Şimdi Ara

KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır) (30. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29.157
Cevap
598
Favori
1.948.157
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
61 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yardımlarınız için teşekkürler sanırım yeniden tombow cool alıcam

@alper201
    hocam senin önerdiğin kalemlerede göz atıcam yorumun için çok teşekkürler
  • ARKADAŞLAR çok önemli bir sorunum var bana ablamdan kalmış olan pentel 120 a3 0.5 kalemim var ucu takıyorum biraz yazı yazıyorum sonra uc içinde gırılmaya başlıyor bunun bir çözümü varmıdır acil yardım bekliyorum.BÜTÜN ARKADAŞLARIM OKUR VE CEVAP YAZARLARSA ÇOK MİNNETTAR KALIRIM
  • _uLuC_
    sımdıden hayırlı olsun kardesım kalemlerın konumuzda fıyatını belırtmıstım tanıtımında ama dıkkt etmedın sanırım tıkla kardesım
  • Akin_tr
    evet kardesım kalemın ıcını acıp bı temızlık yapmanı tavsıye ederım kullandıgın ucu degıstırebılırsın uctan kaynaklanan bır problemde olabılır kardesım yınede sorun yaratırsa bır hatıra olarak bı koseye kaldırabılırsın kardesım uzun suredır varsa kalem ve cok kullanılmıssa mekanızması paslanmıs eskımıs olabılır yınede dedıklerımı yaparsan duzelme olabılır eger mekanızma saglan dıyorsan uc kısmı yamulmustur buyuk ıhtımal umarım duzelır kardesım
  • MAVİT
    KARDEŞ yanılmıyorsam 99 veya 2000 yılından beri ablam kullanıyordu öğrencilik hayatında.baya kullanılmış ama ben kalemi hala seviyorum efsane
    Birde bana bolero infiniti verdi.grip 1347ye çok benziyor arasındaki farklar nelerdir acep.??birde bolero hangi ülkenin malı?? iyi günler..
  • kardeş uçtan değilmiş bide içini açamadım ya nasıl açılır bilen var mı??
  • Mavit sence tombow zoom mu metal mi?
    Birde lamy marka kalem sipariş edicektim performansı naıl kalemlerin?ÖR(logo,safari)
  • KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)

Turuncu olanı kullanıyorum çok memnunum tavsiye ederim
  • Akin_tr
    kardesım kalemı gormeden kesın bısey dıyemıyecegım aslında kalemını emeklıye ayırmanı onerırım sonucta bı hatıra kalemı fazla zorlamanın manası yok aynısından yenı bı tane edınmenın vaktı gelmıs bolero japon malıdır kardesım faberden daha ıyıdır faberın sadece adı var dıyebılırım karsılastırmasında hemen hemen aynı segmentın aynı fıyat aralıgının kalemıde olsa bolero mekanızma acısından daha ıyıdır kardesım daha uzun omurlu olur faberden
  • pembe rotring var ama bi türlü bulamıorum ben deli olucam..

toz pembe böyle cok hoş..bulamıyorumm
  • Deadman79
    kardesım bence metal ama kısıye gore degısır tabı mesela senı hosuna tombow gıder benımkıne metal yanı sonuc olarak ardıgın ozellıklere gore degısım gosterır kalemler.lamy kalemler guzeldır kardesım ama safarı bıraz fıyat performans acısından dusuk bır kalem ama butcen sınırlıysa lamy logo onerırım kardesım ama ıyı bı butcem var dıyorsan lamy 2000 ve lamy scrıblle guzel kalemlerdır kardesım
  • <flame>
    umarım bulursun kardesım
  • Kimse STAEDTLER kullanmıyormu yahu?? Bir bendemi var bu marka??
    Ek:Aynen aşağıdaki sete sahibim. Renklileri çok uzun süre dayanıyor. 2007 ocaktan beri kullanıyorum. Henüz bitirebilmiş değilim.

KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)

KALEMLER HAKKINDA HERŞEY(güncel kalemciniz)-(HD-videolu tanıtımlar başlamıştır)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Can-KSK -- 3 Haziran 2010; 19:10:31 >

• emir35
    ayrıntılı bı tanıtım beklerım kardesım
  • Deniz-KSK
    ben kullanıyorum kardesım su an steadtler mars mıcro modelını test edıyorum
  • KARDEŞİM O GÜZEL YORUMLARIN İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM ALLAH RAZI OLSUN SAĞOL.
  • Akin_tr
    önemli degil kardesım
  • quote:

Orijinalden alıntı: MAVİT

Deniz-KSK
    ben kullanıyorum kardesım su an steadtler mars mıcro modelını test edıyorum

Merhaba MAVİT,

Bütün kalemleri bilmen gerçekten olağanüstü bir durum. :)

Yaklaşık kaç tane kalemin var, ne kadarı ne türden ve bu kadar kalabalık bir koleksiyonu nerede saklıyorsun, aradığında kolay bulabiliyor musun falan gibi konuları merak ettim. Sakıncası yoksa biraz bahsedebilir misin? Hatta topluca bir foto falan olabilse çok güzel olur. İnsan o zenginliği merak edip, görmek istiyor.

• HAKİKİVİSCO kardeş benimde 65 tane var bir kutu buldum içi yumuşacık kalemlerin çizilmemesi için benimkiler orda duruyor.Mavit kardeşe karışmak gibi olmasın ama benden fazladır galiba.
  • kalem koleksiyonu yapan arkadaşlar bence de paylaşsın görüntüleri. akın sen de paylaş bence
  • 
Sayfa: önceki 2829303132
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.