Şimdi Ara

Kalıplı Olmak İstiyorum (Çelimsiz İçerir)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (1 Mobil) - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.663
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, ygs lys sürecini iyi bir şekilde atlattım şimdi spor yapmak vücudum için çalışmak sınav nedeniyle bıraktığım spora dönmek ve biraz da kalıplı olmak istiyorum.Öncelikle 1.80 boyunda 53 kilo, omuzsuz, kemik yığını, kassız, çelimsiz hayaletten hallice bir şeyim.Önceliğim omuz geliştirmek ve sağlıklı ve orantılı şekilde kilo alarak ideal kiloma gelmek bunun yanında biraz kas da fena olmazdı, üniversiteye geçtim ama hiç de öyle durmuyorum.Omuz ve kilo konusunda tavsiyeleriniz nelerdir ayrıca İstanbul avrupa yakasında tenis ve fitness alanında iyi bildiğiniz yerler nelerdir? Teşekkürler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• spora yazıl
    günlük 250 300gr k.hidrat al - makarna, pilav, bulgur, yulaf
    proteinini zaten alırsın - lordan, yumurta et tavuk balıktan rahat rahat karşılanır kuruyemiş ye çiğ olanındn fındık ceviz badem, yağ olarak zeytinyağı tüket

...ve kafadan 2 yıl kendine, bomba olur çıkarsın 2 yıl sonra
  • Çok teşekkürler.

• Hocam aynı gibiyiz. Benim de boy 191 kilo 63.

Bu yıl Akdeniz Üniversitesi'ni kazandım, orada spor salonuna yazılacağım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NASYONALIST

Hocam aynı gibiyiz. Benim de boy 191 kilo 63.

A.ü mezunuyum. Sanslisin besyo da cok guzel bir salon var. Eger kampusun icindeki kyk yurdunda kalirsan kyk ya ozel salon var iceride.

• quote:

Orijinalden alıntı: aslan1000

quote:

Orijinalden alıntı: NASYONALIST

Hocam aynı gibiyiz. Benim de boy 191 kilo 63.

A.ü mezunuyum. Sanslisin besyo da cok guzel bir salon var. Eger kampusun icindeki kyk yurdunda kalirsan kyk ya ozel salon var iceride.

Ooo hocam iyiymiş. Ne mezunusun?
    Bu arada hangisini tavsiye edersin? Bir arkadaş kyk'nın salonuna gitmemi söyledi. Diğeri daha kalabalık oluyormuş.

• Rica ediyorum şunu pmden yapın, tavsiye geldi sanıyorum.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • işin çok çok zor, rehber hazırlıcam bende öyleydim, iş öyle 200 300gr karbonla proteinle olmuyor.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam ben protein için tavuk falan değil bildiğin kümes yesem yine adam olmam n'apacağım bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syme -- 4 Ağustos 2014; 11:50:11 >
  • gün içinde konu açıcam mesaj atar haber veririm.
  • Çok teşekkürler, fitness'a ve tenise yazıldım doğru beslenmeyle iyi noktalara gelirim umarım.

• şu aşamada tenis gereksiz, zaten fitnessdan sonra ağrın olacağı için ilk zamanlar gidemeyeceksin, sonra kollarındaki kas grubunu dinlendirmen gerekirken tenisle yine yormuş olacaksın, tabi bu benim düşüncem.
  • Tenis benim için bir tutkudur.Kolum kopsa protezle devam ederim gerekirse onları da paralarım tenisten vazgeçmem, yine de haklısınız tavsiyeniz için teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syme -- 4 Ağustos 2014; 13:38:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: White Devil

gün içinde konu açıcam mesaj atar haber veririm.

konu linkini banada atarmısınız?Önceki mesajdade diğiniz gibi 250-300 gr karbonhidratla olmuyor eğer ağır bir ektomorfsanızgeçen yıl fitness yapıyordum sınavlar nedeni ile ara verdim, sırf kilo almak için günlük 1 tencere makarna,yulaf,ekmek,pilav yani kısaca yaklaşık 3 ay boyunca 300 gramdan daha fazla karbonhidrat alıyordum ama ne 1 kilo artışı ne de 1 kilo eksilmesi her zaman sabit...Son çare olarak gainer ile kiloalmayıbaşarabildim
  • konuyu açtım ama yazıda sıkıntı çıktı, şimdilik öyle okuyun.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.