Şimdi Ara

Kalin kasa ps2 ye harddisk takmak (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.436
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bende biraz arastirdim.. sata HDD dusunuyordum... 2tb

Ucuza kalin kasa bulamadim.. bende biraz sikinti var hlsata HDD konusunda.. biraz arastirdim ama isin icinden cikamadim.
    2tb HDD aldin HDD loader desteklemeyebiliyor.. yada ps2 ye sigmiyor... Yada HDD uyumsuz direk.. hepsini denk getirdin but Seder de ps2 nin hangi versiyonunu kullanmiyom 5000 serisi 3000 serisi filan...

Hepsini bit araya getirmek zor is..

Simdi yeni bitlr planim var.. raspberry pi 4 almak...ve
    Ps2 ye Ethernet Ile baglamak... Arada download server olarak5a is gorur torrent filan..

HDD gibi olmaz ama hic yoktan iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • En kralı bende var. Dms4 pro + Orjinal network adaptörler + 500gb ide hdd

Kalin kasa ps2 ye harddisk takmak

Ah be psp üstad meğer geçmişte ne kadar trollemişler seni

Zaman dediğin roket gibi....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psfat -- 25 Ekim 2020; 10:53:1 >

• Bu yazdigini unutma on sene sonra bu konuya gelip aglayacaksin...tabii dünya yerinde duruyorsa

• Diyeceği su duruyor......galiba.

• Psp reis 2. Mesajını anlamadım

• 10 yıl sonra bu konuya girip dünya yerinde duruyor diyebilecekmisin...soru bu.

• Durmuyor affet pspsexer

• kendi ol yakında sende çok oynamış az yaşamış olacaksın

Son yazdığını anlamadım sekser abey

Yani önce yasa sonra oyna...zaman roket ya o yüzden.

• Diyeceği su duruyor galiba derken bildiğimiz içme suyu anladım

• Klavye ingilizce ...canim çok sklyr bu da yazilmiyor aralara hem i harfi koyuyor bir de tahmin huyu var klavyenin hic cekilmiyor.ekstra klavyede indirmiyorum kaydediciler sebebiyle karışık is yani.editlerin hepsi imla düzeltmesi benden değil ama klavyenin tahmin huyundan uçak yazıyorum bıçak yazıp devam ediyor kerata haber de vermiyor.

Edit yazdım uste klavye eşit yazmış araya...olmaz ki ama böylede yazılmaz ki.

Bir de dh kaynaklı sorunlar var onlar da dert video eklenemiyor su ara mesela her konuya olmuyor iste deniyorlar mi artik ne yapıyorlar yapistirmali sistemi bilinmez yeni sistem yas.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 26 Ekim 2020; 0:17:53 >

• Kapat telefonun ayarlarından otomatik düzeltmeyi.

SwiftKey klavye kullan zaten her halükarda bütün verilerin adamların serverinde. Telefonun klavyeside kaydediyor.

Gene işe yaramazsa niye düzeltiyon lan kereta diye odunla gir cihaza

Bende bir sıkıntı yok DHTUBE yazınca ekliyo. Video atmışsın Aya top atıyolar o gözüküyo mesela. Bazen o kadar yazınca bir hata oluştu diyor bide taslak kaydedildi diyo hani nerde yazdıklarım boşa gidiyo

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psfat -- 25 Ekim 2020; 23:14:10 >
  • Kafayı elektronik cihazlara takmamayi öğrendim her haltları hata windowstaki gibi android teki her hatayı düzeltmeye kalkarsak ona omur yetmez tuzak bunlar zati...omur torpusu..bosver gitsin...en iyisi yine konsollar

• Ryzen kasam dura dura toz tuttu zaten bi syphon filter diye bir oyun bulmuşum efsane sarıyo

120 ye kutulu vcd oynatma aparatlı bütün kitapçıkları sağlam fat ps1 buldum. Onu alıcam tam koleksiyonluk

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Psfat -- 25 Ekim 2020; 23:21:51 >
  • @pspsexer

Retro Konsollar bölümünü tek başına ayakta tutan gönlü hoş, kadirşinas , mevzuatı içmiş bir forumdaş. Teşekkür ediyoruz sana. Kalin kasa ps2 ye harddisk takmak 

@Psfat

Sende az değilsinKalin kasa ps2 ye harddisk takmak 

• Ben konsollardan anlamam ps1, ps2 ve ps3 hariç.

Retroya yeni başlayan arkadaşlara Crt Tv hakkında bilgilendirme yaparım bilgim dahilinde. Tecrübelerimi paylaşırım.

Arada bir sekser in konularına yarı trol yarı ciddi yanıt yazarım o kadar. Sekser konu açar ben cevap veririm kısır döngüye girdik gidiyoruz

• yıllardır bu bölüme çok kişi geldi çok kişi bikti gitti zaman geldi bolumun yarısını sildik...başkalarına hizmet eder gibi gorunsekte keyfimize hizmet ettik.

Bu arada nintendo ve Sony nin ortak ürettikleri ilk PlayStation modeli hani su snes kartuslu olan 300 000 dolar a satılarak en pahalı PlayStation olmuş...tebrikler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pspsexer -- 27 Ekim 2020; 20:41:57 >

• Şanıı büüyüüük sexer paşaaa retro bölümünden çıkmaam diyooor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.