Öyle bir yerse iyiymiş, Berlinde kiralar kudurdu, gelen iş teklifini reddettim. yazık o kadar kira verilir mi. |
|
özelde elbet yalaka çok kurumsallarda biraz daha az oluyor bir holdingdeyim uzmanım suan özelde kurumsallık lafında 1yıllık gelişim programı uyguluyorlar :) ocakta yönetici olacakmısım yesinler sistemlerini şuan 50k yerine 70k alacağım yönetici olrusam (ocak zammı hariç) ne gerek var kiralar almış başını gidiyor 10yıldır aynı görevdeyim ülkeden nefret eder durumdaıym. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dimitradon -- 3 Ağustos 2025; 19:11:5 > |
senin aklın işçinin işi aksatmasına gidiyor nedense. işçi ve emekliş memur için seçim zamanı yaklaştığında, siyasilerin neler yaptığını biliyorsun değil mi? iş verene binecektir derken, işçiyi çıkaracak, yeni işçi alacak ve eğitecek. iyi performans göstermesini bekleyecek felan filan, her türlü yine kayıp. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8645012F0 -- 3 Ağustos 2025; 19:25:34 > |
|
Ne tediye alıyor sanki bayramda 12 lira anca alıyor. Çok kıskanıyorsan sen de gidip olsaydın adama bak. Sanki çok bir para alıyorlarmış gibi < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved
|
Siteye mi inanayım bankada yatan paraya mı? Haziran sonrası max 45 lira olacak maaşlar. Şu an bile 35 lira yatıyor < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Msi B450 Gaming Plus Max - Amd Ryzen 5 3600X - G.Skill 16GB(2x8) RipjawsV Siyah 3200mhz - Samsung 500GB 970 Evo NVMe M.2 SSD - Msi RTX 2060 Super Gaming X - Aerocool AirHawk Duo ARGB - CoolerMaster 750W MWE 80+ White - Aoc 24 1ms 144hz Curved
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 3 Ağustos 2025; 21:50:17 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Adliyelerde kadrolu işçiler mahkeme ve icra dairesindeki müdür ve müdür yardımcılarından daha fazla kazanıyor anlayacağınız memur kıyas konusu bile değil |
şehir efsanesi son 2-3 senedir memurların ağzına sakız oldu kamu işçileri bizden çok fazla alıyor geyiği 1 tane evrak paylaşan yok hep karavana sözler varsa siz paylaşın inandırın bizleri < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnyttt -- 3 Ağustos 2025; 22:22:27 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
evet bizim temizlik kadrosu zaten bizden fazla geliri vardı şimdi bizi iyice katladılar. evet ben bir memurum. Günlük milyonluk işlerin hesabını kitabını yapıyorum. dört yıllık mezunuyum. Tek hatamda hakkımda soruşturmalar davalar açılır. Yediğim mobbingin haddi hesabı yok. 54.750 tl (1175 çocuk yardımı) maaş alıyorum. Ama sgkya primim 26 binden yatıyor. Bizim temizlik kadromuz yani oturak kuvvetleri. galiba bizim kurumda böyle yatışın alasıdırlar. Maaş+ ikramiye+ sosyal denge+ yakacak+ yol+ yemek+ çocuk+ gece mesaisi (bizim kurumda gece mesai yapan yok) 128.600 tl aldı. En okumuşu lise mezunu ve sgk ödenen prim yatan para kadar. Çalıştığım büroyu haftada bir temizlerler ellerinde iphone kurum binasında zulalandıkları odalardan kolayına çıkmazlar çağırırsın küfreder gibi davranırlar. Olm deli olmayın memur olacaz diye kadrolu işçi olun. Ben hastanede memur değilim. Hastanedeki memurlar hastanede çalışan işçileri karşı çok daha mahcup. |
|
Benim 60ı geçen arkadaşım yok. 75 çok iyi alıyormuş. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Novagate -- 4 Ağustos 2025; 0:44:20 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
O farklı. İşe alırken formaliteden kpss olursa usule uygun olur. Seçim öncesi kadro verilenleri bizde biliyoruz. Kpss ile tercih yaparken zaten öyle ballı işleri seçemiyorsun. Millet maaşı çok diye dhmi memurluğu için kapışıyor. |
Özel sektörde maaşı piyasa şartları belirler. Mezunu bol bir iş yapıyorsan istersen 3 dil bil yine de yüksek maaş alamazsın. Ancak herkesin yapamayacağı beden gücü veya ustalık isteyen bir işte diploman olmasa bile okumuşun kat kat fazlası maaş verirler. Herşey arz talebe göredir. Devlette öyle değil. Tüm unvanların maaş skalası var. Meseleyi bozan bu işçiler oluyor. Bir liman müdürü nasıl olur da odacısından az maaş alır? Adam müdürlüğünü sorgular. Sorumluluk var, resmi olarak bir sürü şeyden sorumlusun ötekisi ise temizlikçi senden fazla maaş alıyor. Ne sorumluluk var ne birşey. |
memurların büyük kısmı maaş az diye hükümete karşı. siz çok yanlış düşünüyorsunuz. memurlar işçi maaşları çok yüksek diye tepkili, işçi sayısı da yarım milyon civarında, o yüzden zaten rahat yüksek maaş veriliyor, sayıları az diye. haliyle oy potansiyeli de az işçilerin. |
Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black // _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
|
"Emin misiniz?" yerine *eminmisiniz" yazmışsınız. Türkçeye bu kadar uzak olduğunuza göre siz Türkiye'de yaşamıyorsunuz bence. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |