Bildirim
Kanada'da okuma imkanınız olsa...
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
150k param olsa part time çalışmama gerek kalmaz ki zaten giderim kanadaya 2 yıllık üni okurum. Daha önce gitmeyi çok istedim fakat maddi yetersizlikler yüzünden olmadı. Şuan türkiyede okuyorum üniyi fakat fırsatım olsa 1 saniye düşünmem. -
yetmiyor hocam part time calısman gerek kendimden biliyorum
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Hem 150.000 tl vericen, hem part time çalışıcan... Üstüne Türk'sün (orta doğulusun vs.) diye Kanadalı'nın ülkesinde ikinci sınıf vatandaş muamelesi görücen. Okuyacağın okul-bölüm falan iyi mi bari geri dönüşü olur mu sana orada yaşaman-kalabilmen vs için? O kadar para harcadığına değsin.
Not: Ciddi böyle bir düşüncen varsa Avusturalya ve Yeni Zellanda için daha uygun şartlarda eğitim programları var diye biliyorum bunu da bir araştır derim. -
hocam kanadadan bahsediyoruz 10m'u göçmen ülkenin kimse birbirinin ülkesini sormuyor. okudugum okul çok iyi değil ama okudugum bölüm iyi IT okuyorum burada kalmam garanti
ayrıca bahsettiğin ülkelerde canadadaki gibi college yok varsa da üni mezunu istiyor. ve göçmenliğin kolay oldugunu sanmıyorum
Kalmam garanti diyorsan yap tabi hocam.. 150 bin az para değil(dövize çevirsen bile), olay sadece eğitim içinse harcanmaz. Ama orada yaşamanı sağlıyacaksa bu harcaman para değil. -
mezun olduktan 1-2 yıl sonra kalıcı oturma izni alacağım
Ohh ne guzel olurdu
güncel
Gene okumam
Her okuyana iyi bir gelecek mi vaadedildi?
Hayırlısı olsun hocam. Ben Kanada'nın öncü bir ülke olduğuna inanıyorum ve gün geçtikçe daha da değerlenecek diye tahmin ediyorum. -
amerikayı zorlardım -
şu an 2.senem 1.dönemimdeyim yazın Co-op dönemim var (staj) bir şirketle anlaştım aylık elime kalan kemiksiz 2500 cad kazanacağım
hocam hayaller abd zaten ama abd'de kalmak imkansıza yakın
Her para güzel gelecek mi demek ?
abd de iki yıllık bi it okumayı deneseydin keşke. aynı imkan orda da oluyor. mezuniyet sonrası 1 yıllık staj ve karşılıklı memnuniyet olursa kalıcı olarak çalışmaya devamquote:
Orijinalden alıntı: Red Bully
hocam hayaller abd zaten ama abd'de kalmak imkansıza yakın -
hocam adamın sponsor olmama şansı yüksek, h1-b vizesinin cıkmama şansı var
Sizin güzel gelecekten beklentiniz nedir?
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- durum bildirir raporu rapor yerine geçer mi
- cem karaca kültür merkezi nasıl gidilir
- ilk mesaj nasıl olmalı
- kıvanç tatlıtuğ boyu
- chivas regal 12 ile 18 arasındaki fark
- izafiyet teorisi nedir
- çay emojisi
- discord açıldı mı
- exxen de neler var
- prompt mühendisliği nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X