Şimdi Ara

Kaliteli Güvenilir Hırsız Alarm Sistemi Tavsiyeleri (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
147
Cevap
6
Favori
16.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
13 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: karizmas

    Merhaba,

    Müstakil evim var ve biraz ıssız bir yerde. Komşu evlere mesafem 200-250 mt. civarındadır. Herhangi bir tehlike anında siren sesinin komşu evler tarafından da fark edilmesini istiyorum. Bunun için tavsiye edeceğiniz dış siren sesi en güçlü olan kablosuz sistem hangisidir? Bu mesafe için bir siren yeterli olur mu ya da bir kaç tane mi kurmak gerekir?

    Bilgili arkadaşlardan yardım rica ederim

  • karizmas K kullanıcısına yanıt

    Merhaba, panele kablolu olarak bağlanabilen sirenlerde 128 desibele kadar ses yüksekliği alınabiliyor. Eviniz müstakil olduğu için 2 cephesine siren bağlanması hem daha caydırıcı olur hem daha yüksek ses çıkar. Evinizde ki kapı pencere sayısına göre bir maliyet çıkar.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makrotek kullanıcısına yanıt

    Sayın Makrotek Merhaba, Beşiktaş'taki çatı katı dubleks bir dairede oğlum kiracı. Öğrenci kendisi. Geçen gün bir hırsız bitişik düzendeki çatılarda gezip teraslardan bir kaç eve girmiş. Tabiki bizimkine de. Ev sahibine söyledim, şimdi çatıdaki kapı ve pencerelere demir korkuluk yaptırıyoruz. Ayrıca alarm sistemi de yaptırmak istiyoruz. Forumdaki yazılarınızdan bilgili ve ilgili ve en önemlisi de güven verdiğinizi görüyorum. Bizim daire için de teklif almak istiyoruz. Sizinle nasıl iletişime geçebiliriz.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: kaangurcan

    Sayın Makrotek Merhaba, Beşiktaş'taki çatı katı dubleks bir dairede oğlum kiracı. Öğrenci kendisi. Geçen gün bir hırsız bitişik düzendeki çatılarda gezip teraslardan bir kaç eve girmiş. Tabiki bizimkine de. Ev sahibine söyledim, şimdi çatıdaki kapı ve pencerelere demir korkuluk yaptırıyoruz. Ayrıca alarm sistemi de yaptırmak istiyoruz. Forumdaki yazılarınızdan bilgili ve ilgili ve en önemlisi de güven verdiğinizi görüyorum. Bizim daire için de teklif almak istiyoruz. Sizinle nasıl iletişime geçebiliriz.

    Kağan bey merhaba,


    Yazınızı geç gördüğümüz için özür dilerim. Öncelikle çok geçmiş olsun dileklerimizi iletelim.


    Web sitemizdeki teklif formunu doldurursanız mesai saatleri içerisinde size dönüş yapılacaktır, veya iletişim numaralarından bizi her zaman arayabilirsiniz.





  • Makrotek'e yaklaşık 10 gün önce, bu forum sayesinde ulaştım.Evim için hırsız alarm sistemi teklifi aldım ve yaptırdım.Açıkçası başka firmadan da teklif almadım telefonda görüştüğüm Yunus bey beni ikna etti Hikvision marka sistem önerdi.İş yerimizde bu markanın IP kameralarını kullandığımız için markayı biliyordum ancak bu kadar büyük ve kaliteli olduğunu firmadan öğrendim.Sistemimde kapı kontak, hareket sensörü ve 1 adet sesli 1080p IP kamera var.10 günlük deneyimim sonucu foruma yazma kararı aldım.Yıllardır foruma girer çıkarım ama daha önce bir şey yazmamıştım.Makrotek beni çok memnun etti, gerek ürünlerin söyledikleri gibi işlevsel olması, gerek firmanın bu zamanda hala böyle dürüst esnaf kalmış mı dedirten yapısı nedense çok hoşuma gitti.Montaj bittikten sonra ürünleri internetten araştırdığımda çok doğru bir karar verdiğimi ve fiyat olarak da çok uyguna aldığımı düşündüm.Ben hikvision markasını ve makrotek'i kesinlikle tavsiye ederim.Umarım sorunsuz bir şekilde yıllarca kullanırım, yüzümüz kara çıkmaz :)





  • alperozt57 kullanıcısına yanıt
    Reklam kokan hareketler :) sıfır üyelik ilk mesaj satırlarca teşekkür iltifat :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mekatroniks

    Reklam kokan hareketler :) sıfır üyelik ilk mesaj satırlarca teşekkür iltifat :)

