Şimdi Ara

kalkan seçimi yardım dol vs ds

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
3.846
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar warriorumla defansımı yükseltip tank moduna geçebilmem için bi kalkan almam gerek. DOL ve DS arasında kararsız kaldım. Yorumlar için teşekkürler bence DS daha iyi olur gibi ama dol'un dd'si de daha fazla. Yorumlar için herkese teşekkürler

dread shield +7 vs defender of the lord +8

• Zor karar gerçekten:)
    Ama dread daha iyi görünüyor. Her ne kadar daha az hp versede defansı ile kapayabilir bunu. Ayrıca warriorsan asaslardan pekde korkmana gerek yok kalkan takınca çok etkisiz hale geliyorlar. O defans farkı zaten dd yi rahat aşar. Üstüne birde resistance lar eklenince dread ağır basıyor.
  • bence dol derim verdiği bonuslar (hp) cok güsel.ama sen bilirsin.
    tabii buna verdiği defansla ds daha ii gelio

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ef54n3 -- 17 Kasım 2007; 23:53:22 >
  • bence DREAD defans daha iyi

ve aynı zamanda spear veriyo yani raptorlara falan karşı ve defansı baya iyi
  • bence Porche mi aLayım Hacı murat mı alayım gibi bişey oLmuş

Ds
  • Gerçekten Ds Alınması gerek. Dol tek tip rogue karsı kullanılırken, ds sadece roguelere karşı değil. Ayrıca arasındaki Defans farkına dikkat çekmek istiyorum
  • ds derem tank olup towna girersen fire resis.var ama dol ' de yok 4Ever_Ds
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 365-219= 146 Defense Farkı var Ds Tabi ki Her türlü açığı kapatır hp olsun dd olsun...
  • Ds.
  • d0l her yönüyle daha ii hp mp bonus wero 20 dd werio havası daha gusel 4ewer dol
  • Tek Kelimeyle Ds.
  • ds def ları yerinde bence ds akar
  • Spear defans ile Dagger defansı bir arada bulunduran tek kalkan ve cok yuksek saf defansı oldugu icin kesinlikle dread shield derim
  • quote:

Orjinalden alıntı: BladerMaster

d0l her yönüyle daha ii hp mp bonus wero 20 dd werio havası daha gusel 4ewer dol

Hp Mp'i SaLLa

365 Def Fr Lr DD Spear Axe Desem AnLarsın Sanırım ?
  • DS
  • dd dışında dread dole göre çok yi duruyo hele warrior gibi tank için resist demek çok önemli bişi dread bnece tabi
  • Warriorların defans skillerinin defansı % olarak arttırdığını unutmayın bu yüzden ds ile dolun defans farkı daha da açılıyor. Tabii ki ds. + resistler ve spear axe defans da var..
  • Ds tabikide...
  • tartışmasız dread shield
  • SS+8 :D CS
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.