Şimdi Ara

Kamera şakaları yapmak istiyorum (YOUTUBE)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
965
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba , öncelikle belirteyim iletişm fakültesinde okuyorum. Malum bu fakültede okuyanlar bilir iş imkanlarımız cok kısıtlı , bilhassa torpille dönen bir sektör.

Ben de okulun bitmesine yakın piyasayı bir ucundan yakalamak istiyorum. Size bir fikir danışmak istedim .

Biliyorsunuz youtube''ta birçok kamera şakası yapan kişi var. Prank yazınca en iyi isimler çıkar zaten karşınıza. Türkiyede de bu işi en iyi yapan Hayrettin'dir.

Tabii Türk toplumu ile abd toplumu farklı ona göre şakalar seçmekte de hayrettin çok iyi , tam topluma uygun şakalar seçiyor.

Ben de bu tarz kamera şakaları yapmak istiyorum , fakat özgün olmak istiyorum yani kopya olmayacak. Fakat bir türlü cesaret edemedim. Sektörde henüz bu alanda bir atılım yok hayrettinden başka , yani daha tam olarak sömürülmemiş bir alan sanırım cesaret gerektiren bir iş olması buna sebep.

Ben de dediğim gibi bir video kamera alıp , bu tarz şakalara başlamak ve bir youtube kanalı açıp yayınlamak istiyorum. Eğer başlayacak cesareti gösterebilirsem yayılması çok da zor olmaz alkışlarlayasıyorum , twitter , facebook , dh sayesinde.

Sizce türkiyede yapılır mı bu iş ? Yoksa saçma mı olur ? Eğer yapabilirsem kimbilir belki 2-3 sene sonra TV'de bir program kaparım diye düşünüyorum. TAbi öncelikli amacım tv falan değil. Sosyal medya.

Sizce ne yapsam bilemedim. Dalga geçmeden mantıklı olarak olumlu yada olumsuz görüşlerinizi sebepleriyle beraber söyler misiniz ?

• Bana denk gelirsen dayagi yersin bilader sonra uyarmadi deme

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • hastahane masrafları için bağış topla
  • + Napıyorsun lan sen *t
    - abi vlla kmra şksı bk orda .s
    + ÇAAAT
  • İşte türkiyede sıkıntı bu , adamlar garip garip şakalar yapıyor en sonunda kamerayı gösteriyor herkes gülüyor sarılıyor falan , bizim gibi barbar ve köylü bir toplumda hemen dayak kelimesi ön plana atılıyor. Ne eğlenmeyi biliyoruz ne yaşamayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Captain.America

İşte türkiyede sıkıntı bu , adamlar garip garip şakalar yapıyor en sonunda kamerayı gösteriyor herkes gülüyor sarılıyor falan , bizim gibi barbar ve köylü bir toplumda hemen dayak kelimesi ön plana atılıyor. Ne eğlenmeyi biliyoruz ne yaşamayı.

Aynen öyle kardeşim çoğu kişi ot gibi yaşamayı tercih ediyo, sürekli kavga peşinde garip insanlar.
  • Dikkatli ol hacı şakalarını iyi seç yoksa şaka kk olur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: xdexterx

Dikkatli ol hacı şakalarını iyi seç yoksa şaka kk olur

Yok hocam bu kadar uç nokta şakalar tabiki yapmam , sonçta tvde yayınlanacak birşey değil insanları şaka sonunda kolay idare edemeyebilirsin , ha desen ki akşam star tvde yayınlanacak ben xxx diye , o zama nbelki bi ihtimal okey derler.

Benim tercih edeceğim düşündüğüm şakalar daha bu tarz , başkasına bir zararı dokunmadan güldürebilen şakalar. Çok yaratıcı mesela bu , kimse de çıkıp birşey diyemez :D

https://www.youtube.com/watch?v=aRQnUmY9-SY

• Captain.America kullanıcısına yanıt
    Bu tarz videolarda hazırlayabilirsin

• hocam tavsiye olarak sadece şunu söylemek istiyorum tek başına değil de bir ekiple çalış ve mümkünse şakayı yapacak fırlama birisini bul :D Bu tarz şaka kanallarında falan deli cesareti olan fırlama tipler işi götürüyor çünkü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.youtube.com/user/vivoxofficial/videos Su kanal var Hayrettin kadar Profosyonel degiller.Ama Ogrenciler. Ve turkiyede hayrattin disinda saka yapip abonesi yuksek olan bunlari gordum.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.