Şimdi Ara

Kale Savaşları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar kale savaşlarında nuker lar nasıl oluyor işe yarıyorlar mı merak ediyorum aranızda 101+ nuker olup savaşa katılanlar söyleyebilir mi ?

• Savaşa katılıp iyi şeyler yapman için bufferların olması lazım. Atıyorum en azından bir tane Pain Quota olması lazım. Warrior arkandaysa problem yok. Emin ol kale savaşlarında bütün build işe yarıyor.

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Savaşa katılıp iyi şeyler yapman için bufferların olması lazım. Atıyorum en azından bir tane Pain Quota olması lazım. Warrior arkandaysa problem yok. Emin ol kale savaşlarında bütün build işe yarıyor.

Nukere pain veren warrior ayakta kalırmı sizce ? Ayrıca hani mesaj atcaktınız hala bekliyorum3 gün olcak

Orijinalden alıntı: Akward MoménT

quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Savaşa katılıp iyi şeyler yapman için bufferların olması lazım. Atıyorum en azından bir tane Pain Quota olması lazım. Warrior arkandaysa problem yok. Emin ol kale savaşlarında bütün build işe yarıyor.

Nukere pain veren warrior ayakta kalırmı sizce ? Ayrıca hani mesaj atcaktınız hala bekliyorum3 gün olcak

Bufferlar olması lazım demiştim. Yani clericde warriorun arkasında olmak zorunda

- Bu arada size yazmayı unutmuşum ben o bilgiyi kimseye veremeyeceğim ne yazık ki :(

• Keşke kale oyunda başkasına buff verme olayı olmasa. Hiç bir anlamı kalmıyor oyunun o nedenle

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.