İyi günler öncelikle, aracaımız Renault Clio II Rxt 1.4 (75 hp olması lazım).Aracı 2 hafta önce aldık,acemilik aracımız diyelik küçük tatlı bişey. Ustaya götürdük debriyaj sertti vs. ön takılmalı değiştirdik (debriyajla alakası yok sadece yenilettik) vs. Usta baskı balatadandır dedi, baktı baskı balataya. arabayı genellikle annem süreceği için sanırım yenge sürecek,daha gider bu baskı balata iyice eskitsin değiştiririz dedi. şimdi asıl soruna geliyorum; 1-Aracı kırmızı ışıkta durdurdum, yeşil yandı kalkıcam debriyaja sonuna kadar bastım, gaza bastım yaklaşık 2600 devire yaklasık. normal kaldırma deviri bu diye biliyorum, yavaşça ayagımı debriyajdan çekmeye başladım iyi güzel gidiyo sonra kalkarken titremeye basladı işte . bu titreme acaba lpg den dolayımı yoksa baskı balata mı kaçırıyormuş eskidiği için neymiş ondanmı acaba onu merak ediyorum 2-Yokuşa park etmiştik, 1 de kaldırdım gene aynı şekil ama biraz daha gaz vererek. sonra istop etti, ikincisinde biraz titreyerek kalktı 3- bu arada bu titreme genelde çogu kalkışta oluyor... Vites atarken araba kendini biraz ileriye doğru atıyor ( Kafa atma diyorlar ]:D]) bunun sebebi nedir Edit:İmla