Bir de şu var arkadaşlar.İlk defa netten bilet alıyorum.Ben bileti aldığımı adamlara nasıl ispatlayacağım.Aldıktan sonra firmayı aramam filan gerekir mi? Galiba otogarda ki bilgisayar dan benim bilgilerimi görürler diye düşünüyorum. Farz edelim sistem de arıza çıktı adım görünmüyor.
Yani nasıl ispat edeceğim. Ekran çıktısı ve e posta adresime gelen ödeme bilgilerini yazdırıp çıktı olarak götüreceğim .Ne olur ne olmaz.
kamil koçu bilmiyorum ama ben internetten uçak bileti aldığım zaman havalimanında kimliğini veriyosun ordan sana bilet veriyolar bilgilerini görüyolar sanırım otobüstede aynıdır yada elektronikk bilet felan varsa onu çıkart
normal fiyatı 85 yazıyor yanında zaten .. internette ne kadar ucuz olmasını bekliyordun ki .. normal fiyatı ne ki ayrıca bolu antalya arası
kardeş bence sen yolculuk etme boşver otur evde
internetten alırsan zaten otobüste bilet sormazlar sorduklarında internetten aldım dersin. telefonuna mesaj gelir olmadı onu gösterirsin. ben hep internetten alırım otobüste kimse sormaz ama yazaneden aldığımda otobüste bilet soruyolar onu anlamıyorum. yinede kafana takılırsa kamil koç yazanesine git internetten bilet aldım onun çıktısını alcam dersin otobüs saatini ve koltuk numaranı söylediğinde direk bileti verirler.
bineceğin yerin otagara gidip otobüs saatini ve ismini söylüyorsun misal
ahmet bulut 22:00 otobüsü 60 numaralı koltuk.Oda biletini kesip sana veriyor.Almazsan otobüste muavin veriyor.