Şimdi Ara

Kamil Koç Otobüs biletine 80TL istiyor.Pahalı değil mi sizce SSli

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
1.844
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Normalde bileti internetten alınca ucuz olur diye biliyordum.Fiyat 80 TL.

Nedir bu fiyat anlamadım ki.

Bir de şu var arkadaşlar.İlk defa netten bilet alıyorum.Ben bileti aldığımı adamlara nasıl ispatlayacağım.Aldıktan sonra firmayı aramam filan gerekir mi?
    Galiba otogarda ki bilgisayar dan benim bilgilerimi görürler diye düşünüyorum.
    Farz edelim sistem de arıza çıktı adım görünmüyor.

Yani nasıl ispat edeceğim.
    Ekran çıktısı ve e posta adresime gelen ödeme bilgilerini yazdırıp çıktı olarak götüreceğim .Ne olur ne olmaz.

Kamil Koç Otobüs biletine 80TL istiyor.Pahalı değil mi sizce  SSli

• kamil koçu bilmiyorum ama ben internetten uçak bileti aldığım zaman havalimanında kimliğini veriyosun ordan sana bilet veriyolar bilgilerini görüyolar sanırım otobüstede aynıdır yada elektronikk bilet felan varsa onu çıkart
  • normal fiyatı 85 yazıyor yanında zaten .. internette ne kadar ucuz olmasını bekliyordun ki .. normal fiyatı ne ki ayrıca bolu antalya arası
  • kardeş bence sen yolculuk etme boşver otur evde
  • internetten alırsan zaten otobüste bilet sormazlar sorduklarında internetten aldım dersin. telefonuna mesaj gelir olmadı onu gösterirsin. ben hep internetten alırım otobüste kimse sormaz ama yazaneden aldığımda otobüste bilet soruyolar onu anlamıyorum. yinede kafana takılırsa kamil koç yazanesine git internetten bilet aldım onun çıktısını alcam dersin otobüs saatini ve koltuk numaranı söylediğinde direk bileti verirler.
  • bineceğin yerin otagara gidip otobüs saatini ve ismini söylüyorsun misal

ahmet bulut 22:00 otobüsü 60 numaralı koltuk.Oda biletini kesip sana veriyor.Almazsan otobüste muavin veriyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.