Şimdi Ara

Kamu bankalarından konut kredilerinde 0.99 yapılandırma (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
699
Cevap
49
Favori
109.253
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
14 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam bizimkiler dün Halkbankasına gidip bilgi aldılar benimde pek umudum yoktu ama olumlu konuşmuşlar yalnız süresi hakkında bilgi alamamışlar.
  • Merhaba
    Yapılandırma bekleyen arkadaşlar Twitterda #yapılandırmaistiyoruz hashtagine yazıp biraz olsun gündem oluşturulabilir, bu hashtage yazan 300 400 kişi var ama sayı az kalıyor maalesef.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eagle.BJK

Hiçbi bankanın sayfasında göremedim bu oranları. Nedendir?

Alıntıları Göster
    www.halkbank.com.tr
    Destek Ürünleri Kredi Paketleri
    https://www.halkbank.com.tr/21977-destek_urunleri_kredi_paketleri

• Kamu bankası tüketici yasasına aykırı işlerde yapıyor olması ilginç.Kredi kullanacaksan hayat sigortası yaptırmalısın diyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben cimer'e yazıp talepte bulundum. siz de yazarak destek olabilirsiniz. şu donemde biraz daha düşmesi bir çok ailenin hayatını rahatlatabilir.
  • merhaba,
    ben ziraatten 2019’ un 11. ayında 96 ay vade ile 196 bin kredi çektim. Aylık 3172,65 TL ödüyorum. Henüz 7. taksitini ödedim. Faiz oranı %11,88. Yapılandırma gelirse nasıl bir avantajım olur. Ne kadar ceza bedeli olur.
  • Yapılandırma olmalı en kısa zamanda

• akbank ihtiyaç kredisini 0,79dan alan müşteriler var, diğer konuda gördüm.

hesapladığımda 8 bin lira kar edecek görünüyorum masraflar harici.

acaba çekip ödesek masraflar ne kadar çıkar ?
  • Akbanktan 3 ay önce 0.94 ten 150000 tl 48 ay vade ile konut kredisi kullandım yapılandırma ya da taşıma yapılabilir mi?

@karti @gepe
  • İng 0,84'e konut kredisini başka bankadan taşıyan var mı?
    Ne gibi durumlarla karşılaşıldı?
    Ekspertiz dosya masrafı ücreti vs tekrar alındı mı?
  • bende kredi puanı iyidir diye tahmin ediyorum, 0,79'dan ihtiyaç kredisi çok iyiymiş ipotek de kalkmış olur. ama bu oranlar çalıştığım garanti ve ykb'de yok.

yapılandırma inşallah gelir ziraate de bu oranlardan da yapılandırırız.
    Ben 1.45'ten çektim, 0,99'a yapılandırdım, bir yapılandırma daha fena olmaz en nihayetinde ekonomi durmuşken borca giren- risk alan adam benim, mükafat da hakkım diye düşünüyorum. aslında mükafat da değil, şimdi ev alan adamla aynı konumda olmak istemek kötü yanlış değil.
  • Bakur72 kullanıcısına yanıt
    Henüz yapılandırma kampanyası yok hocam. Taşıma için ise bankalara sorup oran almak lazım. Taşırsınız ama kapama cezası, oran ve masraflara göre kar zarar hesabı yapmak lazım. 0,94 oran iyi bir oran, çok karlı olmayabilir şuan için. Bir arkadaş 0,87 ve 89 a finansa taşımak için sormuştu sanırım. Bu oranlarda olursa işinize yaramaz kapama cezası, tapu ipotek, eksper, kredi masrafı vs derken bir kar olmaz. 0,70 lerde bir oran alırsanız karlı olabilir, özetle oran alıp hesaplamak lazım.

• Twitterda dün TT oldu, ben de destek verdim. Herkes yazarsa dikkat çeker diye düşünüyorum.
  • natbolad kullanıcısına yanıt
    Yapılandırma istemek herkesin hakkı ama yazdıklarınızdan tutup da şimdi ev alan kişiyle aynı konuma gelmek hakkım demek adaletli olmuyor sorsak herkesin evinin fiyatı uçtu gitti siz aksini söylüyormusunuz? Ev fiyatlarından haberiniz var mı? O zaman şuan ev alan adamla aynı konumda değil fazlasıyla iyi konumda oluyorsunuz bu kadar kesin kanaatlerle bu benim hakkımdır demek yanlış sonuçta kimse ekonomi canlansın diye ev almaz ya ihtiyacı vardır ya da yoktur

