Şimdi Ara

kaliteli bi kulaklık önerin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
874
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar rock müzik dinliyorum çoğunlukla.sony ericsson cep telefonum var onunla birlikte gelen kulaklığı kullanıyorum.aslına bakılırsa gayet güzel kulaklıklar.ancak başka bi kuaklık almam gerekiyor.büyük kulaklıklardan almak istiyorum.su kulağı tam kapatanlardan.ne önerirsiniz ve fiyatları nedir

• biraz araştırıp sonra arada kaldığın modeller arasında soru sorsan;forumda tüm bilgilerin mevcut olduğunu düşünüyorum..ayrıca 10 liraya da kulaklık var 1000 liraya da ,biraz daha bilgi vermeniz gerek.......
  • Grado sr 60 kesinlikle senin için iyi bir seçim olabilir. Türkiye fiyatı 150 lira civarı.
    Yurt dışından getirme imkanın varsa beyerdynamic dt 235 sesi gayet doğal veren
    çok iyi bit kapalı tip kafa üstü model. bunlar 100 dolar altı modeller bütçen artarsa
    utumanın da dediği gibi 1000 liraya da model var 1500 liraya da
  • AKG K - 414 P Mini kulaklık kullan bence ...Kaliteli Kulaklık
  • Ucuz bişiler istiyorsan CREATIVE EP50 işini görür Düzgün kullanırsan sesi güzel.
    Yanlız gece yatarken Müzik dinliyorsan vs vs Tavsiye etmem koparabilirsin 10-15 Lira Degişir Fiyat

Kulakları kapatan biraz büyük bişey istiyorsan`da

Sony DR-BT140QP Güzel bi ürün Rahat`da
    Dogum Günümde Bi Arkadaş Hediye Etti Bende Deli Rock Müzik Dinlerim Harika Tavsiye Ederim bu ürünü
  • Dinlediğin türe ve istediğin türe göre tam bir kulaklık var. O da Grado sr 60 öneririm. kulağı kapatan derken kafa üstü demek istedin galiba.. Zaten biraz araştırma yaparsan grado nun rock ve metal müzik için gayet başarılı olduğunu göreceksin. Türkiye fiyatıda mydukkanda 157 TL neredeyse Türkiyede de bu fiyat. Araştırmanı şiddetle öneririm!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sennheiser'in kulak içi kulaklıklarından hangisini önerirsiniz ? (Maksimum 50 TL)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.