Şimdi Ara

Kaliteli Access Point tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
529
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Kullanmakta olduğum Net bağlantı UyduNet - Modem ise Motorola SURFboard SVG1501 Bağlantıyı Wireless üzerinden kullanmaktayım Wireless hattımı paylaşmak için kaliteli bir Access Points ihtiyacım var bu konuda önerilerinizi rica ediyorum.

Giriş dairesinden 5. kattaki daireye bağlantı vermek istiyorum...
    Düşündüğüm ürün -http://www.misco.co.uk/Product/195006/HP-MSM410-Wireless-N-Access-Point

SURFboard SVG1501
    HP MSM410 Wireless N Access Point

• 5. kata yani 5 kat üstüne sağlıklı sinyal vermen imkansız gibi birşey.
    çok yüksek güçlü access pointler ve yüksek kazançlı antenler bile kullansan
    aradaki duvarlardan dolayı sorun yaşarsın.
    yapılacak en mantıklı ve ucuz yöntem 5. kata ethernet kablo çekip
    daire içinde kablo ile gelen neti router yada ap ile yeniden yayın yapmak.

yada daireleriniz aynı cephede ise kendi camının önünden yukarıya doğru yönlü bir ap ile
    sinyal verip yukardaki dairenin camının önüne ap koyup sinyali tekrarlayabilirsin.
  • Verdiğniz bilgiler için teşekkürler, bahsettiğiniz gibi mantıklı galiba yalnız tecrübeniz var ise sizden acces point tavsiyesi alabilirmiyim kullnadığım modeme uygun olan bir cihaz nedir acaba ssid desteği olan bir ürün düşünüyorum teşekkrler.
  • Arkadaşlar, 5 katlı binamız var modem giriş katında. "Tüm dairelerin giriş kattaki modemden sinyal alması sağlamak amaç"

UyduNet / Motorola Surfboard SVG1501

http://forum.donanimhaber.com/m_55363220/mpage_1//tm.htm bir ürün var ilk defa gördüğüm bir şey bilgi edinmeye çalışıyorum acaba benim işimi görürmü bilemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BE7EF0688 -- 16 Ağustos 2012; 12:46:25 >

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.