Şimdi Ara

kaliteli oyuncu kulaklığı önerin . sürekli değiştirmekten bıktım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
672
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Creative Rage USB kullandım sonra Wirelees modeli ile değiştirdim....

onu satıp Logitech G930 Aldım sonra onuda satıp Razer Chimaera 5.1 aldım.. şimdi onu sattım ne alayım ? kafamda creative ZxR var. sizce?

kulaklık hastalığı var hepsini denemek istiyorum..

• Takip.Bana da lazim yazın.Mevcut sistemim yetersiz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zx serisinin kulaklik kisimlari cok kucuk,kulagi icine alan yapisi yok.

Fiyat araligi nedir ? Steelseries urunlerine bakabilirsiniz

Edit:Zx-Zxr arasinda boyut farki varmis Zxr kulaklari icine alabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HyperXCrossfire -- 11 Haziran 2014; 23:01:56 >
  • HyperXCrossfire kullanıcısına yanıt
    30dk önce steelseries siberia v2 heat orange sipariş ettim :) sıra sıra her marka deniyoruz :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: byprof

30dk önce steelseries siberia v2 heat orange sipariş ettim :) sıra sıra her marka deniyoruz :)

Hayirli olsun,ses kartli modelini mi aldiniz ?

G930dan memnun muydunuz bu arada.
    ses kartlı hocam evet :))

valla hocam g930 dan memnundum creative nin çekim mesafesi daha iyiydi ama. basslarda bozma yapıyor g930 ama oyunlarda gerçekten iyi. birde g930 da driver sorunu yasadım tuslar calısmıyodu pc kapatıp acıyodum calısmaya baslıyordu driver sorunluydu kulaklık değil . ma g930 OPİ :)
  • byprof kullanıcısına yanıt
    Siberiayi begenmeyeni duymadim hic,sizde begenirsiniz umarim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    valla hocam ses kartsızı beğenmeyen vardır :) heat orange serileri 7.1 di sanırım birde elime geçtikten sonra buraya bilgi veririm :)
  • Razer Chimaera 5.1

hocam bu kulaklıkla ilgili görüşleriniz nasıldı ? g930 ile kıyaslarsanız hangisi daha başarılı ?
  • byprof kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de Steelseries almayı düşünüyorum. Kulaklık elinize geçtikten sonra küçük bir inceleme yaparsanız iyi olur.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metebyr

Razer Chimaera 5.1

hocam bu kulaklıkla ilgili görüşleriniz nasıldı ? g930 ile kıyaslarsanız hangisi daha başarılı ?

hocam parasini hak etmiyor bence.. g930 daha guzel arasindaki fark cok... tavsiye etmem g930 her turlu daha basarili...
    razer cgimaera da sarj olurken kullanamiyosun mesela sarjida 6 saat falan gidiyor.. buyuk bi eksi bu...

ustelik 40mm lik surucusu cok gucsuz bass denen bisey yok.. ve optik giris lazim bilgisayarinizda kulaklik icin ayri ses kartiniz lazim . tamamen gereksiz .. xbox kullanicilari aliyordur bitek
  • Anna Dewitt kullanıcısına yanıt
    valla hocam kulaklik elimde gayet konforlu.. suruculeri cok guclu ses 50 falan muzik dinliyorum 75 yaptigim oluyor ... ses bozmuyor diger kulakliklarda 100 de dinlerdim hep.. aldigim model ses kartli zaten kalitesi super ...
    suana kadar kullandigim en guzel kulakliklardan birisi g930 birisi bu.. creative mallarini sevmedim razer ide sevmedim .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.