Şimdi Ara

kaliteli ses sistemi arıyorum yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
1.454
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar fiyatı şimdi biraz geçelim bana müzik dinlemek için gerçekten kaliteli bi sistem önerir misiniz sadece müzik dinleyeceğim yüksek ses derin bass ve kaliteli (yani müzik dinlerken haz vericek kadar net ve kaliteli demek istiyorum) mutlaka bilgisayara bağlanabilir olmak zorundadır pcde kullancam çünkü benim kastettiğim daha çok müzik setleri olur ya onlardan arıyorum fiyat çok önemli değil ama gidipte araba parası sistemler söylemeyin bide güzel bi ses kartı önerin bana şu anda titanium x-fi pro 5.1 kullanıyorum ama arıza veriyor ikide bir ... o ses kartını aratmıcak bi ses kartıda önerir misiniz ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konungariket Sverige -- 17 Ocak 2014; 20:03:33 >

• Sony'nin Müzik Setleri var Eskileri tabii onları da şuan 2.el olarak bulabilirsin. Eskiden Sony XB6 Müzik Seti kullanıyordum çokta memnumdum bir arkadaşıma sattım hala Müzik setini dinlediğimizde Canavar gibi şuana kadar hiç tamir görmedi. Eğer Kalite ve net ses arıyorsanız kesinlikle Sony'nin eski müzik setlerini tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: krmfrt05

Sony'nin Müzik Setleri var Eskileri tabii onları da şuan 2.el olarak bulabilirsin. Eskiden Sony XB6 Müzik Seti kullanıyordum çokta memnumdum bir arkadaşıma sattım hala Müzik setini dinlediğimizde Canavar gibi şuana kadar hiç tamir görmedi. Eğer Kalite ve net ses arıyorsanız kesinlikle Sony'nin eski müzik setlerini tavsiye ederim.

bunun gibi mi ? http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-ses-sistemleri-uretilmis-en-yuksek-cikisli-sony-82826387/detay

• Evet tam olarak bunun gibi ama Fiyat olarak birşey söylerseniz ona göre bir Müzik Seti önerebilirim.
  • quote:

Evet tam olarak bunun gibi ama Fiyat olarak birşey söylerseniz ona göre bir Müzik Seti önerebilirim.

hocam ses kartıyla 1000 tl yi çok geçmese iyi olur max 1200-1300 arası oynar fazlası çıkmaz

• quote:

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-ses-sistemleri-sony-xb6-surround-hoparlorleri-ile-149803386/detay Sony XB6 çok uygun bir fiyata sunmuş arkadaş.
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-ses-sistemleri-canavarin-gucu-sasirtacak-144701862/detay

Alacaksanız böyle bir Müzik Sistemi alın derim veya
    http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ev-ses-sistemi-60-cd-kapasiteli-.sony-mhc-vm-330-av-muzik-seti-125150330/detay

çok iyi fiyatlar biçtin hocam sen bana peki bir şey soracağım son attığın link ilk attığından daha mı güçlü ? daha mı güçsüz ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    ses sistemi için yardım
    2 yıl önce açıldı
    Ses sistemi önerisi
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bana kalırsahttp://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-tasinabilir-ses-sistemleri-canavarin-gucu-sasirtacak-144701862/detay Bunu almanızı öneririm. Kesinlikle pişman olmazsınız. Bunu da kullanmıştım. Bende biraz hoparlör merakı var ve ağırlıklı bass denemediğim Müzik Sistemi yok diyim Ama dediğim gibi linkteki aygıt kaçmaz bu fiyata pişman olmazsınız kesinlikle 2 sinden de güçlüdür bu sistem.

• Ama eğer bunların bassları beni tatmin etmez derseniz Evinize bir Oto Ses Sistemi kurabilirsiniz benım şuan kullandığım gibi
  • quote:

Ama eğer bunların bassları beni tatmin etmez derseniz Evinize bir Oto Ses Sistemi kurabilirsiniz benım şuan kullandığım gibi

benim için kilit nokta bass o nasıl hiç bilmiyorum hocam maliyeti ne kadar ?
  • Bende SONY P99 X (PIXY) , Sistem Baştan Aşağı Profesyonel Ve Makul Derecede De Başarılı , Adamlar 95 Senesinde Parametrik Equalizer Sistemi Geliştirmiş , Tam Bir Mühendislik Ürünü , Sen Pc'yi Falan Boşver , Bulabiliyorsan Pixy Serisi SONY Bul Ve Düşünmeden Al . Original Cd Dinle Bence , Pc'den Çıkış Hi Fi'ye Hiçte Yakın Olamaz ! ;) Tabi Original JAPAN Bulman Şart ! 2000'lerden Sonraki Tüm Sony'ler (CHINA) Çöp Haberin Olsun ... :/
     kaliteli ses sistemi arıyorum yardım kaliteli ses sistemi arıyorum yardım kaliteli ses sistemi arıyorum yardım

• Konungariket Sverige kullanıcısına yanıt
    SONY P99X BUL VE DÜŞÜNMEDEN AL , AMA JAPAN OLSUN , PC'DEN FALAN DİNLEME , ORİGİNAL CD AL TAK SİSTEME VE LIVE SOUND'UN TADINI ÇIKAR ;) @Konungariket Sverige
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pro Stereo

SONY P99X BUL VE DÜŞÜNMEDEN AL , AMA JAPAN OLSUN , PC'DEN FALAN DİNLEME , ORİGİNAL CD AL TAK SİSTEME VE LIVE SOUND'UN TADINI ÇIKAR ;) @Konungariket Sverige

yanlız ben flac kalitesinde müzik dinliyorum o da mı tatmin etmez

• audioengine a2 veya a5'e bir göz at.
    Pioneer bts5' de olabilir müzik dinleyebilirsin.
    2+1'lerden de aego m işini görür.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.