    Siz de alarm yaptırın :) foruma yazacağım dediğim için 64 GB Samsung microSD kart hediye ettiler :) üyeliğim eskidiğinde ve çok mesajım olduğunda tekrar gelir yazarım :) sizden onay da alırım o zaman :)

  • alperozt57 kullanıcısına yanıt
    Sd kartınızla mutluluklar size :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Herkese merhaba, Dudullu'da bulunan catering restaurant iş yerimize Makrotek'ten DSC marka kablolu hırsız alarm sistemi ve Hikvision marka IP kamera sistemi yaptırdık.Firma çalışanları son derece profesyonel, montaj şefi Erol Bey çok ilgili ve bilgiliydi.Telefon santralimizde bulunan sıkıntıyı da sağolsun giderdi.Her hangi bir sorun yaşamadık, zamanında gelip işlerini yaptılar hırsız alarm sistemi ve kamera sistemi için tavsiye ederiz.

  • Herkese merhaba.


    Bacanağım evinde 2 yıldır Neutron marka hırsız alarmı kullanıyor ve son derece memnundu, onun tavsiyesi üzerine Makrotek firması ile iletişime geçtim ve Şile'de bulunan yazlık evim için hem hırsız alarm sistemi, hem de kamera sistemi teklifi aldım. Bana Neutron'un geniş alanlarda iyi çekmediğini söyleyip Hikvision marka alarm ve yine aynı marka analog kamera sistemi önerdiler 1000 dolar gibi bir ücret verdiler. Kendim de aynı sistemler için kendi evimde kullandığım Tepe Güvenlik firmasından teklif almıştım. Tepe bana 6500 TL teklif ettiğinde aslında onları tercih edecektim ancak belki indirim yaparlar da diye Makrotek'i tekrar aradım. Yunus Bey ile görüşmemiz de bırakın indirimi yapmayı daha da fiyatı artırdık Kaliteli Güvenilir Hırsız Alarm Sistemi Tavsiyeleri  Ancak kendisi bana neden tekliflerinin 1000 dolar olduğunu ve aradaki farkı anlatınca tekrardan Tepe ile görüştüm, sorduğum sorulara istediğim yanıtları alamayınca Yunus Bey'in haklı ve güvenilir olduğunu düşünerek tekliflerini olumlu karşıladım. 2 hafta önce pazar günü montaj gerçekleşti, Yunus Bey ve Emir Usta ikisi birlikte geldiler. Biraz meşakkatli bir iş oldu ancak iyi ki bacanağımı dinleyip işi bu firmaya vermişim dedim, gelelim şimdi tecrübelerime.


    Pazar gecesi alarmı kurup çıktık 15 sn sonra salon PIR alarm verdi, eve döndük baktık bir şey yok. Evin önünde tekrardan kurduk yine aynısı oldu. Yunus Bey'i aradım bana PIR bozuk olabilir evdeyim olarak kurun PIR'ı değiştiririz dedi. Ertesi gün iş yerime gelip bana yeni bi PIR getirdi, geçen hafta sonu eve gidince hemen yenisi ile değiştirdim ve sorun çözüldü.


    Gelelim sistem konfigürasyonuma;

    Alarm:

    1 adet kablosuz Hikvision AX Pro alarm paneli,

    1 adet PIR dedektör,

    5 adet manyetik kontak,

    1 adet kablosuz siren,

    1 adet kombi modülü.

    2 adet caydırıcı siren.

    Kamera

    1 adet Hikvision 4 kanal kayıt cihazı,

    4 adet Hikv 2 mp dış mekan kamera,

    1 adet seagate skyhawk 2 tb hdd

    Adaptör, kablo, buat, borulama vs.


    Aslında bu sistemi tercih etmemdeki en büyük etken kombiyi uzaktan açıp kapatmama izin veren modülünün olmasıydı. Onu daha sonradan söyledim ancak böyle bir şeye ihtiyacım vardı, Tepe bunun için bir çözüm sunamamıştı. Yunus bey ilk teklifinde Hikvision AX alarm önermişti, ben bu ihtiyacımı söyleyince sistemi AX Pro ile değiştirdi ve bu modülü de ekledi. İlk önerdiği sisteme entegre olmuyordu ayrıca başka bir sistem ile yapılabilir ancak daha maliyetli olur, bu sebeple Pro yapalım AX Pro'da bu özellik var dedi. Şimdi istediğim an kombiyi uzaktan açıp kapatabiliyorum, kışın eve gitmeden 1 saat önce açacağım evim sıcacık olacak Kaliteli Güvenilir Hırsız Alarm Sistemi Tavsiyeleri  Daha sonra bu modülden tüm elektrikli panjurlara, bahçe sulama sistemine, ışıklara, klimaya vs de yaptıracağım. Kaliteli Güvenilir Hırsız Alarm Sistemi Tavsiyeleri  bir diğer hoşuma giden özellik tüm dedektörlerde ortam sıcaklığı ölçer var, üstüne tıklıyorum ve kaç derece olduğunu görüyorum. Dedektörlerin sinyal gücü ve kalan pil durumu da gösteriliyor. Mobil uygulaması çok kapsamlı ve profesyonel. Kendi evimde 7 yıldır Tepe Güvenlik'ten aldığım Paradox sistem var, cihazlar benim sadece alarm izleme hizmeti için aylık 90 TL ödüyorum. Sözleşmem biter bitmez onu da Emir Usta mobil uygulamalı hale getirecek network kartı takacak.


