Şimdi Ara

Kalistanın pasifi fazla op değil mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
68
Cevap
0
Favori
3.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunu bir süredir oynamıyordum, bugün oyuna girdiğimde karşıya kalista geldi ve pasifinde her vuruşunda azımsanamıycak bir mesafe kat ediyor. Böyle bir şey olduğunu biliyordum ama bir süresi vs olacağını düşünüyordum. şu an gerçekten hiçbir skili olmasa da o mobility ile ölmez zaten hayvani derecede op olmuş.

Sizce de öyle değil mi yoksa kaçırdığım bir nokta mı var?

• Oynamadim daha ama izlediğim oyunlarda tüm Skilleri silseler tek o pasif kalsa genede en iyi adcdir. Bir ADC için en önemli şey pozisyon almaktır ve o pasif size pozisyonun kralını verir. Skillshotlarida dodgelemek çok kolay.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • top-mid-adc oynanabilir bi karakter skill shotlardan kacmak icin birebir

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence kesinlikle o pasifi ellemek istemeyebilirler ama pasifindeki opluğu dengelemek için bi kaç yönden kesin nerfleneceğini düşünüyorum
  • Ne var ne yok nerf yiyecek bence

• Pasifinin harekket ettiği mesafe çok fazla ayrıca Lucian'da 500 menzil varken her saniye hareket eden bi karakterde 550 menzil olması çok saçma.
  • felaket op. kite karakterlerinin kralı oldu an itibari ile. yaklaştırmıyor. kite yapabilen bir vayne oyuncusundan daha uyuz
  • Lucianı latede sürekli e atıyor diye nerfleyip böyle bir heroyu çıkartmak ancak riot gamesin aklına gelebilirdi İyi denebilecek bir thresh oyuncusuyum ama flash e yapmadan 1 tane hook tutturamıyorum, kesinlikle support metası buna göre değişecektir.
  • O pasif nerf yicek

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • riot zed ve yasuodan sonra engelli kardeşlerimiz için bir hero daha çıkarmış. millet kite yapamayacak kadar gerizekalı kalista alıp free win alacaklar şimdi
  • Pasifine biraz cd nerfü gelirse dengelenir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyuna başlangıç statlarını falan değitirirler mekaniği ellemeyecekler bence.
  • Kesinlikle OP. Kite yapmayı öğrenmek için alacağım

• Pek bir Op luğu yok ya.Abartmayın arkadaşlar Q su az bişey damege atıyor. W da damege yok E desen biriktirmen lazım Ultide damege yok.Tek sahip olduğu şey kite.Bence gayet dengeli.Saf yetenek herosu olmuş baya beğendim
  • Ruanın kasırgasını deneyen var mı item olarak yeni heroda .Normalde bu item kullanılmıyor evet rangei az ama kalista rangee kolayca girip kolayca çıkabilir ve e skillini herkesin üstünde bırakıyor biri ölürse e skilli sıfırlanıyor hemde .Denenebilir diye düşünüyorum
  • Ilk güncelleme de nerf yer merak etme iyi birşeyi hemen düşürmeseler rahat edemezler..

• Ya bi yandan da riot bu konuda tecrübeli nasıl kestiremediler bu opluğu anlamıyorum
  • Bence dediğin gibi olmaz o, yani Runaan ile vurduğu diğer iki kişiyede mızrak kitleyemez gibime geliyor. Eğer öyleyse tfde 3-4 basic dmg'den sonra e'yi atar bilidiğin aoe. Sanmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TacTheory

Bence dediğin gibi olmaz o, yani Runaan ile vurduğu diğer iki kişiyede mızrak kitleyemez gibime geliyor. Eğer öyleyse tfde 3-4 basic dmg'den sonra e'yi atar bilidiğin aoe. Sanmıyorum.

Vuruyor botlaRa karşı denedim ama hangi itemi çıkarmalıyım buildden emin değilim

• İnfinity, Ruined King, LW, Statikk, Berserker's G. ve Runaan deneyebilirsin. Phantom Dancer'i çıkardım.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.