Şimdi Ara

Kamburluk-Duruş Bozukluğu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bilgisayar başında uzun süreli hareketsiz oturmaktan kambur oldum veya duruşum bozuldu. Yaş 16. Tedavisi var mıdır düzelir mi? Doktora gitmeli miyim?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Düzelir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • doktora git. belli bi dereceye kadar egzersiz öneriyorlar. belli dereceden sonra ameliyat gerekiyormuş. ben gittim öyle dedi doktor
  • Doktora gitmene gerek yok kardeşim, kendi kendine düzeliyor
  • Hocam yaşlarımız aynı bende de vardı 2 sene önce spora başladım(bb değil) yarım yıldan daha kısa sürede düzeldi.tabi bende abartılı değildi.çok ciddiyse doktora gözükmekte fayda var

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Doktorluk bir durum yok. Bunu kendi kendinize düzeltmeniz gerekiyor, surekli dik durmaya kendinizi zorlamalısınız. Korse vs. takanlar var lakin korseyi takmadan rahat edilmiyor ve vucudun ona alıştiğini okumuştum. 1 hafta boyunca her durumda dik durun, zaten vucudunuz size yardimci olacaktir.

• Aşırı derecede değil fakat bozukluk var. Boyun kısmında. 1 haftadır dik durmaya özen gösteriyorum. Bayramdan sonra yine de doktora görüneceğim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Postür Bozukluğu
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • dik durmaya çalışmakla olmaz. doktora gitsen egzersiz verecek ama o egzersizleri genelde kimse yapmaz. en temizi yüzmeye gitmek. haftada 3 gün en az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JampolPapa

dik durmaya çalışmakla olmaz. doktora gitsen egzersiz verecek ama o egzersizleri genelde kimse yapmaz. en temizi yüzmeye gitmek. haftada 3 gün en az.

yuzmeyi anladim da neden dik durmaya calismakla olmaz? bende asiri kamburdum ama hanire dik dura dura baya duzeldim? kendi ornegini üste cikarmak icin yalan yanlis bilgi vermeyin

• Eğer istediğinde tamamen dik durabiliyor musun kendisi zorlayarak da olsa?
    Eğer böyleyse işin çok kolay.
    Ama ne kadar istesen de zorlasan da tam dik duramıyorsan yoğun egzersiz ile derecesine göre ilerlemeyi durdurabilirsin ve kasları düzeltebilirsin.
    Belli bir dereceden sonra ameliyat şart olabilir. Ameliyatı da çok çok ağır.
    Fotoğraf atsan daha iyi yorum yapabilirim.
  • doktora git, fizik tedavi tavsiye edebilir. imkanın varsa fazla yüz. omuz ve sırt bölgeleri için sabitleyici korseler var kullanırsan faydasını görürsün mutlaka
  • sasasa671 S kullanıcısına yanıt
    ben genelleme yaptım. küçük beyninle anlayamazsın tabii bunu.
  • kollara vuran ağrı vs varmı?
  • quote:

ben genelleme yaptım. küçük beyninle anlayamazsın tabii bunu.

istisnasi bile var midir bilinmez sen genelleme yaptim diyorsun. Cocukca laf sokmus aferin sana şeker şey

• Doktora gerek yok diyen vasıfsızlara kulak asma,git doktora.Bende zamanında gitmedim 10 saatlik ameliyattan çıktım 20 gün önce narkozun etkisi hala devam ediyor.En kısa zamanda doktora git.Duruş bozukluğu akciğer yetmezliğine de yol açabilir.

• quote:

dik durmaya çalışmakla olmaz. doktora gitsen egzersiz verecek ama o egzersizleri genelde kimse yapmaz. en temizi yüzmeye gitmek. haftada 3 gün en az.

"Dik durmaya çalışmakla olmaz."
    Anladım hocam, sopa mı yutalım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ArchloveKilled -- 7 Eylül 2016; 19:33:39 >
  • dik durmaya çalışarak düzeltmiştim kendimi sonra yine oyunlara sarınca
  • ArchloveKilled kullanıcısına yanıt
    Okuma özürlüsün galiba
  • sasasa671 S kullanıcısına yanıt
    istisnasi bile var midir bilinmez mi? sizin gibi liseli trolller de olmasa eğlenemeyeceğiz.
  • quote:

Okuma özürlüsün galiba

Ben okuma özürlü değilim de. Sen bilgin olmayan konularda konuşan ve insanları yanlış yönlendiren bir cahilsin. Allah beyin vermiş, kullan

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.