Şimdi Ara

Kampçılık

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
287
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben kamp yapmayı düşünüyorum acemiyim o yüzden nerden alabilirim bilmiyorum istanbul eminönü gibi yerlerde ekonomik olan bir outdoor mağazası yeri verirseniz çok sevinirim

• bir kaç sene önce çadır ile kamp yaptım. çadır konaklama yerlerinde. iki kez yaz tatilimi çadır ile geçirdim. aldıklarımı söyliyim. karfurdan 4 kişilik çadır aldım. iki tane tek kişilik şişme yatak aldım. bir de yatakları şişirmek için pompa. piknik tüpü aldım. cezve aldım bi tane büyükçe. battaniye götürdüm evden. hamak götürdüm. çadırın önüne sermek için sofra bezi.
    şişme yatak kullanırsan evdeki rahatı bulursun. sadece uyumak için çadıra giriyodum. oturmak için sandalyen olsun sırtını bir yere yaslamak istiyor insan. bizim yoktu dert oldu. çubucakta kaldık ilk sene marmaris datça arası. ikinci sene kuş adası- izmir gümüldür- didim'de kaldım. ikinci sene bayağı gezdim anlıyacağın. soruna cevap olmadı ama belki işine yarar.
  • yazın karadeniz bölgelerinde yapmayı düşünüyorum daha iyi bir yer önerilirse orasıda olabilir
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.