Şimdi Ara

Kaliteli Su Arıtma Cihazı ve Filtre Tavsiyeleri (261. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (2 Mobil) - 6 Masaüstü2 Mobil
5 sn
10.095
Cevap
373
Favori
686.017
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
37 oy
Giriş

5-10 dk bir boşa akıt ordan kullan bir süre eğer metalik tat yoksa tanktan olay.

Eğer varsa yine metalik tat biocerayı söker denersin 1 hafta filan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kerimcem -- 18 Ocak 2023; 18:35:36 >

bir de arıtmadan gelen su taziği çok az, acaba tanka hava mı basmamız gerekiyor?

Kullandığım Ekipmanlar: AMD Ryzen 5 7500F / Asus B650M-R / 32gb XPG 5200mhz RAM / Asus TUF Gaming rx7800xt / Adata Legend 512gb + Kingston 1tb nvme / FSP 750w / Thermalright Peerless Assassin 120 ARGB
  • Tyler Durden kullanıcısına yanıt

Sorunu çok anlayamadım, suyun içinde gözle görülür parçalar mı var diyorsunuz , yoksa kullandıktan sonra demlik vs orada kireç mi birikiyor. Tüm filtreler değiştikten sonra hala suda sorun var ise bazı parçalarda sorun olabilir. 4 yollu switch , atık kesici gibi parçalar bozuk olduğunda atık su ile tatlı su karışıp sıkıntı yaratabilir

membran çıkışından bir saf su al aynı şeyleri ondada görüyorsan lg membranı değiştir oyle kuyu sularına sahte lg pek etki etmez daha prof bir membran al.

• X master veya diamond almak istiyorum ama atık suyu en aza indirmek için ne tavsiye edersin permeate ? Selenoid ? Veya sadece normal pompa modeli yeterli olurmu atık suda çok fark varmı aralarında, maliyet olarak indirime dahil oluyorlarmı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sular çok sık kesiliyor ve geldiğinde çamur,kum,ot çöp bir sürü pislik tesisata doluyor . bunu engellemek için Kaba Tortu Filtresi taktırmayı düşündüm ama böyle birşey yapılabilir mi ? nasıl bir malzeme almak lazım ? özelliği ne olmalı ?

daire girişi içinmi kullanacaksınız, su arıtma cihazınız içinmi kullanacaksınız?tortu filtresi her ıkı türlüde sorununuzu çözer ama boyutları değişkenlik gösterir

şu anda tr de aquatech marka permeate pompa bulunmuyor, o yuzden en mantıklı çözum pompalı ve selenoid valfli bir model almanız bu bıle %30/40 oranında atık suyu azaltır.

toplam ücretten indirim uygulanıyor(dahiller)

manyetik kireç önleyici kireci filtreleyemez.sadece kirecin yapısını değiştirerek metal yüzeylere yapışmasını/birikmesini önler.manyetik kireç önleyici veya silifoz kireç önleyiciler çamaşir/bulaşık makinesi kombi gibi cihazların kireçten dolayı arıza yapmaması için kullanılır ama kireç her zaman bulunur, magnetik kireç önleyi ile bulaşık makinenizi korursunuz ama bardakların üzerinde kireç lekesi kalmaya devam eder.kireç için tek filtreleme yöntemi yumuşatma cihazlarıdır, bunlarda reçine ile çalişir, su reçineden geçer kireç recineye yapışır ve kireçsiz bir su alırsınız.bunun dişindaki her yontem kirecin yapısını değiştirerek yüzeye yapışmasını engellemek içindir.

bir firma getiriyor o mavileride 700 tl tabiki maliyeti olmaz:))

Evime su arıtma cihazı almak istiyorum fakat marka ve performans konusunda detaylı ve anlaşılır bilgiye ulaşamadım veyahut bilgilerle ben tatmin olamadım. Tabiki kimse yoğurdum ekşi demez ama f/p ürünü de aramıyorum dersem yalan olur malum ekonomide bu yüzden sizden yardım istiyorum. 261 sayfayı da tamamen taramak çok zor olacağı için tavsiyelerinizi almak istiyorum, tekrardan iyi forumlar dilerim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

konunun özeti ,

piyasa ürünlerinden sıyrılmış, sahte olmayan, alkali ve mineralli su üreten, özellikle belli sertifikasyonlara sahip ilerde sorun çıkarmayacak, yüksek kaliteli bileşen ve filtre kulanılmış modellerin/ filtrelerin veya toplanmış cihazları, piyasada satılan çin menşeili cihazlarla kıyaslayıp aynı ücrete veya daha düşüğüne alabilmek / eder fiyatına alabilmek için yapılan tartışmalar :)

forumda ks11 ve x master modellerimiz oldukça rağbet göruyor.

x-master modeli açık sistem dediğimiz bir modeldir,tank ve filtre grubu birbirinden ayrıdır.bu yer avantajıda sağlamaktadır.çünkü tankı ayrı yere filtre grubunu ayrı yere konumlandırabılıyoruz, aynı zamanda hem tank hem filtre grubu yata veya dikeyde konumlandırılabiliyor.

x-master cihazı toplam 6 filtreden oluşuyor.5 filtresi USA menşeili 1 filtresi güney kore menşeilidir(biocera)

USA menşeili olan filtreler birbirinden farklı markalardan oluşuyor hepsi aynı marka değil sebebi ise alanında en iyi olan filtreyi kullanabilmek.

ks11 cihazı kapalı kasa dediğimiz bir modeldir.tank ve filtreler bir plastık kutunun içindedir ve gözukmez, estetiksel olarak diğerine göre daha iyi duruyor ama sistemsel olarak bir farkları yok.aynı şekilde bu modelde yatay veya dıkey durabilir.

bu modelde 6 filtreden oluşur.4 filtresi tayvan menşeili 1 filtresı usa menşeili 1 filtresi ise guney kore menşeilidir.

her ik modelinde filtre tank plastik parça vb NSF sertifikalı bileşenler kullanılmıştır,her iki modelinde pompalı ve pomapsızı vardır, aynı zamanda pompalı modellerde shut off valve veya selenoid valve ile gönderim sağlanabiliyor.

Donanım forum üyelerine liste fiyatı üzerinden taksitli alımlar %10 havale-eft veya kredi kartına tek çekimde %19 indirim uygulanıyor.

ks11 pompasız/ biocera alkali/ kurulum dahil: havale ödemesinde 3970tl ye taksitli ödemede 4400 tl ye

x master pompasız / biocera alkali / kurulum dahil : havale ödemesinde 4490 tl taksitli ödemde 4990 tl ye olmaktadır.

su arıtma cihazı modelleri, fiyatları, markaları, filtreleri
    X-Master Alkali Su Arıtma Cihazı - Su Arıtma Cihazı Modelleri, Fiyatları, Markaları, Filtreleri
    https://puretronwater.com/product/x-master-alkali-su-aritma-cihazi/

su arıtma cihazı modelleri, fiyatları, markaları, filtreleri
    KS11 Alkali Su Arıtma Cihazı - Su Arıtma Cihazı Modelleri, Fiyatları, Markaları, Filtreleri
    https://puretronwater.com/product/ks11-alkali-su-aritma-cihazi/

• ZevkiSefa kullanıcısına yanıt

swun lar geldi hocam, cck hortum

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.