Şimdi Ara

Kanal 1 i seyretmek isteyenler baksın (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
0
Favori
1.677
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: cem650

hocam tesekkurederım gırdım frekansları takır takır ıslıyorum suanda
    quote:

Orjinalden alıntı: baretta24

Kanal 1 i seyretmek için 12009 4400 H girin kanal aratı oturun seyredin

Bakalım İtalya maçı başlayınca aynı teşekkürleri edebilecek misin, önemli olan o?
  • walahi bende çalışıyor çok teşekür ederim
  • yok kardeşler . yazılım olmadan izleyemezsiniz
  • arkdaşlar bende izleyemiyordum kanal 1 i ama yaptığım ufak bir hile ile izliyorum aslında mantık çok basit kanla 1 normal yayından izlendiği için bende cihaza giren anten kaplosunun direk televizyona bağladım normal anten gibi kullandım. biraz zahmetli ama olsun 4 yılda bir oluyo bu olay
  • quote:

Orjinalden alıntı: denizk.

arkdaşlar bende izleyemiyordum kanal 1 i ama yaptığım ufak bir hile ile izliyorum aslında mantık çok basit kanla 1 normal yayından izlendiği için bende cihaza giren anten kaplosunun direk televizyona bağladım normal anten gibi kullandım. biraz zahmetli ama olsun 4 yılda bir oluyo bu olay

• paylaşım için teşekkürler
    quote:

Kanal 1 i seyretmek için kanal aramalarda
    Frekans= 12009
    Symbol = 4400
    Polarizasyon =H

Yapın açar arkadaşım arkadaşlarla da paylaştım onlar açınca konuyu buraya taşıdım açan arkadaş yokmu cevap yazsanız iyi olur
  • quote:

Kanal 1 i seyretmek için kanal aramalarda
    Frekans= 12009
    Symbol = 4400
    Polarizasyon =H

Yapın açar arkadaşım arkadaşlarla da paylaştım onlar açınca konuyu buraya taşıdım açan arkadaş yokmu cevap yazsanız iyi olur

Sunny 7010DCI'de çalışmıyor kanal2ı buluyor ama açmıyor!
  • bende hiç sinyal yok
  • bende ss2 var. ve kanal 1'i ne yapsam izliyemiyorum. ss2 olupta izleyen varmı. ve şu sıralar sürekli donmalar oluyor görüntüde bir ara süperdi ama codecmi bilmi.yorum nedeni

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dr_jayjay -- 1 Temmuz 2006; 23:09:33 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: morphsonur

bende ss2 var. ve kanal 1'i ne yapsam izliyemiyorum. ss2 olupta izleyen varmı. ve şu sıralar sürekli donmalar oluyor görüntüde bir ara süperdi ama codecmi bilmi.yorum nedeni

Ben SS2 kullanıyorum. Gayet güzel seyrediliyor. Kanal 1 de seyrediyorum TPS (MUltivision) da seyrediyorum. Herhangi bir problem yok........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DoubleDragon -- 6 Temmuz 2006; 16:36:43 >
  • Multilerde sorun yok keyler çözülüyor. ama kanal 1 nedense hep takılıyor görüntü hiç gelmiyor gelsede hemen donuyor ses kopuyor gelmiyor yani çok sorunlu :(
  • Orjinalden alıntı: morphsonur

Multilerde sorun yok keyler çözülüyor. ama kanal 1 nedense hep takılıyor görüntü hiç gelmiyor gelsede hemen donuyor ses kopuyor gelmiyor yani çok sorunlu :(

Orjinalden alıntı: morphsonur

yüzbaşım ben de de aynı sorun var :görüntüde sürekli donma seste kesinti.ne yapsam çözemedim.skystar2 kartıyla türksattan kanal 1 i sorunsuz izleyen yokmu?
  • Dünya kupasını kazasız belasız atlattık hadi
  • daha final var..
  • 62 maça bedel diyorsun yani
  • arkadaşlar haklı
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.