Merhaba arkadaşlar daha önce eset nod 32 indirdim ama deneme sürümüydü ilk zamanlar tarıyorum buluyo ancak süresi geçtiği zaman insanın canını çok sıkıyor, şimdi norton 2011 indirdim ama bu da 30 günlük deneme sürümü bunun veya başka bir virüs programının tam sürümünün olduğu ücretsiz bir indirme sitesi yada 30 günlük deneme sürümlerinin cracklerini yapmasını bileniniz var mı? Bir de bu programı tarayıp virüs bulursak ve daha sonra 30 günlük süre geçince silersek virüsler tekrar bilgisayara yayılır mı yoksa onlarda virüs programıyla beraber silinirler mi?
30 gün boyunca sorunsuz kullanabilirsin. İyi bir antivirüs programı için para ödemek gerekiyor artık. Crack falan paylaşımı forumda yasak. Ayrıca kendini crackleten antivirüs programının kendisine hayrı yoktur! Sana ne faydası dokunsun.
Mcaffe Norton Karspesky Adaware Panda
Antivirüs yazılımlarından birini alabilirsin. O daha iyi bu daha iyi diye birazdan musallat olurlar. Kafana takma sen hangisi bütçene uyuyorsa git satın al.
norton int. sec. 2011 al kafan rahat olsun.
norton internet security ,, tık demez naparsan yap !! ;)
Norton ben de kullandım ve memnun kaldım. Crackli hiçbir antivirüs kullanma ben eset crackli kullanmıştım windows u çökertti
firewall yazılımı kullanmadığın sürece hangi antivirüs yazılımı kullanırsan kullan faydası yoktur.(windows xp kullananlar için söylüyorum)
norton avira kaspersky eset avast , bunlardan birini satın alabilirsin ilk önce 30 günlüklerini dene