Şimdi Ara

Kaleci alınmazsa

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
264
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • şampiyonluk falan hayal olur beyler ben size söylüyeyim, kaleci açısından gs ve fb den bariz bir şekilde gerideyiz, inşallah adam gibi biri alınır da haklı çıkmam

• fabiano yu verek portonun kalecisiydi q7 ile kankalar
  • Sağına yatamayan volkan en iyi turk kaleciymis :) yedeğinde de süper star fabiano var gs de yedek kaleci bile yok şuanda.tolga geçen sene sorunlar yaşadı bunlar futbolunda yansıdı ama lig ve avrupa ligi için yeterli bir kaleci ayrıca takımda herkesin saygı duyduğu kaptanlık yapacak oyuncu onun için bu gereksiz kalecimuhabbetini kapatalim kalecilerimiz yeterli.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir kaleci alsak iyi olur. Tolga ile Cenk ile tüm sezon hem Ligde hemde Avrupa'da mücadele etmemiz çok riskli.

• Şuan şampiyonluk yaşamış beş takımın kale pozisyonu en kötü Beşiktaş bunu sezonbaşında değiştirmesi gerekirdi ancak kimsenin umrunda olmadı. Eğer bir takım şampiyon olmak istiyorsa atanı tutanı iyi olmalı. Cenk tamam iyi ancak kalecileri kötü.
  • Muslera gibi bir kaleci lazim

• quote:

Orijinalden alıntı: brandnew

Sağına yatamayan volkan en iyi turk kaleciymis :) yedeğinde de süper star fabiano var gs de yedek kaleci bile yok şuanda.tolga geçen sene sorunlar yaşadı bunlar futbolunda yansıdı ama lig ve avrupa ligi için yeterli bir kaleci ayrıca takımda herkesin saygı duyduğu kaptanlık yapacak oyuncu onun için bu gereksiz kalecimuhabbetini kapatalim kalecilerimiz yeterli.

volkanın senelerdir kurtardığı maçın haddi hesabı yok,tt arena da tek başına kazandırdığı bi maç vardır ki akıllara zarar,volkan demirel son 3 senedir mental sorunları yüzünden bi türlü eski formuna kavuşamadı,casillas ın kadıköy şubesi gibi bişey oldu,ama yeteneği,bundan önce yaptıkları gözardı edilemez,bi kere olsun elinizi vicdanınıza koyun öyle söyleyin,ben volkan diyorum siz tolga ve onur diyorsunuz,söylediğiniz şey futbola hakaret

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lord Joker

quote:

Sağına yatamayan volkan en iyi turk kaleciymis :) yedeğinde de süper star fabiano var gs de yedek kaleci bile yok şuanda.tolga geçen sene sorunlar yaşadı bunlar futbolunda yansıdı ama lig ve avrupa ligi için yeterli bir kaleci ayrıca takımda herkesin saygı duyduğu kaptanlık yapacak oyuncu onun için bu gereksiz kalecimuhabbetini kapatalim kalecilerimiz yeterli.

volkanın senelerdir kurtardığı maçın haddi hesabı yok,tt arena da tek başına kazandırdığı bi maç vardır ki akıllara zarar,volkan demirel son 3 senedir mental sorunları yüzünden bi türlü eski formuna kavuşamadı,casillas ın kadıköy şubesi gibi bişey oldu,ama yeteneği,bundan önce yaptıkları gözardı edilemez,bi kere olsun elinizi vicdanınıza koyun öyle söyleyin,ben volkan diyorum siz tolga ve onur diyorsunuz,söylediğiniz şey futbola hakaret

2010 yılında feneri şampiyon yapmadı onur kıvrak 1 maç kurtarmış volkan onla karşılaştırıyor

• Ya birakin simdi tolga da cenk de volkan ile karsilastirilacak kaleciler degil fanatiklige gerek yok

• Lord Joker kullanıcısına yanıt
    Kaybettirdigi maclarada bak bence işine gelmeyen her yoruma fanatiklik demek de ilginç volkan hiçbir zaman üst düzey bir kaleci olmadı zaten olsa avrupafa falan bir takım talip olurdu gerçi sen şimdi talip oldular gitmedi dersin ayrıca benimicin volkan dünyanın en iyi kaleciside olsa bu karakterle takıma koymam tolga yı tercih ederim tolgabu sene gerkli performansı gösterecek zaten alınacak yabancı kalecinin verilen bonservis ve maasfarkini hakedecek performans farkı koyması mümkün değil.

• quote:

Kaybettirdigi maclarada bak bence işine gelmeyen her yoruma fanatiklik demek de ilginç volkan hiçbir zaman üst düzey bir kaleci olmadı zaten olsa avrupafa falan bir takım talip olurdu gerçi sen şimdi talip oldular gitmedi dersin ayrıca benimicin volkan dünyanın en iyi kaleciside olsa bu karakterle takıma koymam tolga yı tercih ederim tolgabu sene gerkli performansı gösterecek zaten alınacak yabancı kalecinin verilen bonservis ve maasfarkini hakedecek performans farkı koyması mümkün değil.

madem o kadar iyi onur ve tolga ya niye gelmedi hiç avrupa dan teklif?ayrıca şam.liginde çeyrek finale kaldığımızda,en büyük pay volkanın'dı,ayrıca o sene birçok talibi de oldu,volkanın sıkıntısı her zaman mentaldi,çalışırsa çok iyi kaleci ama klasik bir türk işte tembel,karakter falan geçin bu işleri,tolga club brugge maçında hatalı gol yiyince anasına bacısına küfreden de beşiktaş taraftarıydı

volkan demirel bal gibi de rüştü den sonra gelmiş geçmiş en iyi türk kalecidir

Ben tolga çok iyi demiyorum yeterli diyorum ayrıca tolgaya kufur edenlerin kisiliksixligi o tolganin karakteriyle ne alakası var

• quote:

Ben tolga çok iyi demiyorum yeterli diyorum ayrıca tolgaya kufur edenlerin kisiliksixligi o tolganin karakteriyle ne alakası var

sahada karakter oynamıyor malesef,ne kadar iyi insan olursan ol,futbolculuğun iyi değilse,takımdan kesik yersin

Tabi bu ülkede volkan emre melo gibi adamlar kart görmedikleri için karakter değil giyilen forma rengi önemli başarımının altında yatan neden de bu ama bizim için karakter önemli biz hakemlerin koruması altında değiliz

• quote:

Tabi bu ülkede volkan emre melo gibi adamlar kart görmedikleri için karakter değil giyilen forma rengi önemli başarımının altında yatan neden de bu ama bizim için karakter önemli biz hakemlerin koruması altında değiliz

melo için haklısın da,emre ve volkan sürekli kırmızı görüyorlar ki?özellikle de emre,sakat değilse 3 maçın 2 sinde cezalı adam,melo kart görmüyor burda doğru söylüyosun,kaldı ki biz lan demediği halde 2 maç ceza almış bi oyuncuya sahibiz,koruma altında falan değiliz anlayacağın

• Volkan ve Kartal'a ana avrat sövüp kalede Mert artık Mert oynasın diyen adamlar, Volkanı adamdan saymaya başlamış.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.