Şimdi Ara

KAMPANYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
47
Cevap
0
Favori
1.326
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar yarın itibarı ile blackberrylerde kampanya başlayacaktır tüm turkcell timlerde bilginize.

bis internet paketinin fiyatı da düşecektir.

blackberry 8520 1 gb bis 12 ay 58,90 24 ay 39.90tl
    blackberry 8520 100 mb bis 12 ay 48.90 24 ay 29.90tl

blackberry 9300 1 gb bis 12 ay 68.90 24 ay 45.90tl
    blackberry 9300 100 mb bis 12 ay 58.90 24 ay 35.90tl

blackberry 9780 1 gb bis 12 ay 110.90 24 ay 67.90tl

blackberry 9800 1 gb bis 12 ay 139.90 24 ay 82.90tl

blackberry cep telefonu olupta bis aboneligi olmayan arkadaşlara da müjde;

1gb bis sadece:16.90

100mb bis ise :6.90

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cnreden -- 19 Haziran 2011; 16:25:46 >

• Bu 1gb olan bis paketine tum apnler dahil mi peki? Yoksa sadece blackberry apn lerini mi iceriyor?
  • 4gb 1 gb olmuş kampanyalar 12 ay olmuş yeni cihazların tanıtılmasıyla eskileri elden çıkarmaya çalıştıkları belli
  • Eee telefon almada bu şart daha kötü olmuş 9780 12 ay 119 4 gb bis verirken şimdi 110 liraya 1 gb bis alıcaz.9 lira daha verir 4 gb rahat rahat kullanırdık.
  • 100 mb ı 7 lira yaparlarsa iyi olur. vodafonde 100mb bisi 9.90 a kullanıyorum. kesilmeler oluyor. 7 liraya hem daha ucuz hem de daha kaliteli olur sanırım
  • Bu degisikligin ve fiyatlarin kesinligi nedir?
  • peki bu bis paketleri faturalı hatlar için mi sadece? faturasızlara da oluyor mu?
  • Evet bugün ben de Tim'e gidip sordum bu fiyatları verdi. gençTarifeliyim yarın ilk işim 1gblık paketten almak :)
  • faturalı hatlar için mi? eğer faturasız için ise ve 1gb bis sadece:16.90 tüm apn dahilse bomba olur bb kullanıp bis olmayan herkes (pahalı olmasından bis almayanlar) kullanmaya başlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anjeliqué -- 21 Haziran 2011; 2:56:31 >
  • Yaw bu 1gb olana tum apn ler dahilmi acaba??? Bilen biri varsa bunuda aciklasin.. Eger dahilse iyi fiyat bence.. Ama dahil degilse gereksiz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: bdurmus

Yaw bu 1gb olana tum apn ler dahilmi acaba??? Bilen biri varsa bunuda aciklasin.. Eger dahilse iyi fiyat bence.. Ama dahil degilse gereksiz :)

tüm apn ler dahilmiş.. blackberry forumunda gördüm.. tabi hala kesin olarak bilmiyorum ama öyle deniyor
  • ben de tim bayilerine sordum. ilki faturalı faturasız farketmez dedi. 2. bayinin böyle bir kampanyadan haberi yoktu. 3. bayi ise postpaid olduğunu sadece faturalı hatlarda geçerli olduğunu söyledi.
  • bugün gittim Tim'e ve 1 gblik full paket aldım. bu arada modem olarak kullanabiliyormuşuz bu 1 gb yi 1gblik paketten alacağım diyince bayan ne çabuk haberiniz oldu diye şaşırdı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi YelKnLx -- 21 Haziran 2011; 23:52:29 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: YelKnLx

bugün gittim Tim'e ve 1 gblik full paket aldım. bu arada modem olarak kullanabiliyormuşuz bu 1 gb yi 1gblik paketten alacağım diyince bayan ne çabuk haberiniz oldu diye şaşırdı

faturalı mı kullanıyorsunuz. ben de bugun timdeki adama pazar günü öğrendim dedim nasıl oldu. bize 1 saat önce düştü dedi

• turkcell de gelişme var.
  • blackberry 9780 1 gb bis 12 ay 110.90 24 ay 67.90tl

şimdi bu kampanyada telefonu veriyorlar, 1gb bis veriyorlar ve iki yıl boyunca ayda 67,90 ödüyorum, doğru mudur ?

Hattım faturasız.Ayrıca şu modem muhabbeti nedir ?

Bunları bir cevaplarsanız çok memnun olurum
  • Cihazım var sadece BIS servisi almak istiyorum ne yapmalıyım?
    Bireysel hatlı müşterilerimiz için, cihasız aylık BIS (BlackBerry İnternet Servisi) kampanyası ücretleri aşağıdaki gibidir:

BlackBerry Paketi
    Kampanya Paketi
    Aylık KDV ve ÖİV DahilToplam Fiyat
    BlackBerry Full Paket

Aylık Cihazsız
    16,9 TL
    BlackBerry Giriş Paketi
    6,9 TL
    Ön ödemeli BlackBerry Mega Paket
    45 TL*
    (KDV ve ÖİV dahildir.)
    *Haftada 11,25 TL düşülmesi şeklinde gerçekleşir.

Eğer Faturalı hattınız varsa; kontratlı BlackBerry fiyatları, cihaz üzerinden yurtiçinde gerçekleştirilen ve tüm apn’leri kapsayan GPRS kullanımları için geçerlidir. WAP ve internet apn’leri faturalı BlackBerry Full Pakete dahildir.

Kontratsız BlackBerry Full paket 1GB, BlackBerry Giriş Paketi 100MB data içerir.

Eğer Faturasız Hat kullanıcısıysanız; Mega Paket fiyatları sadece BlackBerry apn üzerinden yapılan işlemleri kapsar. Wap ve internet apn’leri kendi tarifeleri üzerinden ayrıca ücretlendirilir.

Ön ödemeli abonelerimiz için BlackBerry Mega Paket, aylık 4 GB kullanımı içerir. Bir fatura dönemi içinde kullanılmayan data miktarı bir sonraki aya devretmez. Bu miktarın üzerindeki kullanımlar * 0,05 TL/MB'dan ücretlendirilir (tüm vergiler dahil).

* Paket aşımı KB üzerinden üzerinden ücretlendirilir: 0,000049 TL/KB.

http://www.turkcell.com.tr/bireysel/cihazlar/akillitelefonlar/turkcellblackberry

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anjeliqué -- 22 Haziran 2011; 1:53:09 >

• hem full paket hem de 4GB BIS abonesiyim.

4GB BIS i iptal ettirip 1GB BIS e geçebilir miyim? daha da ileri gideyim, full paketteki 1GB interneti, 1GB BIS olarak değiştirebilir miyim?
  • arkadaslar bende 4gb lık bis paketini kullanıyorum,bu yeni cıkan 1gb lık pakete geçiyim diyorum.bu 1gb lik paket blackberry deki internet le alakalı sevisleri kullanmaya yeter değilmi 1gblik kotayı filan asmayız
  • ben birsey indirmiyorum netten, gunluk kullanımlarım, mail vs vs 300 mb ı bile asamıyorum. telefonu modem olarak kullanırsanız nasıl degisir bilemem ama 1 GB hayli hayli yeter.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.