Şimdi Ara

KAMERA SİSTEMİ KURULUMU(GÜVENLİK KAMERASI) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
87
Cevap
7
Favori
128.308
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • merhaba arkadaşlar

    pc ye dvr kartı takmak isteyen arkadaşlar öncelikle cipsetiniz ati olursa kesinlikle sorun la karşılaşmazsınız.

    ama nvida veya via cipsetlerinde ilerleyen günlerde donmalar ve kasmalar baş gösterir biraz araştırısanız görürsünüz.

    kameraları internet üzerinden izlemek içinde modeminizinde port açmanız gerekmektedir tabiki ip niz static alacak.

    port açmak için bu site yardımcı olacaktırhttp://www.portacmak.com/ ben şahsen bu siteden yardım aldım.sorunsuz çalışıyor.

    kolay gelsin.




  • 80 portunu acın
  • Değerli arkadaşlarwww.guvenliktoptan.com sitemizde makaleler kısmında oldukca geniş konulara değindiğimiz değişik başlıklarda tatmin edici bilgilerimiz mevcut buyrun inceleyin. Çok yakında güvenlik kameraları ile alakalı görsel ve video çekimi ile de sizlere yardımcı olmayı hedefliyoruz.

    saygılar



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi guvenliktoptan -- 4 Temmuz 2012; 11:01:34 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: guvenliktoptan

    Değerli arkadaşlarwww.guvenliktoptan.com sitemizde makaleler kısmında oldukca geniş konulara değindiğimiz değişik başlıklarda tatmin edici bilgilerimiz mevcut buyrun inceleyin. Çok yakında güvenlik kameraları ile alakalı görsel ve video çekimi ile de sizlere yardımcı olmayı hedefliyoruz.

    saygılar

    Açıkcası sitede yazılanlar zaten piyasada bulunan bilgilerin ötesinde bir durum değil.
    Sanırım herkesin merak ettiği konu bağlantılar nasıl yapılır türünden. Videolu bir anlatım yüklediğinizde
    Çoğu arkadaşada yardım etmiş olacaksınız. biran önce yüklemeniz dileğiyle.




  • evet arkadaşlar bencede internette güvenlik sistemleri ile ilgili elle tutulur bilgiler yok benimde düşüncem yakın zamanda kurulumu bir video olarak siteme koymak olacak..


    www.kamsis.com
  • konu ile ilgili digirooms mühendislik Kamera kurulumusayfasında ayrıntılı bir açıklama var
  • ARKADAŞLAR

    HERTÜRLÜ KAMERA VE ALARM SİSTEMİ MONTAJI VE TEKNİK BİLGİ ALMAK İÇİN

    www.kameramontaj.com adresinden yardım alabilirsiniz
  • www.kameramontaj.com


    arkadfaşlar kurulum ve montaj için ulaşabilirsiniz sitemiz haırlık aşamasında
  • hit elektronik güvenlik sistemleri ne başvurabilirsiniz

    www.hitcctv.com
  • beyler dükkana 8 kameradan oluşan bir sistem kuracagızda acaba yardımcı olurmusunuz şole 500 - 600 lira civarı olsa iyi olur bide bilgisayara degilde o kutulu olanlardan olsun malum bilgisayar baya eski kaldırmaz
  • Apartmana 6 kameralı sitem kurduracağız. DLİNE DMAX BALİTECH CAMTECH hangisini tavsiye edersiniz Aşşağı yukarı ne kadara mal olur ???
  • slm arkadaşlar hit güvenlik sistemlerinden mehmet ben

    cctv güvenlik kamera sistemleri nasıl kurulu montajı nasıl yapılır kayıt lı bir sistem tabanı nedir nacizane sizinle paylaşmak isterim

    öncelikle kayıtlı bir güvenlik kamera sistemi kurulumu 2 temel üzerine kurulur

    1. yol mevcut bilgisayar dvır kart takarak bilgisayarın hdd sine kayıt yapmaktır ( psı kart veya usb kart olabilir leptoplar için )

    2 . yol pahalı ama en salıklı uzun ömürlü sorunsuz olanı ise dvr kayıt cihazlı sistemdir

    elektirik gittii geldi vs kasma hareketlerde yavaşlama gibi birçok sorundan kismen arınmış tır


    bir güvnlik kamera sistemi kurmak için gerekli mazemeler şunlardır

    ______________________________________________
    -dvr kayıt cihazı
    -dvr kayıt cihazının içine takmak üzere hdd
    -adaptör 12v
    -yeterince kablo
    -heterince bnc soket ve power soket
    -kamera
    -kamera montaj ayagı
    -monitör kayıt cihazından görüntüyü almak için


    bu üsteki mazemeler elinizde oldu zaman tek yapmanız greken kabloyu çekmek ve kameraları en uygun yere monte etmektir




