Şimdi Ara

Kampüsleri dağ başına koyan zihniyet

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
197
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ülkemizin mimarileşmesine hayranım fabrikalar şehir dışında olmasına rağmen şehir içindeler üniversitelerin hepsi şehir merkezine uzaklar

İstediğim okulun bölümü gölbaşında her gün nasıl gidicem bilmiyorum ankaranın soğuğu ayaz çok iğrenç bilen bilir her gün işin yoksa eziyet çek şu ünileri bi kızılay tarafına almadılar başka bu durumdan şikayetci olan varmı.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• fabrikalar şehir dışında olmasına rağmen şehir içindeler

Anlıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lawn8

fabrikalar şehir dışında olmasına rağmen şehir içindeler

Anlıyorum

Boş detaycılık yapıp sulandırmayın bişeyi de anladın işte adamın ne demek istediğini
  • gölbaşıni bilmem. Ama izmir de iyte dağ başındadır öyle bir dağ başıdır ki ankaralılar bilmez. yine de izmir de herkesin ilk tercihi o universitedir. Çünkü ne kadar izole olursa eğitim önceliği olur sosyallik 2. Plandadır

• Eğitim kurumları için en güzel yerler şehir dışıdır dostum.Dünyanın çoğu yerinde böyledir.Özellikle kaliteli üniversitelerde
  • Ne şehirleşmesi ya, adam mahallenin içinde marangoz işletiyor bütün makinalar gürültü inletiyor ortalığı, her yer zaten inşaat beton makinaları, mermer kesen ustalar, gün içinde on tane seyyar satıcı geçiyor megafonla sonuna kadar bağırıyorlar, sokaklar çocuk dolu anaları babaları yok mudur nedir bu sıcakta çocuğa bir şey olsa hesabını nasıl verecekler bilmiyorum. Mahalle değil tımarhane. Türkiyede planlı şehir var mı?

• Üniversite gayet şehir merkezinde olmalı, madem dağa yaptın bu okulun kontenjanı belli buraya gelecek insanlar belli, nerede kalacak bu kadar insan? Her üniversite öğrencisinin kalacağı odası hazır olmalı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Olum adamlar dag basina koyup ondan sonra sehirden otobus seferi yapiyo o uniye kac kisi gidiyo guzel para belediye icin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Küçük şehirlere adı üniversite olan okulumsular koyarak o illeri kalkındırma politikaları olan ülkeyiz. Dört yıl orada harcayağınız paralara vereceğiniz emeklere yazık. İşin sonunu düşünmeden sadece tercih yapmış olmak için tercih yapmasın kimse nolur.

• Şehir merkezine 2.5 saat uzaklıkta olan kampüs var. Manisa eğitim fakültesi ile manisa arası uzaklık 2.5 saatmiş google a göre. Otobüsle o yol herhalde 3-4 saati bulur. Yuh lan yuh. Köyün ortasındaki köy odasını fakülteye çevirmişler resmen.
  • ŞEHİR DIŞINA YAPILIP SONRADAN ŞEHİR İÇİNDE KALAN ÜNİVERSİTELER VARMI BİLEN VARMI BÖYLE ÜNİLER MESELA GANTEP ÜNİVERSİTESİ ÖYLE BİLDİĞİM KADARIYLA
  • arazi ucuz diye şehir dışına yapıyorlar, şehir içinde koskoca alanı nasıl alsınlar? merkezde olanlar da zaten dershane gibi tek binalık yerler.
    şehir dışına yapılır yapılmasına da sağlam ulaşımı olur, geniş yurt imkanları olur mis gibi okunur.
    ama biz de bu imkanlar çok az okulda var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.