Şimdi Ara

kamera çekimi iyi olan min 10x zoomlu foto mak. tavsiye (3. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
44
Cevap
0
Favori
2.651
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • culdesac iyi fotoğraf çeken video kamera malesef yok ,yani belli bir fiyat limitine kadar benim bildiğim kadariyla yok. Mesela ben Panasonic Sd9 kullandim. Full HD avchd video ceken 3 sensorlu bir video kameraydi. Videolari müthiş fakat fotoğraflari tam rezaletti. Yani fotoğrafa onem veriyorsan ,iyi fotoğraf ceken video kamera teorisini direk unutabilirsin :)

Canon fotoğraf makinasinda en iyilerden biridir teoriside yanliş. Mesela Nikon DSLR'da oldukca başarili bir firma. DSLR fotoğraf makina piyasasinin %30 civari Nikonun elinde ama compacta gelince resmen dokuluyor.. Fuji DSLR'da hiç sozu geçmezken compactta oldukca başarili.. DSLR alirken bile kullanima gore marka seçiyor cogu kullanici. Yani Nikon Canon iyidir diyip rasgele birisini almiyor

Türkiye'de daha ucuz olarak spot bulabilirsin. Sahibinden ,gittigidiyor gibi sitelerden..

• quote:

Orijinalden alıntı: culdesac

Eqoulaiser in açtığı bu konu benim açımdan çok isabetli olmuş
    Ben de tam olarak böyle bir makine arıyordum
    Arkadaşların verdiği bilgiler çok yararlı olmuş.

1.Eqoulaiser makinayı aldın mı,hangisini aldın memnun musun?
    2.Mboyaci nın verdiği karşılaştırma sitelerinin birinde Canon SX200 IS 300 dolar olarak gösterilmiş.
    Türkiyedeki fiyatı 1000 tl civarı.Bu kadar fark normal mi,ucuza nasıl alınabilir.
    3.''Canon fotoğraf makinesinde en iyilerden biridir'' diye düşünerek aralarında çok fark olmayan bu iki makina arasındaki seçimde
    Canonu tercih etmek amatör bir davranış mı olur?
    4.100 tl para verip te ;iyi video çeken fotoğraf makinası yerine,
    iyi fotoğraf çeken kamera almak daha mı mantıklıdır yoksa bunu cevabı ''ne istediğine bağlı'' gibi basitmidir

daha henüz herhangi bir ürün almadı. dün bimeks teknoporta uğradım. sx200 ü bide gözümle göreyim diye. ancak açıkta yok idi.. gerçi ilgilenecek bi arkadaş da bulamadım o anda.. siparişi bu hafta içinde vermeyi düşünüyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: culdesac

Eqoulaiser in açtığı bu konu benim açımdan çok isabetli olmuş
    Ben de tam olarak böyle bir makine arıyordum
    Arkadaşların verdiği bilgiler çok yararlı olmuş.

1.Eqoulaiser makinayı aldın mı,hangisini aldın memnun musun?
    2.Mboyaci nın verdiği karşılaştırma sitelerinin birinde Canon SX200 IS 300 dolar olarak gösterilmiş.
    Türkiyedeki fiyatı 1000 tl civarı.Bu kadar fark normal mi,ucuza nasıl alınabilir.
    3.''Canon fotoğraf makinesinde en iyilerden biridir'' diye düşünerek aralarında çok fark olmayan bu iki makina arasındaki seçimde
    Canonu tercih etmek amatör bir davranış mı olur?
    4.100 tl para verip te ;iyi video çeken fotoğraf makinası yerine,
    iyi fotoğraf çeken kamera almak daha mı mantıklıdır yoksa bunu cevabı ''ne istediğine bağlı'' gibi basitmidir

2-tr den normal magazadan foto makınası almak cınayet.
    %100 pahalı olmaz kı bu kadarı fazla.
    3-eywah derım. hatta marka bıle degıl modellerden bahsedın,
    4- bu ıbreyı oynatın
    bakalım oncelık ıcın
    FOTO kalıtesı ===========II========== VIDEO kalıtesı
    ama ıbreyı sola dogru kaydırmaya az bıraz bıle basladıgınız anda kameralardan vazgecın :)

Cok ayrıntılı okuyamasam a bısıyler carptı gozume yazılardan,
    sx200 kullanmadım ama benım gorusum soyle,
    Sx200 vıdeo sırasında zoom yapmıyor ve bu pratıkte cok kotu..
    sx200 de H264 tabanlı vıdeosıkıstırma kullanıyor (eski izledıgınız divx filmler hep H263 tabanlıydı.avchd de h264)
    sesden kaybedıyor PCM kayıt yapıyor sx200..
    su var bı de sx200 kac mbıt/sn data aktarıyor sanıyede? bılmıyorum.. kac??,,. tz7 avchd sıkıstırmasıyla sanıyede 16 mbıt data aktarıyor kı bu boyle bır sensoru ıyı bır yazılımla ve guclu bır ıslemcıyle somurmenın alası bence.. yani tz7 nın artısı.. e zaten lx3dekı sensorle boyle bı seye kalkıssalardı makına yok satardı, ama vıdeo konusunda o kadar da ezmek ıstemedıler bence..
    netten ındırıp ızledıgımız hd fılmlerden 720p ler ıcın genelde 5-6mbitlık data yeterlı oluyor,1080p ler ıcın 10mbıt ve ustu.. ama avchd sıkıstırmayla tabı kı. 720p de aynı kaltıeyı motıonjpegle mesela sanıyede 10mbıtlık data trasnferıyle bıle alamazsınız.

manual ayarlarının olmaması gercekten en buyuk eksıklıgı ama bılgınız varsa ılgılı modları kullanarak ıdare etmek zor degıl, ben sadece bırkac yerde max shutter speed degerını yukseltmekte zorlanmıstım ( makına ısrarla dıyaframı kapıyordu ben ıso yu actıkca :D )
    onun dısında dıyaframı full acıyor zaten bu makınalarda acsın sureklı..ısoyu ayarlıyorum , e shutter speedı de o belırlesın zaten EVR ıle exposurea da mudahale edıyorum , boyle goturuyor.

ve benım gıbı ekran standart olsunonemlı olan cekım kalıtesı vsvs dıyen herkesten cok dıyen bı adam, bu ekranla makınayı kullanma ıstegım artıyor zevk verıyor bana yaa, bunu farkettım.. 400 K pıxel kesın lazım bence 3 ınchse eger ekran.

fıyat dısında bır artısı yok bence sx200 ın ( sızın ıcın manuel ayarların cok onemlı oldugun sanmıyorum)

alabılecegınız fıyatları neler? onu belırtın.
    bır de sony H20 yı neden kımse dusunmuyor onu anlamıyorum tabı tr dekı magazarlarda sony fıyatları da cınayet..

bence bu 3unu esıt fıyata bulabılıyorsanız dırek tz7 alın..

NOT: ımla hataları nedenı bu garıp turkce laptop klavyesı su anda elımdekı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gimmeluck -- 5 Ekim 2009; 3:22:12 >

• sirkeci doğubankta fiyatları sordum
    genel olarak

panasonic Tz7/Zs3 750 tl
    canon sx 200 650 tl
    sony h20 550-600 tl

tabi bunlar garantisiz fiyatlar
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.