Şimdi Ara

Kamerası iyi olan telefon önerisi.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
582
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 2 senelik s4mini'mi değiştirmeye karar verdim. Aradığım telefondaki özellikler bataryası 1 günü rahat çıkarsın yeter. Kamera özelliği çok iyi olmalı (özellikle ön kamerası), işlemcisinin öyle çok iyi olmasına gerek yok. Hafıza olarak 8 gblik telefonumun 4 gbsi doldu 2 yıldırda aşmadım bu hafızayı. Yani kısaca kamera ve bataryası iyi olan bir telefon önerisi istiyorum. Fiyat konusunda sıkıntım yok ama bi telefona öyle uçuk fiyatlar vermeyide sevmiyorum. 1500 tl gibi bi fiyatı olursa sevinirim :).



  • Arkadaşım merhaba. Kamera öncelikli alacaksanız samsungun amiral gemisi ürünlerini tavsiye ederim. S6 s7 note 5 kamera olarak iyi telefonlar. Ancak 1900 ve üzerine çıkmanız gerekir. Ayrıca yine o fiyatlara alacağınız HTC 10 hem kamera hem batarya ihtiyacınızı karşılar.
    Sony xperia x 1600 tl civarında orta segment bir cihaz. Kamerası gayet güzel telefon. İşlemci güncellemesinden sonra Z serisi ürünlerdeki sorunlardan çok bahsedilmiyor artık ama yine de temkinli yaklaşmak gerekiyor.
    Samsung c7 sizin bütçe aralığınızda. Kamerası çok çok iyi diyemeyiz ama yine de incelemenizde fayda var.
  • Önemli olan kameraysa kesinlikle sony diyorum (note kullanıcısıyım)
  • Sony'nin kasasını hiç beğenmedim s7 edge falan alabilirim ama bi telefona o kadar para verme düşüncem yok. Bu arada belirteyim i-phone kesinlikle istemiyorum android bir cihaz lazım :) sony dışında başka tavsiyeler varsa alabilirim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.