Şimdi Ara

Kamera ve Kayıt Cihazı hk. Yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
224
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar, elimde bulunan ve gece gündüz sürekli yollarda olan ona yakın araca kamera ve kayıt cihazı alacağım. Ve şöyle bir sistem kurmak istiyorum.

Kameradan (mümkünse) çift çıkış ile görüntü gelecek ve biri 3G ile sağlanacak görüntü aktarım cihazına girerek merkezdeki sunucuma gelecek. Diğer görüntü ise araç içinde bulunan kayıt cihazına kaydedilecek.

Sizce kamera ve kayıt cihazı seçerken hangi teknik özelliklere dikkat etmeliyim?

• Anlattıklarınıza bakılırsa birtane dvr kayıt cihazı ve gece görüş özelliği bulunan bir kamera gerek size . dediğim sistem ev ve işyerlerinde kullanılıyor bahsettiğiniz aracı bir otomobil varsayıyorum ve hiçte estetik bir görüntü olmaz ve kurulumu zor olur yer sıkıntısı falan çıkar . en iyi çözüm seyir kamerası dır . size bir araç seyir kamerası lazım.
    Bu verdiğim linkten kendinize en uygun olanını bulabilirsiniz . ama bunlarda uzaktan izleme mevcutmu bilmiyorum . illahaki uzaktan izleme istiyorsanız dvr kayıt cihazına yöneliniz umarım yardımcı olabilmişimdir karışık bir anlatım oldu

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İki kayıt cihazı tek monitör?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.