Şimdi Ara

Kalp'te aort yetmezliği

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
7.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar askeri hastanede kontroller sonucunda aort yetmezliği tespit eildi. Heyete çıktım ertesi seneye erteleiler rapora 42/c yazıyor , Benim gibi aort yetmezliği olan ve erteleme alanlar varmı ? Bu ertelemeler nekadar surer ? Seneye gittiğimde tekrar erteleme alırmıyım ?

• Beninde aynı problemden muzdaribim. Açıkçası bende merak ediorum gidip gidemiycemi. 2 sene önce gatadaki kontrolümde sana bağlı istemezsen gitmezsin demişlerdi:S
    Bu arada sizinki kaçıncı derecede?
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIOnlyForYouII

Beninde aynı problemden muzdaribim. Açıkçası bende merak ediorum gidip gidemiycemi. 2 sene önce gatadaki kontrolümde sana bağlı istemezsen gitmezsin demişlerdi:S
    Bu arada sizinki kaçıncı derecede?

Valla bendeki rapora minimal aort yetmezliği ve lv duvarında kalınlaşma diye not düşülmüş. Koşu ve yürüyüşler'de zorlanıyorum oldukça bakalım ne yapacaklar ağustos'ta gel dediler tekrar bakalım dediler askerliğide 30 kasıma kadar tecil ettiler.
  • muaf olacaksınız büyük ihtimal.gatadan yapabilir verseler bile isterseniz birliğinizden gataya sevkinizi isteyebilirsiniz oradan kesin alırsınız.Tabi askere gitmek istemiyorsanız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: RccP

muaf olacaksınız büyük ihtimal.gatadan yapabilir verseler bile isterseniz birliğinizden gataya sevkinizi isteyebilirsiniz oradan kesin alırsınız.Tabi askere gitmek istemiyorsanız..

Benim kontroller felan gata'da değil izmir'de oldu. Valla benim tek korkum kalp onun dışında askerden kaçan birisi felan değilim yani. Ne koşabiliyorum ne yürüyebiliyom.
  • Hmm geçmiş olsun kardeşim aynı benimkide minimal yetmezlik. Minimal 1. derece die hatırlıorum zaten 3 veya 4. derece olunca ameliyat olmak zorunda kalıyoruz. Alkol, sigara, spor ve gariptir ki sakız çiğnemek yasak :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: IIOnlyForYouII

Hmm geçmiş olsun kardeşim aynı benimkide minimal yetmezlik. Minimal 1. derece die hatırlıorum zaten 3 veya 4. derece olunca ameliyat olmak zorunda kalıyoruz. Alkol, sigara, spor ve gariptir ki sakız çiğnemek yasak :)

Valla kardeş bana sivil doktorlar bir yasak getirmedi ama allaha şükür alkol ve sigara müptelası değiliz. Sakızı'da ilk kez senden duydum :) ben kendimi bildim bileli sakız çiğnerim sakız çiğnendikçe beyine bir yararı oluyordu ama unuttum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • s.a arkadaslar bnde aort yetmelğinden kasımpaşaya sevkedildm 1 sene erteleme werdiler bzm hastalıgımz önmli ndn uğraştırıyorlar anlamadm gitti bilgisi oln paylassn 1 sene sonra ne olcak muafiyet alabilcekmiyz acaba
  • Sa askerliğe gittim muayenede kalpten rahatsızlığım çıktı askeri hastanede aortik kapak yetmezliği çıktı
    1-135.1 Aortik kapak yetmezliği

Karar:[42/C]
    SMK 30 Gün hava değişimi yazıor .Acemiliğim bitmeden hava değişimine geldim memleketimde ki askeriye geldim bi tarih verdiler seni tekrar hastaneye sevk edecez dediler sonuç ne olur bilgisi olan varmı
  • Merhaba. Nasıl oldu muaf aldınızml?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.