    2 haftalık tecrüblerimin ardından aklıma gelenler bunlar, ev güvenliği hakkında bir ihtiyacınız olursa mutlaka Makrotek ile görüşün danışın derim.


    Kaliteli Güvenilir Hırsız Alarm Sistemi Tavsiyeleri


    Dipnot:Emir Usta çok hassas çalıştı, kablo çekilmesi gereken yerlerde priz içlerinden klavuz ile çekti ev içinde hiç kablo görünmedi, kırıp döküp evimize hasar vermedi, ellerine sağlık. Kaliteli Güvenilir Hırsız Alarm Sistemi Tavsiyeleri 





  • Merhaba, aşağıdaki resimdeki alarm sistemim var. Markası vionty. Ara ara(bazen dakikada bir bazen 10 dk da bir) kendi kendine alarm sesi çıkarıyor. Her ses yaklaşık yarım saniye kadar sürüyor. Ses kontrol panelinden geliyor. Chirme modu aktif değil. Nasıl düzeltebilirim bir bilen yardım edebilirse sevinirim. Çok sinir bozucu.

    Kaliteli Güvenilir Hırsız Alarm Sistemi Tavsiyeleri
  • CarpeDieM-TR- kullanıcısına yanıt
    Reklam ve ilgili firmayı övmek dışında bişey yazılmıyor malesef :) geçmiş konulara bakarsanız alıcı değilseniz yardım almanız mümkün değil.
    Arada birde firma kendi reklamını yapıyor ama zaman geçmeden yöneticiler siliyor sağolsunlar. Onun dışında foruma yeni üye olup firma hakkında olumlu yorum yapanlar oluyor ne kadar gerçekçi bilinmez üyelikler hep 3-5 mesaj yeni üyelik…
    Sizin sorununuza gelirsek kart arızası ihtimali var,akülerde sorun olabilir,sensörlerden birinde sorun olabilir,kablosuz sensör varsa pili azalmış uyarısıda olabilir, bir çok yerden birinde sorun olabilir. Sıfırlayıp yeniden tanıtıp deneyerek başlamanız en mantıklısı.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Kablosuz alarmların hepsinde jammer koruması yok diye biliyorum. Jammer tespit ettiğinde alarmı çaldıracak bir dedektör varmıdır sonradan yapılabilir mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Makrotek kullanıcısına yanıt

    Yazılanları incelerken, Makrotek firmanıza ısınmaya başlayacakken, şu vermiş olduğunuz cevap herşeyi bitirdi. Cihazların daha kaliteli olduğu çünkü Avrupa da üretiliyor olduğunu yazmışsınız, yerli ve milli işleri gömen Avrupa sevicisi tiplerden uzak durmak lazım mottosu ile üzerinizi çiziyorum ve burayı okuyan her Türk vatandaşının da sizden uzak durması gerekitiğini düşünüyorum

  • volvole V kullanıcısına yanıt
    Türkiyede hangi markayı önermelerini isterdiniz ? Yerli ve milli alarm markamız varda biz mi bilmiyoruz? Parçaları yurt dışından gelipte burda montajı yapılan bir marka söylerseniz çok gülerim. Öyle markalarada yerli ve milli diyorsanız ikea dan aldığınız ürünleri eve gelip kendiniz kurduğunuzda da ikea nın kendi markanız olduğunu düşündüğünüzü sanarım :)

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • volvole V kullanıcısına yanıt

    Yerli ve milli dış güçler bizi kıskanıyo alarm sistemini üretirseniz biz de satarız elbette. Siz üretene kadar biz mecburen yersiz ve millisiz güvenlik ürünlerini satmaya devam edeceğiz :(

  • Merhaba,

    Bahce kati bir eve tasinacagim. Ferforje demir vs kirlilik yaratmak yerine guvenlik sistemi taktirmak istiyorum. 2+1 - toplam 3 camli bir ev. Ortalama maliyet ne olur?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.