  • slm arkadaşlar konu çok kapsamlı oldu için malumunuz bireysel olarak sıkıştınız cctv alarm ve ip kamera sistemleri kurulumu vs tüm detaylarını
    sizlere elimden geldince anlatmak yardımcı olmak isterim


    hit elektronik güvenlik sistemleri - mehmet coşkun

    0212 511 38 68
    0532 494 32 69

    www.hitcct.com
    www.kameramontaj.com
     KAMERA SİSTEMİ KURULUMU(GÜVENLİK KAMERASI)




  • çok yakın bi zaman herkesin bilgi alabilecegi bilgilerini yaylaşabilecegi bir site yayına sokacagız

    www.kameramontaj.com


    bilginize
  • onereceginiz bir urun ile bilgisayarın kasasının vga cıkısından alınan goruntu dvr kamera kayıt cıhazında kaydedılebilirmi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: hitguvenlik

    çok yakın bi zaman herkesin bilgi alabilecegi bilgilerini yaylaşabilecegi bir site yayına sokacagız

    www.kameramontaj.com


    bilginize

    seneyemi ?
  • ne kadar elektrik yakıyor
    1 ayda faturaya ek para ne kadar olcak
  • çok yakında kendim bi sistem kuracağım ayrıntılarıyla burada açıklarım.Merak edenler kendi kurmak isteyenler takip etsin bakalım
    -Başlamadan bazı sorları cevaplıyayım Elektrik YakmA mevzusunu : yaklaşık maksimum 5w elektirik yakar 1 kamera yani hesap edilmeyecek kadar ufak bi meblağ faturanıza yansır.5w günde 24 saat 30 gün çalışsa 3.6 kw yapar 1 tlden az faturanızı kabartır:)
    -Kamera Sistemlerinin Hem DVr kartı bilgisayara takılı Halde Hemde Ayrı DVR kayıt Cihazı ile birlikte haline eski çalıştığım işyerinde uzun yıllar kullandım bazı Noktalara dikkat Çekmek isterim
    1.PC ye Montajlı sitemlerde zamanla DVR kartınızIn Windowsla uyumsuzluğundan mıdır yoksa eskidikçe kartın arızalanmasından mıdır bilemiyorum 1-2 yıl sonra sürekli Sürücü hataları Pc de kasmalar Kendini reset atmalar gibi sorunlar yaşatıyor.DvR Cihazında Bu sorunla hiç karşılaşmadık 2 yıldır neredeyse aynı.
    2.Pc ye Montajlı sistem Elektirik Kesildiğinde tahmin edersiniz Pc kapandığı için kayıt etmiyor.DVr cihazında Bu sorun YOk.Kendi içinde pili var.
    3.Pc Ye Montajlı Sistem Pcnize ayrı bir yük bindiriyor.PC yi başka amaçlarınız içinde kullanıyorsanız performansı düşüyor.
    4.PC Ye Montajlı sistem Pcnizin arkası görünür bi yerdeyse iğrenç kablo kalabalığına sebeb olur.
    5.Pc ye Montajlı sistemi Komple gömmeyelim artılarıda var
    a-Dvr cihazı ayrı bir cihaz ve Harddiskten oluştuğu için Size sağlam bi maliyet getirir.Bu gün en ucuz Dvr kayıt cihazı 120 tl birde 500 gB hardisk alsanız toplam 250 TL artı maliyet.Ayrıca Dvr cihazı için Ayrı bir monitorde almanız lazım. pC ye kurulu sistemde Böyle bir sorununuz olmaz zaten bu donanımlara sahipsiniz.
    b-DVR cihazları nın işletim sistemleri biraz acayip yani pc deki gibi çift tıkla açılsın esc bas çıksın gibi durum yok değişik bi yazılım var saat tarih ayarları,dosyalama sistemi bile bi acayip.alışmak biraz zaman alır
    c-DVR cihazı için ayrıca mouse klavye monitör de takacaksınız buda benim gibi yer sıkıntısı olanlar için Külfet.
    Sonuç Olarak Sistemi Uzun vadeli kullanacağım profosyonel bir sistem olsun bir kurayım 2-3 yıl başım ağrımasın diyorsanız DVR kayıt cihazları en iyisi.Ancak 1 veya 2 kamerayla az maliyetli bir sitem Kuracağım diyorsanız Yazının devamında benim yeni kuracağım Sistemi Deneyebilirsiniz.
    MALZEMELER
    1. 600 TVL 36LEDLİ GECE GÖRÜŞ GÜVENLİK KAMERASI+AYAK(ayak önemli)56,90 kargo dahil
    2.GÜVENLİK KAMERASI İÇİN SES MİKROFONU 6,70
    3.4 KANAL Laptop&PC USB DVR Kart Kamera 19,50 kargo dahil
    4.BNC - Enerji Soketi 2,00
    5.bnc vidalı sıkma bnc (0,80TL
    6. 5metre BNC KABLO...Kamera aldığım Arkdaşa rica ettim BELEŞ.
    8.Kamera İçin GÜç kaynağı 12 V ve kamera adetine göre Amperde.Tek kamera için 2 amper yeterli sanırım oda 10 TL.İş yerimde yeryer LeD aydınlatma olduğu için zaten 12v Hattım var Kameranın elektiriğinide ordan alacağım.Bİrde PCnin Power suplysinden alan arkadaşlar var teorik olarak oda işe yarar.12v ceryan işte amma uzattık.
    7.Ekstradan bizim bölgemizde elektirik dalgalanması ve kesilme çok olduğu için Hem PC mi korumak Hem kamera sisteminin düzgün çalışması için (kamera sisteminden önce alındı) UPS güç kaynağı.Fiyatını bilemiyorum.
    Malzemeler Geldikten SOnra Kurulum ,Malzeme kalitesi kameranın görüntüleri hakkında izlenimlerimi paylaşırım.Devamı Gelecek



