Şimdi Ara

Kamupanya; Huawei U3200 279 TL yerine 189TL

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
3.267
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şimdi E-posta geldi Vodofone Kamupanya'dan. Fiyat diğer sitelere göre uygun gibi. Tabi bu özelliklere bu fiyat yine de çok gibi geldi bana ama tercih meselesi, Huawei güzel telefondur;

- 3.2.0MP + 0,3 MP Çift Kamera
    - 3G Görüntülü Görüşme
    - 2,2” QVGA ekran
    - FM Radyo recording, MP3/MP4 Player
    - UMTS2100
    - GSM/GPRS/EDGE 850/1800/1900
    - Bluetooth 2.0, A2DP
    - 128 MB dahili hafıza
    - Micro SD Kart slot (8GB)
    - 200 dakika konuşma süresi
    - 300 saat bekleme süresi
    - Micro USB

http://www.kamupanya.com.tr/ProductDetail.aspx?PID=1897&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=26-06-2012

http://www.akakce.com/cep-telefonu/en-ucuz-huawei-u3200-fiyati,567085.html

http://www.hepsiburada.com/liste/huawei-u3200/productDetails.aspx?productId=telcephuau3200&categoryId=16001

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cehennemden_Cennete -- 26 Haziran 2012; 12:40:54 >

• bu fiyata alınmaz o telefonun en az 120TL gibi rakamlara satılması lazım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lewel123

bu fiyata alınmaz o telefonun en az 120TL gibi rakamlara satılması lazım.

Zaten min. 40-50 lira telefon başına alınan vergi. 70-80TL'ye de vermezler bu telefonu.
  • Vermezlerse bizde almayız (vermeseler nasıl alcaksak artık)
  • Ya o telefon çook kalitesiz var bende ne kadar kötü üretilebilir ki bir telefon?
  • quote:

Orijinalden alıntı: YunusPhp

Ya o telefon çook kalitesiz var bende ne kadar kötü üretilebilir ki bir telefon?

Maşşallah google translate diycem ama yüzbaşı yav bir hongkong lunun bu forumda yüzbaşı olma ihtimali var mı ya?
  • quote:

Orijinalden alıntı: denizfeneri

quote:

Ya o telefon çook kalitesiz var bende ne kadar kötü üretilebilir ki bir telefon?

Maşşallah google translate diycem ama yüzbaşı yav bir hongkong lunun bu forumda yüzbaşı olma ihtimali var mı ya?

Bir zaman bir çinli vardı. Burada konu açardı. Ne diyordu unuttum, hatirlayan varmı?

Hizla firlatti gibi bir şeydi! Sonrada şerefe diyordu.

Telefona gelirsek artik dokunmatik olmayan telefonlar bu fiyatlari pek etmez.
    Bu fiyata Vodafone 945 alınabilir. Kullaniyorum ve memnunum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

Güldürdün kardeş

• quote:

Orijinalden alıntı: selamivural

quote:

quote:

Bir zaman bir çinli vardı. Burada konu açardı. Ne diyordu unuttum, hatirlayan varmı?

Hizla firlatti gibi bir şeydi! Sonrada şerefe diyordu.

Telefona gelirsek artik dokunmatik olmayan telefonlar bu fiyatlari pek etmez.
    Bu fiyata Vodafone 945 alınabilir. Kullaniyorum ve memnunum.

hızla tersledi

• şerefe
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.