Şimdi Ara

Kamerası geç açılan var mı? iPhone 6S

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar selam, ios10 a geçtiğimden beri kamera geç açılıyor, hatta bazen hiç açılmıyor.

Hızlıca bir şeyler çekmem gereken anlarda kaçırıyorum bu rezillik yüzünden, çok sinir bozucu!!

Garantilik bir durum mu yoksa yazılımdan dolayı mıdır sizce?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Sadece kamera değikil. Fotoğraflar , rehber bunlarda ara ara ya geç açılıyor ya da açılmıyor

• Bazen oyle oluyorki ios6 yuklu 4s daha erken aciliyor. Ozellikle galeri ve rehberde. Hayir insan android kullanirken bunlar olsa kendini teselli eder android bu olur o kadar der. Ama apple olunca uyuz olmaktan baska bir secenek kalmiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • donanımsal sorun olduğunu söyleyenler var, ama ios 10'dan sonra oldu bu. Yazılımsal bence %100

Siz ne düşünüyorsunuz?
  • Sorun donanımsal değil arkadaşlar. Geçen hafta iphone 7 aldım aynı sorun kamerayı ilk açışta bende de oluyor. Biraz araştırdım ios 10 ile gelen bir sorun olduğunu tahmin ediyorum. Youtube a "iphone camera lag" yazarsanız. Başka insanlarda bu sorunu yaşıyor.
  • Evet 6s bendede kamera bazen geç açılıyor veya açılmıyor 👍🏿

• Peki bu kadar şikayet yaşanmasına rağmen neden halen yeni güncelleme yollamıyorlar? Apple bitmiş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • YaZılımsal. İphone 7 plus ta da var.

• SE'de de var aynı durum.

• Kullandığım 7+ ta da var. Yazılımsal bir durum. Hatta kamerayı kapatıp yeniden açıyorum.
  • İOS 10.1 ile bu sorun çözülmüş arkadaşlar. Şuan böyle bir sorun yaşamamaktayım.
  • 7+ kullanıyorum aynı sorun bende de var.Yazılımsal olduğunu düşünüyorum.
  • Sürümden kaynaklanıyor olabilir. yada yazılımsal bir sorun.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.