Bildirim
KAMP YAPMIŞ OLAN HALA YAPAN VAR MI?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Cadir kurmak bizim isimiz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Küçük bir grup ile Aladağlar'a gidebilirsin. Çok güzel yürüyüş yapılıyor kışın. Karın içinde Arada kurtlar falan var ama yanınızda sucuk mucuk yoksa gelmezler. Çadırda kalmak açısından tek çadırda 2 kişi kalmanızı öneririm, sıcak olması için. Şimdilik bunlar geliyor aklıma.
quote:
Orijinalden alıntı: Çin Ülkü Ocakları
Cadir kurmak bizim isimiz
yaz için düşünüyorum.
dediğim gibi sakin tercihen balık tutulacak bir yerde olursa daha iyi olur.
peki yanımızda ne almalı?
çadır dan başka ? -
Pek kamp değilde, Gus Van Sant'ın "Last Days" filmini izledikten sonra içimde yalnız kalma,1-2 hafta doğayla baş başa kalmak gibi duygular uyandı.
Şöyle bir dağ evi olacak:
Ve bende böyle yürüyeceğim:
Bunu Türkiye'de yapabileceğim yerler var mı ki acaba?
-
aslında cok değerli bir ülkemiz varda herşey godomanların elinde. şöyle örnek vereyim , benim kuzenim polonya vatandaşı. orda yaşıyo şuan , geçen gün belçikaya 12 zloty'e gitmiş. 12 zl yaklaşık 4 yada 7 tl falan italyaya 37 zloty ile uçakla gitmiş. ve birçok ülkeye, ben kendi ülkemde daha trabzona gitmek için o dağları ormanları görmek için milyar harcıyorum. ne anladım bu işten ? işte buna godomanların hayatı denir. zadece çalış ve hizmet et mantığı var, uçak fiyatları falan otobüs zaten pahalı. zengine göre ucuzdur ama biz öğrenci adamız, bize pahalı
bizler dağlarda bayırlarda gelişen insanların torunlarıyız. büyük büyük dedem 98 yaşında ölmüş, 96da olabilir tam hatırlayamadım. sabah akşam dağda bayırda doğal yemekler
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X