Şimdi Ara

Kan tazısı operasyon'u haftalık droplarında düşürdüğünüz itemler (7. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
0
Favori
8.876
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: S,W,A,T

Su bileti almadigima pismanim diger bilet ciktigi gibi almayi dusunuyorum

20 günlük süre var hocam dene derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
  • Doubleimp kullanıcısına yanıt
    o görevleri tamamlayınca rozetinin şekli degişiyor gold rozet veya gümüş rozet oluyor. bu biletleri cıktıgı zaman alırsan tamamlayabilecegin sınırlı görevler oluyor örneğin hafta 2 tane yapabiliosun ama simdi aldıysan hepsini yapabilirsin ve evet herzaman yeni biletler geliyor 4-5 ayda bir . droplar çarsamba günleri yenileniyor çarsambadan itibaren lvl atladıgın zaman item düşüyor

Orijinalden alıntı: rMKL

o görevleri tamamlayınca rozetinin şekli degişiyor gold rozet veya gümüş rozet oluyor. bu biletleri cıktıgı zaman alırsan tamamlayabilecegin sınırlı görevler oluyor örneğin hafta 2 tane yapabiliosun ama simdi aldıysan hepsini yapabilirsin ve evet herzaman yeni biletler geliyor 4-5 ayda bir . droplar çarsamba günleri yenileniyor çarsambadan itibaren lvl atladıgın zaman item düşüyor

Bugün bana 30 liralik eşya düştü demek bu yüzdenmiş teşekkürler

KOREAN ADC 
    삼성갤럭시
    *High Elo AD Rehberi*
    I'm the greatest, everyone else is just trash.

• Bende geçen hafta ve bu hafta saglam düşürebildim . 1 adet Poseidon M4 250TL civarında, 1 Adet Pembe DDPAT AWP 40 TL

Orijinalden alıntı: Burnout53

Bende geçen hafta ve bu hafta saglam düşürebildim . 1 adet Poseidon M4 250TL civarında, 1 Adet Pembe DDPAT AWP 40 TL

Hangi modlari hangi maplarda oynadin hocam söyle deneyelim :):)

Ryzen 5600x / MSI x570 Gaming Plus / Gigabyte GeForce RTX 3060 Ti GAMING OC PRO / Gskill 2x8GB DDR4 3600Mhz / Samsung 970 Evo Plus M2 250GB / Evga BQ 750W 80 / Xigmatek Windpower Pro / Sharkoon S25W / Seagate 1TB / Asus VG248QG 165HZ / Logitech G213 Prodigy / Zowie EC1-A / Creative S.B X-fi 5.1 Pro / Corsair HS35
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Rusher-

quote:

Orijinalden alıntı: acengiz6

AWP Medusa WW

Forum ahalisini aglatmaya calisiyosun sanırım

forumu bilmem ama hocam ben ağladım çıkınca

• İkiside rekabetçide düştü

Poseydonun düştüğü gün 14 asistle Dust 2 oynuyordum takımda sondan ikinciydim. Skorumda iyi değildi ama sağlam düştü anlamadım.

Bugünde Dust 2 oynarken DDPAT düştü. Maçı kaybettim ama takımdaki en iyi skora sahiptim.

Bence item düşürme olduğu maçta baya iyi oynamak gerek. Skora göre attığını düşünüyorum.

arkadaş almıştı ekran görüntüsünü >.< sağolsun icarus, bütün hesaplardaki operasyon paralarımı çıkardım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayganz -- 10 Eylül 2015; 3:13:40 >
    Hiç zannetmiyorum. Gerek kendi hesabımla gerek daha düşük ranbktaki hesabımla girdiğim maçlarda gayet iyi skorlarla kazanıyoruz ama daha hiç item düşüremedim. Toplasan 2 lira etmez yani. Geçen karşı takımı ezdiğimiz bir maçta karşıdan adamın birine pembe ya da kırmızı bir item düştü biz yine beyaz beyaz aldık. Tamamen random olduğunu düşünüyorum ben.

Havacılık Sevdalısı - Widen Your World
  • quote:

Orijinalden alıntı: lordofcurly

Hocam bu kan tazısının süresi bitince hala drop veriyor mu yoksa drop sadece yeni biletle mi oluyo

Bu konuda yetkin birisi yok mu ya ona göre alıcam
  • hotlamış olacak ama bir sorum var. kan tazısı aldım ve her hafta level atlayınca kan tazısı silah düşürmesi yazıyodu yanında ama şuan silah düşürmesi yazıyor sadece. başka silah düşmeyecek mi yani ?
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.