Şimdi Ara

Kamera testi: 8 Megapiksel cepler kapışıyor!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kamera testi: 8 Megapiksel cepler kapışıyor!

sony-ericsson c905
    samsung i8510 innov8
    samsung m8800pixon
    lg kc910 renoir

http://www.chip.com.tr/konu/TEST-8-Megapiksel-cepler-Sonuc-Yuksek-performans_11552_7.html
    http://dailymobile.se/2008/11/08/8-megapixel-camera-duel-sony-ericsson-c905-samsung-i8510-innov8-samsung-m8800-pixon-and-lg-kc910-renoir/

Chip'te ve dailymobile'da ve bu konuyu ele alan tum sitelerde aynı inceleme sonucu ortaya cıkıyor . Testte en iyi resim kalitesini Samsung M8800 Pixon sunuyor.
    İlle de 8 Megapiksel olmaması gerektiğini ise 5 Megapiksel Motorola gösteriyor. Motorola ZN5 renk gerçekliği, objektif ve hız konusunda "büyük Megapiksellilerle" rahatlıkla baş edebiliyor
    Her halükarda dokunmatik ekranlı Samsung M8800 Pixon en iyi çözünürlük ve görüntü kirliliği değerleriyle birinciliği fazlasıyla hak etti.
    LG KC910 Renoir ve Sony Ericsson C905 ise 2. ve 3. sırada takip ediyor. Bulanıklıklar ve renk kaymaları Samsung i8510'un dördüncü sıraya düşmesine sebep oldu.

Arkadaşlar ben Sony Ericsson (3.2mp) kullanıcısıyım . Artık telefonu degıstırmem gerekıyor. İnternette cok arastırmama ragmen neyazıkkı Turkıyede bırcok Sony Ericsson modeli satılmıyor ve kullanıcılarla konusmalarım sonucunda C905 i oneren sayısı oldukca fazlaydı ancak bırcokda sorun alan arkadasın mesajını gordum C905 ıle ılgılı en onemlısı Turkıye garantısı olmaması ve bır sure sonra ses problemı yasanması (sesin karşı tarafa gitmemesi). garantı sorununu gecıyorum cunku sıfır alacagım ancak karsıya ses gıtmeme gıbı bır problemle karsılasanlar benı dusundurdu. 2011 de günümüz itibariyle en ıyı en ıyı 8mp hatta 12mplerden dahi iyi resım ceken c905 ın Samsung M8800 Pixon ve LG KC910 Renoir dan sonra gelmesı beni şaşırttı . Dokunmatik kullanmak istemiyorum aslında kapasitif ekranın rahatlıgını ipod touchum oldugundan bılıyorum ancak suanda dusunmuyorum ama bu 8mp kamera sonuclarıda dusundurmor degıl

Yukarıda ismi gecen cep telefonlarını kullananlar veya baska model 8mp ıle alakalı bılgısı olanlar(sanırım s.e xperia arc x10 veya nokia modellerin kamerası bu listedekıler kadar iyi degıl zaten fıyatlarıda 2katı) durumu degerlendırırse guzel olur . telefonların hepsının fıyatı yakın sayılır (350-450TL) ve benim oncelıkle ıstedıgım sorun cıkarmayan ve en ıyı kamera performansına sahıp (sıfır)cep telefonunu almak inceleme ile ilgili degerlendirme yapabilir varsa bilgi, öneri ve görüşleri paylasabılırsınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BERGX -- 29 Temmuz 2011; 22:33:37 >

• bende samsung innov var yaklasık 1.5 yıldır kullanıyorum gps var ama kullanamıyorum nedenini araştırmadım doğrusu 30tlye prg yüklemeliymişim kamra konusuna gelince yukarıdaki gibi kayma ve arara bulanıklıklar beni delirtiyor ama bunlar olmadığı zamanlar deli foto çekiyor sarjı fena değil uygulama sıkıntısıda az symbian olduğundan hızlı ama yinede tavsiye etmem
  • bunlar çok güzel telefonlar ancak daha güncel telefonlara bakmanı öneririm

ayrıca sony telefonların garantisi var sadece pek fazla çeşiti gelmiyor türkiyeye
  • Samsun galaksi s2 nin örnek videolarını youtubeden 1080pden izleyin ben hayran kaldım bir mobile göre...Gerisi yalan :D

Dermişim :P
  • C905'in driveri modlu mu değil mi ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ip 6 ön kamera ters çekiyor
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.