü bu bölümdü.Birsürü saçmalık vs. DipNoT: Sipsinin Kahve Falı süperdi Geçen bi 3-5 bölüm önceki
quote:
Bi nane olmadı. Aslan alev'i hastahaneye götürdü. İstanbul'ı zehirleme potansiyeline sahip bi kadın elini kolunu sallaya sallaya kaçtı. Gerçi kemal komiser "yollar tutuldu yakalayacaz" falan dedi ama sanmıyorum.
quote:
quote:
Bi nane olmadı. Aslan alev'i hastahaneye götürdü. İstanbul'ı zehirleme potansiyeline sahip bi kadın elini kolunu sallaya sallaya kaçtı. Gerçi kemal komiser "yollar tutuldu yakalayacaz" falan dedi ama sanmıyorum.
Koca Haydarpaşa'da Alev'i hastaneye yetiştirecek kimse kalmamış tabi.
Bu Alev denen gazetecinin her olayda ortaya çıkması ne sinir bozucu şeydir öyle. Sanki dünyadaki tek gazeteci o. Ya da dünyadaki tek olay o polisin karıştığı olaylar.
quote:
quote:
quote:
Bu Alev denen gazetecinin her olayda ortaya çıkması ne sinir bozucu şeydir öyle. Sanki dünyadaki tek gazeteci o. Ya da dünyadaki tek olay o polisin karıştığı olaylar.
İzlerken bi çok saçma yerle karşılaşmıştım da. Hatırlamıyorum şimdi. Daha neler neler vardı
quote:
quote:
quote:
quote:
İzlerken bi çok saçma yerle karşılaşmıştım da. Hatırlamıyorum şimdi. Daha neler neler vardı
En saçma Yeri.Terörist kızın evini buldular girdiler içeri.Kız kaçtı.Aslan normalde her kaçanı kovalar Ama her ne hikmetse bu sefer evde arama yaptılarßirde insan bi binanın çevresini kuşatır yani.
Hakkaten o nokta benim de nazarımı celbetti. Kız camdan atladı diye hepsi "elimizden kaçırdık tüh" dedi.
Evet. Orda da takip etmedi. Normalde aslan komiser 500 metre engelli koşu dünya rekortmeni gibi herkesin arkasından koşuyordu. Kız camdan atladığı gibi herkes tüh kaçırdık dedi evi aramaya başladılar. Bari bi kaç metre koş da ondan sonra yakalayamadık de be adam.
Noldu Arkadaşlar Gecegündüz dizisi Pazar Günleri 20.00 da Kanal D de yayınlanıyordu. http://www.kanald.com.tr/YayinAkisi.aspx Kanal D nin sitesinde Pazar Günü Saat 20.00 da HayaLet Savaşçı Diye ßir Film Yayınlanacağı Gösteriliyor Tüm Haftaya baktım gecegündüz yok.Kaldırdılarmı yoksa ?Reklamlarda Gören oldu Mu ?