Bildirim
[Kaliteli]Denemelerden GEOMETRİ

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Yukarı lütfen -
-
-
Süpersin hocam anladıım -
Yukarı lütfen
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
analitik sorusunun denemesi fen bilimleri genel deneme mi yoksa matematik ygs şeklinde deneme kitapçığı mı ? -
4. soruda pisagoru görmen gerek. Bulduğun 4 aynı zamanda dik üçgenin hipotenüsü. kök12 geliyor ordan da, bizden de a-b'yi istediği için x ve y'deki değerlerdeki 1'ler sadeleşecek. En son kök12 kalacak, kök12 de 2kök3'e eşit. -
Genel denemesi hocam
Aslında tam olarak anlayamadım 90 derece döndürmek gerekiyor ya orayı anlamadım hocam
Dün misafir geldi yapamadım bugün devam ederim 3. Soru için orjinin doğruya uzaklığı 12/5 ve o ikizkenar dik üçgen o yüzden AB 24/5 olur
-
-
-
-
-
-
-
Hocam çok saol gerçekten ne kadar teşekkür etsem az
Ama şey konili sorunun ikisininde yani mantığını bir türlü anlayamadım
Koninin açık şeklinde ikinci soru için A` noktası kapalı şekilde A nın Üstüne gelecek şekilde oluyor siz muhtemelen A' yazan yere B dediniz ondan
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Benzer içerikler
- redoks tepkimesi nedir
- ilk iki sınav merkezi tercihlerinden her ikisini de istanbul olarak seçmeniz için, adres ve okul illerinin her ikisi de istanbul olmalıdır.
- erime noktası periyodik tablo
- parayla rapor veren hastaneler ankara
- derse odaklanmak için vitamin
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X