Şimdi Ara

Kaleci,sol açık,ön libero,defansın ortasına adam alınmassa iş yaş...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
302
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
    1 sol açık
    1 ön libero
    1 yedek defans

bunlar alınmassa bu sene en iyi derecemiz ancak 3 olur...... çok eksik var bu takımda yedek klübesi berbat özellikle

Orjinalden alıntı: MaXiLoPeZ

merak etme geçen sene çeyrek final oynayan kadroda buydu elinizdekilere güvenin önce siz bi

aurellio gitti ön libero açığı doğdu dolaylı olarakta lugano edu yokluğunda defansın ortasına adam lazım

serdar gitti kesin olarak yedek kaleci lazım

sol açıkta ise uğurun performansı saç baş yoldurtuyor orda tek olduğu için pek hırslı değil belki biri gelirse onla forma mücadelesi verir... yanlışmı söylediklerim

Uludağ Üniversitesi
  • Bu kadrodan geçen sene çeyrek final oynayan sadece aurelio gitti (serdar zaten oynamadı, ondan gerek duymadım yazmaya), ayrıca sol açık demişsin vederson sakat haberın yok galiba, orda uğur ile dönüşümlü oynarlardı ve vederson hem savunma hem hücüm yapan bir oyuncudur yani hem sol bek hem açıkda oynayabilir, ayrıca defansta önder turacıdan daha iyisini bulabileceğini sanmıyorum, yedek kaleci ve ön libero konusunda ise katılıyorum.

Orjinalden alıntı: KnighTR

Bu kadrodan geçen sene çeyrek final oynayan sadece aurelio gitti (serdar zaten oynamadı, ondan gerek duymadım yazmaya), ayrıca sol açık demişsin vederson sakat haberın yok galiba, orda uğur ile dönüşümlü oynarlardı ve vederson hem savunma hem hücüm yapan bir oyuncudur yani hem sol bek hem açıkda oynayabilir, ayrıca defansta önder turacıdan daha iyisini bulabileceğini sanmıyorum, yedek kaleci ve ön libero konusunda ise katılıyorum.

önder in sağda oynadığını görüyoruz defansın ortasında sağdaki kadar iyi değil zaten asıl mevkisinde bile iyi değil

ayrıca wederson gelsede sol açıkta oynayacak oyuncu değil defansif yönü daha ağırlıklı

Transfere falan da ihtiyaç yok.

1 maçta nasıl liste hazırlanıyor yahu....

Orjinalden alıntı: Jermaine723

Artık geçti iş işten.Bu saatten sonra ancak 1 önlibero alınır.O da Senna tarzı.Yani savaşacak top aldırmayacak.Yoksa Maldonado yeterli.Bugün takımın en iyisi idi bence.

Transfere falan da ihtiyaç yok.

1 maçta nasıl liste hazırlanıyor yahu....

ne 1 maçlık listesi düşünki volkan sakatlandı napçaz o zaman
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.