< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > |
Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri (463. sayfa)

-
-
Musluk da Likuan olsun , tamamdır .
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Merhaba
İyi bir tatlandırıcı filtre tavsiyesi alabilir miyim?
Suyun tadından pek memnun değilim. Daha önce Çetin beyin tavsiyesiyle Pentek IC-101L kullanmıştım o iyiydi ama girişler farklıydı hatırldığım.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
pentek ve omnipure markaları oldukca iyidir hocam,tayvanlara göre.pentek ic101l nın girişleri jaco (dişli dirsek uyumlu) dirseklerle beraber alırsanız sorun olmaz uyum sağlar
-
tabi bir sürü tavsiye var ama öncelikle bu cihaza goz atmanızı tavsiye ederim. kasasıyla tankıyla filtreleriyle servisiyle bence bu fiyatların cok cok ustunde olması gereken bir urun.
Su arıtma cihazı tavsiyesi linkine tıklayarak bir göz gezdirebilirsiniz. alın almayın noktasında bir sey soylemiyorum ama siz yine de bir goz atın :)
-
herkese selamlar.
daha önce swun ve filtek filtreler kullandım. filtekten pek memnun kalmadık.
omnipure o paralara swun veya cck ya kıyasla değer mi? ayrıca omnipure türkiye sayfası var. orjinalliği konusunda bilgisi olan varmıdır?
omnipure yada pentair inline veya ayarında fitre bakıyorum 4lü set + filmtec le birlikte. önerilerinize açığım.
teşekkürler şimdiden.
-
Türkiyede satılan yandan quick girişli(56 ile başlayan seriler) taklit edilemez özellikde olduğu için hepsi orjinaldir.
Cck özellikle f\p konusunda çok iyidir
Tavsiyem cck 4 lü ser + filmtec membran olur
Selamlar
Kapalı sistem 5 filtreli arıtma cihazım için membran dahil filtre tavsiyesi verebilir misiniz?
Satış sitelerinden korkuyorum açıkçası sahte ürün çok var gibi geliyor
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi legolasea -- 3 Eylül 2025; 12:12:14 >
merhaba
su arıtma cihazı modelleri, fiyatları, markaları, filtreleri
Vontron 75 GPD Membran - Su Arıtma Cihazı Modelleri, Fiyatları, Markaları, Filtrelerihttps://puretronwater.com/urun/vontron-75-gpd-membran/su arıtma cihazı modelleri, fiyatları, markaları, filtreleri
C.C.K in line Filtre seti, 4' lü Set - Su Arıtma Cihazı Modelleri, Fiyatları, Markaları, Filtrelerihttps://puretronwater.com/urun/c-c-k-in-line-filtre-seti-kapali-kasa-cihazlar-icin/ -
@ctnuyr hocam merhaba, bizim filtre değişimler geldi 2 cihaz için komple değiştirelim birde işyerimden bir arkadaşım evleniyor arıtma cihazı almak istiyor indirim devam ediyormu xmaster alacak
-
Ben uzun süredir farklı markaların filtrelerini denemiştim ama en çok memnun kaldığım Türksu’nun kapalı kasa uyumlu 5’li filtre seti oldu. Hem montajı kolay, hem de tat ve koku açısından farkını hissediyorsunuz. Özellikle suyun berraklığı ve içim rahatlığı açısından ciddi bir fark yaratıyor. Filtrelerin NSF sertifikalı olması da güven veriyor.
Kendi cihazımda düzenli filtre değişimini bu setle yapıyorum ve şu ana kadar hiçbir problem yaşamadım. Yedek parça uyumluluğu konusunda da gönlünüz rahat olabilir. Bence uzun vadede en mantıklı tercihlerden biri.
Ürün linkini bırakıyorum, inceleyebilirsiniz:
-
Nsf.org sitesinde bu markaya ait bir sertifika göremedim.Daha önce alıp yenileme yapmamış olabilir belki ama güncel durum şu an yok.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Cogu marka nsf sertifikası almaz zaten ki bence gereksizdir onemli olan kullandıgı malzemenin NSF sertifikalı olması yoksa ben kalitesiz bir cihaz yapayım gidip parayı basıp nsf e onaylatayım ama 1 ay sonra dnadik malzeme kullanayım daha mı iyi :) ben urunu elime aldıgımda zaten anladım kalitesini urun cok agır filtrelerden akan suyu icmeme gerek kalmamıstı cunku filtrelerin ustundeki etiket bile cok pahalı yani adamlar her detay icin masraftan kacınmamıs yas 45 artık saarraf olduk bir urunu kullanmadan ele alır almaz kalitesini anlıyorum bu cogu urunde gecerli
-
Philips aut 7006 hakkında görüşü olan var mi
merhaba,evet devam edıyor havale eft alımlarında %15 kredi kartı odemesınde %10 şeklınde.ben sıze özel mesaj olarak iletiyorum
-
orjinal biocera stoklara ne zaman gelecek bilen var mı? veya biocera kalitesinde önerebileceğiniz nsf onaylı mineral filtresi var mı başka
-
Omnipure 2551 aynı değerleri ve guveni verir size.karbon yok içinde post karbondan önce kullanırsanız tadı yumuşak plur
@ctnuyr merhaba sitenizden kasasız açık inline bir sistem toplamak mümkün olacak mı? veye böyle bir set planı bulunuyor mu? (pompalı, kasasız, tanksız, direk akışlı)
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X