Şimdi Ara

Kalista hakkındaki görüşlerim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.382
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Her basic atışta azıcık istediğin yere zıplıyor. Bu sayede normal adc gibi kasıp ama araya donmuş balyoz sıkıştırarak + kırmızı güçlendirmeyle adamı yanına yaklaştırmadan çok çok rahat şekilde kesebiliyorsun. Tam kite manyagı bir hero.

+ Ları :

* Pasif adc için ve tam kite yapmak için çok uygun
    * W si supportunla uyumlu leona gibi yapışan bir hero ile çok rahat Alt koridoru domine edilebilir.
    * Yeni sezonda trinkedleri kaldırmayı düşünülüyor. Bu sayede W si ward niyetine ruh gönderebildiği için şuan değersiz kalsa da ilerde çok değerlenicek.
    * Ultisi yakanan takım arkadaşını aradan kurtarabilmekte 5 kişi bir takım arkadaşıma focus olduklarında anında içinden çekip kurtardım. Tek başına yakalandıgında yakındaki arkadaşını alıp direk yanına çekebiliyorsun. Yani karşıya psikolojik baskı verebiliyor hero tek yakalandım diye korkmaya gerek bırakmayan bir hero.
    * Hero tamamen Sezon 5 de metaya sokmak için yapılmış W ve R tamamen bunu gösteriyor.

- Leri :

* Pasifi dışında kaçış mekanizması yok.
    * Suikastci herolar üstüne focuslandıgında özellikle Nocturne, Yi gibi herolar sizi yakalıyor ve pasifiniz işlemiyor
    * Oyundan düştüğünüz takdirde toparlaması zor bir hero. (Örn, Oyun başında gankları yediğiniz ve öldüğünüz takdirde toparlamanız çok zor diğer adclere göre)
    * Şu meta da bir işe yaramaz. Damagesi hakkında birşey söylemeyeceğim çünkü henüz PBE de ama yetersiz kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FaLkenAuGe -- 6 Kasım 2014; 12:14:25 >

• Pasifini çok beğendim ben de. Gelse de oynasak.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultisi baglandigin kisiyi belli bir alanin icindecekiyor adam base deyken bota firlatamazsin yok oyle dunya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son derece op bence çıkar çıkmaz direk nerf verirler ''q'' skiline
  • Adc mi cevap verin

• Ben çok sevdim ya, ruh ile ilgili birşeyler dönünce manyıyorum. Warlock falan oynarım genelde mmorpg de falan yüksek ihtimal favori herom olucak kendisi. Adc olması süper oldu tam rolüm. Çok heycanlandım şuan bir an önce gelsin

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sonraki ADC'm bu olacak galiba. Kite ve farmı çok iyi, metaya girecek, girmezse de sonradan girecek(bkz. Lucian).
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • AA range i nasıl peki ? Oynama şansı bulamadım ama izlediğim kadarı ile az gibi geldi bana. Hatta Gnaar kadar geldi range i. Öyle mi ?
  • Jim* kullanıcısına yanıt
    550

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merak ettiğim birşey var. Tristana'yı ele alalım. Tüm skilleri ap olduğu için AD Carry oynanabildiği gibi AP Carry'de yapılabiliyor ki bence AP'si daha bir iyi midde. Kalista'nın skilleri ad'mi vuruyor AP'mi, demem o ki midde oynama şansımız var mı? Champ dış görünüş ve skillset set olarak cidden hoşuma gitti, anlaşmayıda takımınızın jungleri ile yaptığınızda her gang kesin bir score'ye tekabul eder benim tahminimce ( w'nun anlaşma yaptığı arkadaşınla daha fazla vurması falan.) Bu konu hakkında bilgisi olan bir arkadaş cevap verebilirse sevinirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TacTheory

Merak ettiğim birşey var. Tristana'yı ele alalım. Tüm skilleri ap olduğu için AD Carry oynanabildiği gibi AP Carry'de yapılabiliyor ki bence AP'si daha bir iyi midde. Kalista'nın skilleri ad'mi vuruyor AP'mi, demem o ki midde oynama şansımız var mı? Champ dış görünüş ve skillset set olarak cidden hoşuma gitti, anlaşmayıda takımınızın jungleri ile yaptığınızda her gang kesin bir score'ye tekabul eder benim tahminimce ( w'nun anlaşma yaptığı arkadaşınla daha fazla vurması falan.) Bu konu hakkında bilgisi olan bir arkadaş cevap verebilirse sevinirim.

Ad den güç alıyor dostum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TacTheory

Merak ettiğim birşey var. Tristana'yı ele alalım. Tüm skilleri ap olduğu için AD Carry oynanabildiği gibi AP Carry'de yapılabiliyor ki bence AP'si daha bir iyi midde. Kalista'nın skilleri ad'mi vuruyor AP'mi, demem o ki midde oynama şansımız var mı? Champ dış görünüş ve skillset set olarak cidden hoşuma gitti, anlaşmayıda takımınızın jungleri ile yaptığınızda her gang kesin bir score'ye tekabul eder benim tahminimce ( w'nun anlaşma yaptığı arkadaşınla daha fazla vurması falan.) Bu konu hakkında bilgisi olan bir arkadaş cevap verebilirse sevinirim.

Tristinaya AP kasilmasinin tek sebbi ultisinin tek attığı icin. Farkindaysan basic atack vurmuyor trisin. Kalisya pasifi olsun basic vurmaya dayalı bir hero. Eger ap kadarsan basic ile hasar vuramazsin. İkili oynadigin lane de cok etkili. O yuzden bot laneye uygun hero.

• Teşekkür ederim
  • FaLkenAuGe kullanıcısına yanıt
    Tris'in u meselesi doğru fakat bence q dışında diğer skilleride eary gamede lanede çok iyi iş yapıyor. Kalista konusuna gelince teşekkür ederim bilgi için
  • bende oynadım pbe de hero muhteşem.

core itemi kesinlikle t3.

üstelik kaçış mekanizması mevcut. q skili ile pasifini kullanabiliyorsunuz. (skili boşa sallayıp duvar arkasına geçebilirsiniz.)
  • Hocam t3 ne
  • Çevreci Fotoğraf Makinesi kullanıcısına yanıt
    Adc

• quote:

Orijinalden alıntı: FaLkenAuGe

Hocam t3 ne

Üçlü kuvvet ama bence üçlü kuvvetten çok ebedi-statik-botrk(Bt)-lw-bot-defansif gibi bi build daha uygun olur

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.