Şimdi Ara

Kamp Çadırı ihtiyacı olana 160 TL (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
54
Cevap
2
Favori
6.316
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Adam kafayı sıyırmış  

Alıntıları Göster
    Sen niye yemeden yellendin ki şimdi? Bildiğin varsa konuş bilelim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

Çadırın ilk katmanı siyah olan.bunun arkasında ve yanlarında sineklik bölümü olur genelde yatarken kafanızın geldiği bölgelerde ve bu bölgelerde ayrıyetten hava kanalları olur.Ayrıca siyah katman hava geçiriyor.

Üste gelen fresh özellikli 2 örtü katmanıda sizi yağmurdan rüzgardan koruyor.Ve birde ön ve arkada çadıentipine göre kapı oluyor.

Şimdi bu bilgilerden sonra kafadaki soru şu.Çadırda tek bir tarafta kapı oldugunu düşünürsek.Kapının oldugu yerde aynı zamanda sineklik katmanı ayrıyetten yapılmak istenmesinin sebebini anlayamadım.Yani amacının hava almak ise zaten çadır en az 3 yerden hava alıyor.Sorununuz sinek ise çadırın en az 1 yerinde hava kanallarının önünde sineklik oluyor.Kapıdaki sinekliğin size ne gibi faydası olacak merak ediyorum.

Çünkü çadırlar içinde oturup dışarıyı seyretmek amacıyla üretilmiyor.Genelde 3 mevsim özellikli üretildiği için ona göre tasarlanıyor.
    Şahsen ben decathlon Black&fresh kullanıyorum 3 kişilik.Bu haliyle yeterli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Galatas4ray kullanıcısına yanıt
    Bu seviyede baştan yazsaydın ya hocam, forum diline yakışır şekilde, karşıdakiyle alay etmeden.

Çadırlar hakkımda bilgim de var. Olmasa bu kadar neden ısrar edeyim? Koyduğum fotolar ve videolara bak. Yanlışsa yanlış deyin.

Şimdi baştan beri dediğim gibi 2. bir sineklik olmadığını sen de kabul ediyorsun.
    Ben zaten en başta 2. bir sineklik katmanının gerekliliğinin tartışılabilir olduğunu söyledim.
    Ama yukardaki inatçı arkadaşın dediği tek şey sineklik var.
    Aldığı mala toz kondurmuyor. Halbuki decathlonun en pahalı çadırına ben de para verip aldım. O dediğim şey yok işte.

Şimdi şuraya bir video bırakayım da söylediklerimiz net anlaşılsın.

11:53'ten itibaren çadırın tek katman olduğu görülüyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=kW-T5n5DtLY&app=desktop

• albati kullanıcısına yanıt
    Üstteki arkadaşta sineklik olmasına rağmen neden hala extra sineklik istediğinizi sorguluyor.Haksız olduğu konuda şu decahtlondaki çadırlarda kapıda sineklik görmedim.Bi ara 120 tl satılan bir çadır vardı tek kişilik yazlık çadır sadece onda vardı yanlış hatırlamıyorsam.Sonradan onuda üretimden kaldırdılar.1 katman direk sineklik kapı 2. Katmanda kapı yok açıktı ve satılmıyodu.

Üstte belirttim gibi çadırlarda genelde 3 mevsim kuralı var ve belli bir standarta göre üretiliyor.O sineklik extra eklediklerinde amacı dışına çıkıyor ve güvenlik amacıda var.Haliyle eklemiyorlar.Ayrıyetten şu bilgiyi de vereyim kamp grumubuzda bu konular çok tartışıldı uzman birinin verdiği bilgiyi aktarayım size.

Çadırda ilk katmanda 1 kapı var 2. katmandada 1 kapı var bunların yanında bide sineklik kapısı yapsalar herhangi bir tehlike anında 3 fermuar açmak zorunda kalacaksınız.Buda pek istediğimiz bir durum değil.

İnanın benim çadırda black&fresh özellikli olduğu için içerisi gündüz dahi zifiri karanlık oluyor çadırda ışık olmasa kapının fermuarını zor açarım 2 kapı açıyorum.

Bu attığınız çadır çeşidinide tavsiye etmem.Alın black&fresh özellikli 2 katmanlı bir çadır keyfinize bakın.

Mavi çadır benim.
    Kamp Çadırı ihtiyacı olana 160 TL

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Galatas4ray -- 11 Ekim 2020; 20:36:53 >

Mesela kalite kokuyor etraf Kamp Çadırı ihtiyacı olana 160 TL

• seytan-67 S kullanıcısına yanıt

Kamp Çadırı ihtiyacı olana 160 TL

Şimdi tam bir Galatasaraylıya yakıştığı gibi konuştun
    Ben zaten f&b olanı çok araştırdığım için 4.1 f&b tercih ettim.
    O videoyu atma nedenim arkadaşın çadırı o olduğu içindi.
    İyi kamplar.

• Bu çadır nasıldır pek emin değilim ama büyük ihtimalle birkaç kamp sonra mutlaka bir sıkıntı çıkaracak gibi duruyor. Çadır alınacaksa mininum Quechua Arpenaz 2 alınmalı fiyatı hem uygun hem de kolay kolay sıkıntı çıkartmıyor, dağın başında rezil etmiyor. En basiti gecen ay Rize'ye kampa gittim. Rize'yi sel bastığı zaman aralıksız 2 gün yağmurun altında kaldı ve içerisine 1 damla su geçirmedi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu çadırı kullanıyorum. 170₺ ve gayet kaliteli. Bu segmentte arıyorsanız bence decathlonun bu ürününe bakın

• LEONİM kullanıcısına yanıt

16 liraya çadır mı aldın Kamp Çadırı ihtiyacı olana 160 TL 

Orijinalden alıntı: Galatas4ray

Eğer çadırlar hakkında bilgin olsaydı o çadırlarda neden kapıdan ayrı sineklik olmadığınıda çok iyi bilirdin.

Çadırın ilk katmanı siyah olan.bunun arkasında ve yanlarında sineklik bölümü olur genelde yatarken kafanızın geldiği bölgelerde ve bu bölgelerde ayrıyetten hava kanalları olur.Ayrıca siyah katman hava geçiriyor.

Üste gelen fresh özellikli 2 örtü katmanıda sizi yağmurdan rüzgardan koruyor.Ve birde ön ve arkada çadıentipine göre kapı oluyor.

Şimdi bu bilgilerden sonra kafadaki soru şu.Çadırda tek bir tarafta kapı oldugunu düşünürsek.Kapının oldugu yerde aynı zamanda sineklik katmanı ayrıyetten yapılmak istenmesinin sebebini anlayamadım.Yani amacının hava almak ise zaten çadır en az 3 yerden hava alıyor.Sorununuz sinek ise çadırın en az 1 yerinde hava kanallarının önünde sineklik oluyor.Kapıdaki sinekliğin size ne gibi faydası olacak merak ediyorum.

Çünkü çadırlar içinde oturup dışarıyı seyretmek amacıyla üretilmiyor.Genelde 3 mevsim özellikli üretildiği için ona göre tasarlanıyor.
    Şahsen ben decathlon Black&fresh kullanıyorum 3 kişilik.Bu haliyle yeterli.

Yok kardeş, adama fotoğraf ile çizerek gösterdik hala yok diyor şaka gibi. göz hastanesi önerince de bozuluyor.

• Bu konuyu güncel hale getirsek 🤔

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.