Şimdi Ara

Kameranin cıkıntısı bence

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
366
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Neden.

F1 araclarini bilirsiniz. Onlarinda burun ve en yuksek yerlerinde cıkı tilar vardir. Takla esnasinda araba oraların urinde doner ve sofore zarar gelmez.

Telefon yere arkasi üzeri düserse kameranin etrafindaki metal yapi koruyacaktir.

Tabi eksi yanı da var. duz bir zemine konulup kullanmak neredeyse imkansiz hale gelecek.
    Malum oranin uzerinde durup dengesiz kalacak.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bizim sorunumuz şu koskoca Apple bunu düşünememişmi yani 5 yaşındaki çocukmu tasarlamış bunu nedir internette o kadar güzel konseptler vardı alsalar bitanesini yapsalardı keşke

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AirSupport

Bizim sorunumuz şu koskoca Apple bunu düşünememişmi yani 5 yaşındaki çocukmu tasarlamış bunu nedir internette o kadar güzel konseptler vardı alsalar bitanesini yapsalardı keşke

Bizim düsündugumuzden farkli bir dusunceleri vardir. Yada kendi aralarinda bak b.k gibi tasarim cikarticaz yine milyon satacak diye kafa buluyorlar

• arka tarafına düşen telefona pek birşey olmaz. arka kapak çıkartılabilseydi arka tarafına düşmelerde kapak ayrılarak darbeyi emebilirdi ama ayrılmayan telefonlar daha dayanıksız oluyor.

ama kenarı üstüne düşerse ekran parçalanır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nuverti

quote:

Bizim sorunumuz şu koskoca Apple bunu düşünememişmi yani 5 yaşındaki çocukmu tasarlamış bunu nedir internette o kadar güzel konseptler vardı alsalar bitanesini yapsalardı keşke

Bizim düsündugumuzden farkli bir dusunceleri vardir. Yada kendi aralarinda bak b.k gibi tasarim cikarticaz yine milyon satacak diye kafa buluyorlar

Zaten Apple ın politikası artık değişti bence eskiden daha iyi mal daha iyi müşteri şimdi b.k gibi mal daha çok para gibi düşğnüyorlar

• İpod touch 5.nesile bakmadınız heralde telefon o arkadaşlar. sadece daha büyüğü,yeni tasarım filan yk.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nuverti

quote:

Zaten Apple ın politikası artık değişti bence eskiden daha iyi mal daha iyi müşteri şimdi b.k gibi mal daha çok para gibi düşğnüyorlar

Ticarette buna gider ayak voleyi vurmak diyoruz

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Aga alan kılıfla kullanıyor zaten çıkıntı milimlik bişey o yüzden koyup gene kullanırsınız. Sıkıntı tarafı benim gibi kılıfsız kullananlar masaya koyunca patates.

• quote:

Orijinalden alıntı: De get

Aga alan kılıfla kullanıyor zaten çıkıntı milimlik bişey o yüzden koyup gene kullanırsınız. Sıkıntı tarafı benim gibi kılıfsız kullananlar masaya koyunca patates.

ben jelatin bile kullanmıyorum. cizilirse cizilir ne yapalım.

suan elimde 5s var 6 alacaktım ama şekli şemalinden cok bataryasının kesinlikle süper birşey olmasını bekliyordum ama olmadı
  • Zaten sorun olacagını düşündükleri için safir lens demedilermi ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: De get

Aga alan kılıfla kullanıyor zaten çıkıntı milimlik bişey o yüzden koyup gene kullanırsınız. Sıkıntı tarafı benim gibi kılıfsız kullananlar masaya koyunca patates.

Hocam telefon kılıfsız kullanılır gündelik kullanımda kılıfta nedir telefonu kabalaştırıyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • jysoff. kullanıcısına yanıt
    Çoğu kişi kılıfla kullanıyor benim gördüğüm kadarıyla ama bende kılıfsız kullanmayı tercih ediyorum.

• AirSupport kullanıcısına yanıt
    aynen katılıyorum internette harika conseptler var birini yapsa satış rekoru kırar
  • quote:

Endüstriyel tasarımla grafik tasarım çok farklı kulvarlar. Bunu çizen tasarımcı veya tasarımcı grubu anteninden tut, wifi çekim kalitesine, nfs'den tut, bataryanın konumlandırmasına, kamera açısından tut, butonlara kadar çok geniş bir yelpazeyi göz önünde tutarak tasarımı yapıyor. Bende arka tasarımdaki şeritleri ve kamera çıkıntısını beğenmedim ancak demek ki şimdilik ellerinden gelen bu.

• avuntunun da bu kadarı :D

yav desenize tasarım berbat diye

çok kolay bunu söylemek

2 hece 6 harf

berbat abicim berbat
  • quote:

Orijinalden alıntı: conrado

avuntunun da bu kadarı :D

yav desenize tasarım berbat diye

çok kolay bunu söylemek

2 hece 6 harf

berbat abicim berbat

Yalan söylüyorsun Yalaaaannnnn!

• O dediğin çıkıntılar aerodinamiği sağlamak için olmasın ?

Hani bilmiyorsunuz bari iPhone'u desteklemek için şöyle şeyler uydurmayın ya
  • 5s de o cikinti olsaydi nasil olur du dusunuyorum da pek guzel degil

• quote:

Orijinalden alıntı: scanh

quote:

Endüstriyel tasarımla grafik tasarım çok farklı kulvarlar. Bunu çizen tasarımcı veya tasarımcı grubu anteninden tut, wifi çekim kalitesine, nfs'den tut, bataryanın konumlandırmasına, kamera açısından tut, butonlara kadar çok geniş bir yelpazeyi göz önünde tutarak tasarımı yapıyor. Bende arka tasarımdaki şeritleri ve kamera çıkıntısını beğenmedim ancak demek ki şimdilik ellerinden gelen bu.

Haklısın o unsurlar temel unsurlar ama kamera için bahaneleri ne? Biraz daha kalın yapıp 3000 4000 mAh batarya koysalarmış keşke

• AirSupport kullanıcısına yanıt
    Kamera çıkıntısı konusunda katılıyorum çıkıntı olacağına biraz daha kalın olmasını tercih ederdim bataryaya da faydası olurdu.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.