Bildirim
kalos 1.4 16v
COLUMBIA PUFFECT™ HOODED JACKET 2008413257 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B0CH1BMGZP
22 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
Konunun Etiketleri
Giriş
-
dostum yakıtı hakkında bilgilenmek için bilgılendırebılırmısın -
Kadrana göre benzin hesaplaması zor çünkü eğim, vs.'den etkileniyor. Diğer 1.4'ler kadar yakıyor. Ortalama 7-8 lt arası diyebilirim. Uzun yolda 90km sabit hızla giderseniz 100km'de 6lt gibi bir tüketimi elde etmek zor değil daha da alta çekilebilir.
Çok güzel indirim yapıcam demiştim ilan fiyatı o zaman 16.000ytl'di. Fiyatı 15.000'e çektim yinede indirim yapıcam ama diğeri kadar çok olmayacak -
quote:
Orjinalden alıntı: emp:)
Kadrana göre benzin hesaplaması zor çünkü eğim, vs.'den etkileniyor. Diğer 1.4'ler kadar yakıyor. Ortalama 7-8 lt arası diyebilirim. Uzun yolda 90km sabit hızla giderseniz 100km'de 6lt gibi bir tüketimi elde etmek zor değil daha da alta çekilebilir.
Çok güzel indirim yapıcam demiştim ilan fiyatı o zaman 16.000ytl'di. Fiyatı 15.000'e çektim yinede indirim yapıcam ama diğeri kadar çok olmayacak
kardes tesekkuler hayırlı satışlar -
Güncel fiyat düşürdüm. Acil satmam gerekiyor.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X