Şimdi Ara

Kale Termos 30 LT (89,95 TL) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
5.675
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
    Buna baktım ben de. Bunda da conta yok. Kapağı çok sağlam gelmedi. Muhtemelen A101 deki ürünün aynısı. Arabada durmalık alacağım ben. 7-8 saat donmuş ürünleri çözmesin istiyorum. İş görür mü? Sonuçta diğerinin yarı fiyatı. Mutlaka bir yerden kısılmıştır.. Kararsız kaldım

Bir de Migros da bunun 20 L liği var dışı desenli 120 TL. Ama bizim burada yoktu. O nasıl acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SzolnoK -- 25 Temmuz 2020; 17:58:26 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bunun dikinesi vardı bende. Ben de tavsiye etmem. Köpük kutu alın çok daha iyi. 16 17 saatlik yolculukta buz poşetleri hemen hemen erimemisti. Aküler ise taş gibiydi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • den kullanıcısına yanıt
    Benim bahsettiğim budur

Kale Termos 30 LT (89,95 TL)

Kapak hakkında ise bana da adi geldi. Ama ben taşımayacağım araçta duracak. O yüzden soğuk tutma kapasitesi önemli benim için.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Valla hocam bahsettiğiniz sorunları yaşamadım. İçine yaklaşık 10-15 tane efes şişe koyup sahilde 300 metre yürümüşlüğümüz vardır. Ama ağırken iki kişi taşımak daha iyi, sapın orta yeri zayıflıyor, kenarlardan tutmak lazım. İç çeperlerine bakmadım, belki son zamanlarda kalite düşmüştür. Ben alalı epey zaman oldu.
    Mutlaka daha iyileri vardır ama ben 50 tlye almıştım, parasının mislini çıkardı benim gözümde.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.