Şimdi Ara

kale x10 Akıllı kilit sistemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
3.968
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Ev güvenlik sistemleri hakkında araştırma yaparken Kalenin x10 akıllı kilit sistemiyle karşılaştım. Biraz araştırma yaptım güzel bir ürüne benziyor. Fakat ne kadar sağlıklı çalışır konusunda soru işaretlerim var.

linkte ürün müdürü cihazdan bahsediyor. Aranızda bu ürünü kullanan var mı? Nasıl bir üründür kullanan arkadaşlar varsa tecrübelerini paylaşırsalar sevinirim. Veya ürünü inceleme fırsatı olan dostların yorumlarınıda bekliyor.

Birde aklıma takılan bu sistemi kapıya kurduğumuzda üst taraftaki kiliti devreden çıkartıyor artık kullanmıyor muyuz?

• Yillardir kullaniyorum.Montaji kendim yaptim her kapiya uyumlu değil biraz modifiye gerekiyor. Pili kaliteli olursa 3-4 ay gidiyor kumandanin çekim mesafesi 10 metre kadar ,yeterli.Alistiktan sonra normal kapi kilidi angarya is gibi geliyor.Zevk meselesi ucuz bir urun değil.Tek şikayetim bareli cihaza özel.Barelide standart extra güvenlik önlemi içermiyor.

Üsteki kilit devreden cikmiyor bu sistem kapi ortasındaki kilit için , ben uzun sure evde olmayacaksam 2 sinide kilitliyorum.

Sorunuz olursa cevaplayabilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bde B kullanıcısına yanıt
    Anladım yardımınız için tşk ederim. Bu kiliti yalnızca ortadamı kullanabiliyorum? Üst kilitede takabilirmiyim?
  • Barel silindir olan her kilide uyar.Ancak yinede iade edebileceğiniz bir yerden alin.

• Merhaba arkadaslar, turkiyede bu urunun alternatifi var mi?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, bence ürün başarılı ve kullanımı rahat. Takması da elinizden iş geliyorsa zor değil. Yalnız uzaktan kumanda 2 adet çıkıyor içinden ve biri master kumanda. Master kumandayı kaybettiniz mi yandınız, hem kumanda tanımlayamazsınız hem de eskisini iptal edemezsiniz kaybederseniz. Ona dikkat edin ve ekstra kumanda baştan alın bence.

Son versiyonunu almaya dikkat edin, geliştirmeler var çünkü. Kale kilit bayilerinden alırsanız bence daha iyi olur, hem açılmamış kutu gönderirler size hem de sorun yaşamazsınız. İnternette gittigidiyorda, n11 de falan satan çok ama böyle ürünlerde güvenilir bir yerden almanız daha iyi olur. Sonra sorun yaşayınca muhatap bulamayabilirsiniz. Ucuz ürün değil çünkü. Ben size yine link vereyim, siz ürünü incelersiniz :

hirdavatfirsati.com
    Kale X10 Ak�ll� uzaktan kumandal� a��lan Kilit Sistemi 68 mm Silindir
    http://www.hirdavatfirsati.com/p-3570-Kale-X10-Akilli-uzaktan-kumandali-acilan-Kilit-Sistemi-68-mm-Silindir.html

Bu arada tabi kapınızda iki kilit varsa, bu birine kumanda eder, iki tane de alamayacağınız için bir kilidi çok kullanmazsınız. Ama zaten tek kilit de güvenliği sağlıyor kilitledikten sonra. Arkadaşın dediği gibi diğerini uzun tatile çıkacağınız zaman kilitlersiniz.

Sonradan parmak izi de takılabiliyor bu ürüne, o zaman da kumanda azlığı veya kumanda taşıması gibi sorunlarınız kalmaz. Fiyatı tabi daha tuzlu ama kullanım kolaylığı inanılmaz bence. Parmak izli sistemlerin üzerine bulunmuyor bence. Onun da linkini atayım bakarsınız : (X10 la beraber takım burada ama X10 u alıp sonradan tek olarak da alsanız parmak izi ünitesini bluetoothla bağlantısını yapabilirsiniz mevcut ürününüze, sonradan da takılabiliyor yani.)

Son olarak diğer benzer bir üründen bahsedeyim , Marelli magic parmak izli kapı göbeği var, bu üründe kilidi otomatik olarak açmak yok. Fakat parmak iziyle kapıyı açabiliyorsunuz. Parmak izi ürünü harekete geçiriyor, mandalı çevirerek de kapıyı kilitleyebiliyor veya açabiliyorsunuz. Montaj olarak çok daha kolay, çünkü normal kapı göbeğinizi çıkarıp bunu takabiliyorsunuz. Anahtar taşımamak bence en kolayı. Bunun fiyatı da parmak izli olmasına rağmen X10 dan biraz daha pahalı sadece. Onu da düşünebilirsiniz.

hirdavatfirsati.com
    Marelli magic parmak izli ve cep telefonuyla a��lan kilit (kap� g�be�i, bareli, silindiri)
    http://www.hirdavatfirsati.com/p-6826-Bareller-%28Kapi-gobegi-silindir%29-Marelli-MAGIC-parmak-izli-kilit-%28kapi-gobegi-bareli-silindiri%29-MAGIC-.html

Artık teknoloji gelişiyor, kapılarda da buna geçmek gerekiyor, tabi biraz maliyetli oluyor ama anahtar taşımamanın rahatlığı gerçekten hiçbir şeyde yok, ben üstteki ürünü kullanıyorum, çok da rahat. Ama X10 olsun, entr olsun , hepsi çok iyi bütçeniz elverirse geçin derim. Kolay gelsin herkese.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar çook acil yardım lütfen bugün binamız için aldığım merter marka akıllı kilit sistemini montajdan önce evde kurup çalıştırdım (merak işte) neyse herşey güzel sorunsuz anahtarları da tanıttım sonra kilit kapağını açıp devreyi incelerken reset yazan pinler gözüme çarptı ( yine uslu durmadım tabi) bu pinleri tornavidanın ucuyla kısadevre yaptım ve dolayısıyla resetlenmiş oldu sonrasında nemi oldu :(((( kodladığım anahtarlar silindi master kartı olutayım tekrar kodlayım dedim master kartıda tanımaz oldu resetten sonra ne yapmalıyım lütfen yardım şimdiden teşekkürler

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.