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evwt -- 6 Kasım 2014; 18:10:55 >




  • ve Devamı çok merak eden olmadığı iin hemen kısaca nasıl kurulduğunu anlacağım.Ayrıntılarla ilgili sorusu olan olursa dönüş yapabilirim.Öncelikle BNC kablo dan bahsedeyim BNC kablo dene meret içinde 1 bildiğimiz anten kablosuna benzer(içinde bakır sert uç ve etrafında beyaz sarılı şaşi) ve 5 adet normal kablo olan bir kablodur.
    Bnc kablomuzun ucunu açıyoruz ve anten kablosu gibi olan kablonun ucuna bnc soketimizi takıyoruz diğer ucunada Dvr kartımıza girecek uygun uc olan komposit veya bnc ucu takıyoruz.(DVR karta göre değişir) Burada dikkat edeceğiniz nokta Anten kablosunun iç bakırıyla diğer dışta sarılı olan saşi ucun Mümkün olduğunca sıkı bağlanması ve birbirne temas etmemesi ufacık temaslar bile görüntüde parazitlere sebeb oluyor.Bu bağlantıyı yaptıktan sonra BNC kablonun içindeki diğer renkli 2 kablomuzuda (ben siyah ve sarıyı seçtim) güç kablosu olarak kullanacağız.Boşta kalan diğer renkleri iyice bantla sarın ama kesmeyin daha sonra ses bağlantısı için kullanabiliriz.kamera bağlantısında güç bağlantısı çok önemlidir o yüzden + ve - uçları iyice tayin edin.12 v adaptör de - uca siyahı + uca sarıyı bağladıktan sonra Kameranızın Güç Girişi Soketliyle Soketin içe giren kısmı + bağlamalısınız.Eğer Soket YOk ve Uçları açıktaysa Önce Hangisinin ucunun + veya eksi olduğunu anlamaya çalışın.Ancak bunu deneme yanılma yöntemiyle yapmayın ters bağlantılar kameranıza zarar verebilir.Genellikle 1kırmızıve 1 siyah kaplo vardır ve krımızı olan + dır.Buna dikkat ederek bağlantınızı yapın.Bu işlem bittikten sonra Gelelim PC deki kurulumlara.DVR kartı PC YE Taktıktan sonra Kartla Birlikte gelen Driveri kesinlikle kurmayın Sebebi benim kullandığım EASY CAP 2000 tarzı kartlar genellikle çinden gelediğinden Driverlar hep eski oluyor Windows 7ile tam uyumlu olmuyor.o yüzden Beni günlerceuğraştıran o cdyi kırıp attım ve Google amcadan yardım alarark SMI GRABBER WİNDOWS 7 güncel driveri indirim kurdum.Kurulum ile ilgili Dİsketivar seçeneğiyle Kurduğumu belirteyim Anlayan anlar zaten Anlamayanda msj atarsa Anlatırım.Bu işlemden sonra DVR 2000 adında timotec in programınıda sistmemimize kuruyoruz ve programı açıyoruz.Channel Ayarlarından LOcal channel seçip Video SMI GRABBER'ı ardından frame 25 ve son olarak SUBİNPUT-Vİdeo komposit seçip ok diyoruz ve Görüntüyü almaya başlıyoruz.Bazen program görüntü vermiyor easycap ın 4 çıkışına ayrı ayrı kamerayı bağlamayı deneyin mutlaka 1 inde görüntü alabilirsiniz.DVR 2000 programı Çok kapsamlı bir program olduğu için Kayıt,Uzaktan izleme,Uyarı maili,Hareket algılama..vs Profosyonel DVR sistemlerindeki tüm özellikler bu programda mevcut.
    Böylelikle Tek kameralı, Uzaktan izlenebilen, Hareket algılayıcılı,Uyarı maili atan,Çözebilirsem (telefonla alarm)sistemi olan,Gece görüşlü,İstediğimiz formatta Video kaydı yapan ....Özellikte Kamera sistemini 100 tl nin altında maal etmiş olduk. Hayırlı uğurlu olsun




  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.