Şimdi Ara

Kamera icin hangi telefon ? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
0
Favori
637
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Hocam 1 fotoğraf için 2 saat uğraşamam ben ya. ayrıca telefon bu hiç bir zaman sıradan dijital fotoğraf makinesi kadar bile çekemeyecekler ne kadar manul olursa olsun merceği vs belli

ama manual bu fiyatlara telefon biliyosanız önerin hocam onada bakıyım benim için batarya ön kamera dan sonra 3. sırada arka kamera var dediğim gibi telefon bu
  • Hocam zaten bir SLR kalitesi beklemiyorum ama ayar yapmanın da avantaj sağlayacağından eminim ki bu zevk meselesi kimisi kamerayı kullanmaz bile.
    Zenfone 3 incelediniz mi ? 7-8 saat ekran süresi alınabildiğini okudum konusunda.
    Zenfone 3 laser de bakabilirsiniz arka kamera çok önemli değilse laserde 13mp diğerinde de 16mp var.
  • sulocanxxx kullanıcısına yanıt
    Üstad asusa alışamadım sürekli problem çıkarıyo ve arayüzü çok iğrenç

zenfone 3 hangisi bu arada
  • Arayuz konusunda haklisin hocam bek sevimli degil ama cok sorun degil benim icin. 1 yili askin selfie modelini kullaniyoruz bir sıkıntı yasamadik.

Zenfone 3 ZC551KL (4gb ram+ sd430)
    Zenfone 3 ZE552KL (3/32 ve 4/64 + sd625)

Ben kamera sensorunden olayi 4/64 luk olani alacagim.

Bu arada neden manuel mod sorusuna

G3 otomatik mod

Selfie man.mod

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sulocanxxx -- 30 Mayıs 2017; 19:55:22 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• sulocanxxx kullanıcısına yanıt
    fiyat kalite olarak çok iyi hocam katılıyorum. fotoğraf makinesi yerine 1020 düşünüyorum bende :)
  • Ne alirsan al ama alirken telefonun "camera 2 api" destegi var mi diye kesinlikle bak.

Eger bu destek varsa manual camera uygulamasi ile her ayari kullanirsin yoksa almani tavsiye etmem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bu tam ne olarak nedir ?
    Yani nasıl bakabilirim destekleyip desteklemediğine ?
    Mesela ben youtube dan incelemeleri izliyorum ve kamera uygulamasında manuel ayar seçeneği var mı diye bakıyorum sadece
    Zenfone lar
    Lg g4 ve üstü
    mi5 ve mi5s gibi modellerde stok kamera uygulamasından bu ayarlar yapılabiliyor.
    Stok kamera uygulamasında olmamasına rağmen sonradan yüklenen uygulama ile manuel pozlama yapabılabilen model var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: sulocanxxx

Hocam bu tam ne olarak nedir ?
    Yani nasıl bakabilirim destekleyip desteklemediğine ?
    Mesela ben youtube dan incelemeleri izliyorum ve kamera uygulamasında manuel ayar seçeneği var mı diye bakıyorum sadece
    Zenfone lar
    Lg g4 ve üstü
    mi5 ve mi5s gibi modellerde stok kamera uygulamasından bu ayarlar yapılabiliyor.
    Stok kamera uygulamasında olmamasına rağmen sonradan yüklenen uygulama ile manuel pozlama yapabılabilen model var mı ?

Hocam bu camera 2 api dedigimiz sey firmalarin kullanicilarin manual ayarlari kullanabilecegi yazilimlari kullanmasini saglayan bi yazilim gibi bisey galiba.

Şuna bir göz atın: "Manual Camera Compatibility"

https://play.google.com/store/apps/details?id=pl.vipek.camera2_compatibility_test

Bu uygulama ile test edebilirsiniz.Gerci bu destegi veren firmalar stok kamera uygulamasina pro mod koyuyolar ama bazi uygulamalar daha ayrintili.

Bu verdigim linkteki uygulama sizin cihazinizin manual camera uygulamasini destekleyip desteklemedigini test ediyo.

Manual focus,manual enstantane vs...

Gidin bi tekno markette telefonlarda deneyin.Bazi yollarla xiomi veya oneplus cihazlara yukleniyo galiba sonradan.Youtubeda videolari var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hocam bu soylediginiz arastirdim fakat bazi cihazlarda mumkun oluyor ve onlarda da sadece elle mudahaleye izin veriyor. Yani bu pek isime yaramıyor cunku bu cihazlar donanim olarak 1sn bile pozlama yapamiyor zaten. Hem hareketli goruntuler icinde yeterli deklansor hizina sahip degiller dediginiz gibi bunun ustunde potansiyeli olan cihazlar zaten pro/manuel mod ile geliyorlar.

Malesef hocam Nusaybin deyim ve burada tekno market felan yok ancak internet aracılığı ile edindigim bilgilerle alacagim telefonu.

Ceo telefonu fotoğrafçılığı konusundan takip ediyorum sizi gayet guzel cekimleriniz var. Bende hobi olarak yapabilmek icin manuel mod destegi sunan bir telefon bakiyorum.

Suanda aklimda zenfone 3 var
    Fakat mi5s deki imx 378 kafami kurcalıyor daha yeni sensor,1080p@120fps video kaydi ve zenfone ile arasindaki 400 tl fark.

Ozetle kararsizim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: vforfreedom

n11 kuponu bulursam 1650 ye geliyo hocam. beğendim ve o fiyata onları veren başka bi telefon varsa düşünebilirim diyodum ama uzatmayım diyorum artık 6 aydır telefon bakıyorum

xiaomi mi5 ve 5s rom ve problemlerinden

p9 lite 2017 arka kamerası ve 16 gibi aptalca hafızası yüzünden

normal p9 htc 10 gibi telefonlarda parasından dolayı elendi

ön kamera ve şarj olarak tatmin eden a5 2017 şuan hocam beni sizce ne yapmalı varmı başka öneri

İthalat garantili normal p9 1600liraya alınabilir.

Cok şık, hizli ve kamerasi harika bi telefon. Ben son anda sarj suresi yeterli olmayabilir diyerek vazgectim. Lenovo p2 aldim ama hala acaba onu mi alsaydim diyorum.

Servise düşürecek kronik problemi yok. Kullanici kaynakli problemlere zaten distributor servis de bakmıyor. Kamera önemliyse dusunun derim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.