Şimdi Ara

Kampüs ve Rüştü Hoca Edebiyat

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
1
Favori
699
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar edebiyatı sınava kadar hangi kanaldan bitirmem daha faydalı olur sizce? 2x'de izleyeceğim, üstüne yayın denizi soru bankasını çözeceğim. Nedenleriyle yazarsanız sevinirim, şimdiden teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• kampüs izle hem çok özet değil hemde önemli olan kısımları belirtiyor
  • Hocam benim bakacağım kısım sadece dönemler, Kampüs'te 20 civarı video falan ediyor sanırım. Her gün bir dönem bitirecegim videolar ve soru bankasından. Üstüne de Rüştü Hoca'nın sınavda neler çıkacağı hakkında kısa kısa videoları var 101 soru vb. En sonda da edb-sos1 denemesi çözeceğim sınava kadar. Bunları yapsam 18 ve üstü gelir mi sizce?

• Hocam kampüs dinle
    Aynı konuyu rustu hocadan 1.5x izle
    3-4 test çöz karşına çıkan önemli yerleri ve yazarları eserleri yaz.
    En yararlı bence bu olur bundan sonra

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben kampüsü günde 4 saat video izleyerek bitirdim 2018 2019 sınavlarını çözdüm ayt 18 20 yaptım
  • Fikrini belirten herkese teşekkür ediyorum :)

• ciddi misin hocam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • rustu hoca

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • türkçenin matematiği kanalına da bakmanı öneririm dostum gereksiz bilgiden uzak sadece sınav odaklı anlatıyor.ilk başlarda önyargılarım vardı izlerken tilt olur muyum diye hepsini kırdı çok çok iyi anlatıyor izlerken hiç sıkılmıyorum aşırı keyif veriyor. ninni gibi geliyor bana izlerken dalıp gidiyorum.pek bilinmiyor son 1-2 aydır edebiyat anlatmaya başladı baya underrated.
  • Rüştü hoca aşırı yüzeysel çoğu kaynağa göre ama çıkacakları veriyor genelde yine de risk bence

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.