Arkadaşlar bu beslenme programını itina ile hazıladım. Kalori açısından yağ karbonhidrat protein dengesine önem verdim. Malumunuz şu anda spor eğitmenleri herkese pirinç patates ekmekle kalori aldırtma peşinde. Bu şekilde kalori alımı evet ucuz ve daha lezzetli olsa da daha sağlıksız. Programda patates yerine siyah pirinç kullanmak isterdim ama ne yazık ki fiyatı oldukça yüksek. Neyseki akşam öğününde karabuğday gibi süper bir tahıl karbonhidrat var. Ayrıca programdaki tüm besinler sindirmesi çok kolay besinler. Süt gibi buğday gibi baklagil gibi besinlere yer vermedim. Bu besinleri toplumum büyük bir kısmı iyi sindiremiyor ve bu besinleri çok yemeye çalıştıklarında bağırsalarına zarar veriyorlar. Takviye olarak gördüğünüz gibi sadece balık yağı var. İsteğe göre kreatin de eklenebilir. Bunun haricindeki takviyelerin para israfı olduğunu düşünüyorum. Takviyelere para vermektense daha kaliteli besinlere verin paranızı. Emin olun bu programla yağlanmadan antrenman performansınızda ve kas kütlenizde artış göreceksiniz. Kalori ihtiyacınıza göre gramajda değişiklik yapabilirsiniz. İşte beslenme programı: [ ] SABAH 1. Meyve 2. Zeytinyağlı yumurta (3 tam yumurta, 1 yemek kaşığı zeytinyağı) 3. Tahin (50 g) 4. Ceviz ya da Fındık (8 tam ceviz ya da 50 g fındık) 5. Ay çekirdeği içi (50 g) 6. Omega-3 hapı [ ] ÖĞLE 1. Patatesli zeytinyağlı salata (300 g patates, 1 yemek kaşığı zeytinyağı) 2. Meyve [ ] AKŞAM 1. Soğanlı karabuğday pilavı (100g karabuğday) 2. Et < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim