Şimdi Ara

Kaliteli bir Dosya Kilitleme Uygulaması Folder Lock

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
903
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Uzun zamandır kullandığım güçlü bir dosya ve klasör kilitleme programı. Şık bir arayüzü var. Oluşturduğu şifrelenmiş dosya içinde istediğiniz formattaki dosyalarınızı kilitli ve gizlenmiş bir şekilde tutabiliyorsunuz. Sadece program arayüzü ile şifrenizi girdiğinizde erişim sağlayıp sonrasında tekrar gizli ve kilitli bir şekilde tutabiliyorsunuz. Birçok ödülü olan kaliteli bir program. Yapımcısıyla anlaşabilirsem Türkçeye çevirmeyi planlıyorum. Aşağıda sitedeki mevcut tanıtımı da okuyabilirsiniz.

    http://www.newsoftwares.net/folderlock/

    Folder Lock nedir?
    Folder Lock, dosyaları, klasörleri ve sürücüleri parola korumanıza olanak tanır; Önemli dosyalarınızı anında şifrelemenizi; Onları gerçek zamanlı olarak yedeklemenizi; taşınabilir sürücüleri korumanızı; Dosyaları ve sürücüleri güçlü bir şekilde temizler. Folder Lock, 45 milyondan fazla kullanıcısıyla en çok indirilen dosya güvenlik uygulamasıdır. 32-bit ve 64-bit Windows 10, 8, 7, Vista, XP'de çalışır.
    Dosyalarınızı ve belgelerinizi gizleyin
    En iyi dosya kilitleme çözümünü arıyorsanız Folder Lock bulabileceğiniz en iyi klasör ve dosya kilitleme yazılımıdır. Dosyaları veya klasörleri tek bir tıklamayla kilitleyerek meraklı gözlerden gizleyin. Korunan klasörünüzü ve dosyalarınızı Folder Lock içinde tutarak gizleyin ve piyasadaki en yüksek güvenlik standardının tadını çıkarın
    Dosyalarınızı şifreleyin
    En yüksek dosya kilitleme standartı, gizli dosyalarınızı ve klasörlerinizi kilitlemek ve şifrelemek için parola korumalı klasörler oluşturmanıza olanak tanır. Şifrelenmiş dolaplarımızı kullanarak gizli dosyalarınızı güvenli bir klasörde saklayın. Resimleri kilitleyin ve şifreleyin, videoları şifreleyin, belgeleri şifreleyin, klasörleri şifreleyin, e-tabloları şifreleyin, excel dosyalarını şifreleyin, şifrelemek istediğiniz word dosyalarını veya herhangi bir dosya biçimini şifreleyin.
    Parola korumalı resim ve videolar
    Hareket halindeyken dosyalarınız için kolay kullanımlı şifre klasörü oluşturabilirsiniz. Dosyalarınızı kilitlemek, hassas olduğunu düşündüğünüz en sık erişilen dosyalarınızı güvenli hale getirmenize olanak tanıyan hızlı ve etkili kilitleme ve gizleme sağlar. Bununla birlikte iki seçenekten hangisini seçtiğiniz farketmeksizin, dosyaları şifrelemek, parolaları korumak, resimleri, videoları, belgeleri, word dosyalarını , excel dosyalarını parola ile korumak ve isteyebileceğiniz her türlü dosyayı şifre ile korumak artık mümkün.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.