Şimdi Ara

KALİTELİ PSU İNCELEMELERİ BAKMADAN ALMAYIN

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
349
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • açıklamalar çok uzun olduğu için linkleri vereceğim incelerseniz psu alırken karar verebilirsiniz

http://www.tomshardware.com.tr/howto/20050404/power_supply-39.html

http://www.tomshardware.com.tr/howto/20050404/power_supply-42.html

http://www.tomshardware.com.tr/howto/20050404/power_supply-43.html

sayfanın altında psu incelemeleri var ayrıca sayfadan ileri bölümlerine bakarak inceleyin gerçekten süper inceleme yapmışlar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilker_inside -- 7 Ocak 2006 1:29:52 >

• teşekkürler arkadaşım herkes senin gibi çalışkan yardımsever olsa aradığımızı çok kolay buluruz

Tekrar teşekkürler
  • quote:

Orjinalden alıntı: hypnertocmacia

teşekkürler arkadaşım herkes senin gibi çalışkan yardımsever olsa aradığımızı çok kolay buluruz

Tekrar teşekkürler

aynen katılıyorum
  • hazır konu varken ben sorıyım burda ... ben bugun aldım PSU dıgerı yandıda malum imzadaki sistemden dolayı bide ekran kartına o.c var ... ztn dandık bısıdı yanan herneyse yeni aldıgım Aopen 350W .. sızce yeterlimidir bu sisteme
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SiN_

hazır konu varken ben sorıyım burda ... ben bugun aldım PSU dıgerı yandıda malum imzadaki sistemden dolayı bide ekran kartına o.c var ... ztn dandık bısıdı yanan herneyse yeni aldıgım Aopen 350W .. sızce yeterlimidir bu sisteme

bir sorun çıkaracağını sanmıyorum.çünkü psu yu zorlayacak sadece ekran kartı var sistemde.
  • yeterli ama keşke 400watt üzeri alsaydın daha iyi olurdu
  • ole uzun surelı acık kalırsa oyun fln bisi olmaz heralde dimi sonucta o.c var ekran kartındada bide pipelar fln acık ... sorun cıkmaz die aldım 400 alcaktım ama abartı olmasın dedım hemde fıyat farkı vardı arada aslında ucuzada aldım ya anlamadım ben bu işi 50 milyona aldım bunu ucuz dimi yoksa ben mi yanılıyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • termaltake niye yok ben iki yıldır kulanıyorum tık yok cok memnunum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arena -- 7 Ocak 2006 4:53:30 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: _SiN_

ole uzun surelı acık kalırsa oyun fln bisi olmaz heralde dimi sonucta o.c var ekran kartındada bide pipelar fln acık ... sorun cıkmaz die aldım 400 alcaktım ama abartı olmasın dedım hemde fıyat farkı vardı arada aslında ucuzada aldım ya anlamadım ben bu işi 50 milyona aldım bunu ucuz dimi yoksa ben mi yanılıyorum
    hesaplı almışsın o sisteme çok rahat yeter psu iyi bir tercih bnce
  • saolasın var olasın
  • evet psu kalitesi çok önemli ama oda şu durumda önemli yüksek güç tüketiminde onboard için her psu gider veya basit bir donanıma....
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.