• kaptan_tsubasa K kullanıcısına yanıt
    Polemik yaratmak istemem ama güzel polemik konusu :)) bu zamana kadar güncel kredi oranı neyse yapılandırma da aynı oran geçerli oldu. Son 1 senedir devlet Görece zararına kredi verdiği için eski kredi sahiplerine kullandırmam dedi. (Sonra 0.99dan kullandırdı) zamanında çektiğim krediyi konjoktürden dolayı şimdi yapılandırmak istemem beni daha iyi konuma sokmaz, şimdiki kullananlarla eşit konuma sokar. Dediğinize katılmıyorum.

zamanında kimse kıçına pantolon dahi almaya çekinirken, ev almak için para bağlamam ve evin fiyatının artması bir avantajsa da, bırakın da bahsettiğiniz kadar bir fayda sağlayayım aldığım bu büyük riskten dolayı. Bu risk dezavantaj sağlasaydı a salağa bak bu devirde ev mi alınır diyenler hakkı çıkacaktı ondan bahsedilmiyor?
    devlet ekonomi dönsün diye uygun faiz veriyor ama en kötü zamanda ekonomiyi döndüren kişiler cezalı konuma düşüyor, bunu kimse savunamaz.

• AslanAvda kullanıcısına yanıt
    Yanlış bilmiyorsam maksimum 12 ay taksite 0, 79 faiz geçerli. Taksit sayısı artınca faiz oranı da artıyor bilginize.

Risk dediğiniz nedir 1.45 ten kredi çekmek mi risk? 0.99 dan çeken de riskli durumda çektim diyebilir faizler 0.50 yi gördüğünde bu fiyatlara,şartlara göre değişir. Sürekli kendi pencerenizden yorumluyorsunuz ama faizler 0.99 olduğunda ev fiyatları arttı orda bir yapılandırma sağladılar ve şimdi faizler 0.64 olduğunda evlerin fiyatları daha da arttı. Bizzat favorilerimdeki birçok ilan kasım 2019dan bugüne %35-40 artış gösterdi. Aynı şekilde daha bir sene olmadı ki bir tanıdığım 1.50 faiz oranından 350 bine aldığı evin kredisini 0.99 dan yapılandırdı ve şuan oturduğu binada evlere 550 bin isteniyor vs. şimdi bu ev-araba fiyatlarında yaşanan artışlar normal düzeyde olsaydı ve yapılandırma hakkı hiç vermemiş olsalar o zaman yeni ev alacak kişiyle aynı durumda olmak hakkım diyebilirdiniz ama bu rakamlarla neyin nasıl olduğu ortada. Boşuna da gereksiz polemik yaratmanın mantığı yok insanların yapılandırma talebini ben doğal karşılıyorum herkes kendi hesabını düşünecektir ama bu beni ödüllendirin bakın ev aldım kimse almıyorken paramı bağladım gördünüz mü zihniyetinizi de komik buluyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptan_tsubasa

Risk dediğiniz nedir 1.45 ten kredi çekmek mi risk? 0.99 dan çeken de riskli durumda çektim diyebilir faizler 0.50 yi gördüğünde bu fiyatlara,şartlara göre değişir. Sürekli kendi pencerenizden yorumluyorsunuz ama faizler 0.99 olduğunda ev fiyatları arttı orda bir yapılandırma sağladılar ve şimdi faizler 0.64 olduğunda evlerin fiyatları daha da arttı. Bizzat favorilerimdeki birçok ilan kasım 2019dan bugüne %35-40 artış gösterdi. Aynı şekilde daha bir sene olmadı ki bir tanıdığım 1.50 faiz oranından 350 bine aldığı evin kredisini 0.99 dan yapılandırdı ve şuan oturduğu binada evlere 550 bin isteniyor vs. şimdi bu ev-araba fiyatlarında yaşanan artışlar normal düzeyde olsaydı ve yapılandırma hakkı hiç vermemiş olsalar o zaman yeni ev alacak kişiyle aynı durumda olmak hakkım diyebilirdiniz ama bu rakamlarla neyin nasıl olduğu ortada. Boşuna da gereksiz polemik yaratmanın mantığı yok insanların yapılandırma talebini ben doğal karşılıyorum herkes kendi hesabını düşünecektir ama bu beni ödüllendirin bakın ev aldım kimse almıyorken paramı bağladım gördünüz mü zihniyetinizi de komik buluyorum.
    Komik olabilir haklısınız ama eminim "ben ev alamadım, sahibindende favorimdeki evlerin fiyatı çok arttı o yüzden ev sahiplerine hakkı olan yapılandırma hakkı verilmesin" tezinden daha komik değil :)

Farz edelim siz yüksek oranda kredi çektiğinizde vadeli de de para tutuyordunuz . Doğal olarak bankada size yüksek faiz veriyordu. Sizden suan o zaman verdiği fazla faizi istese ne kadar mantıklı olur?

• 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.